Βρέθηκε λύση, υπογράφεται το MoU!

Βρέθηκε λύση, υπογράφεται το MoU!

Οι δικηγόροι των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Σουλτάν Αλ Σαούντ βρήκαν τελικά τη λύση και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την υπογραφή του MoU.

Οπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, νομικός εκπρόσωπος του πρίγκιπα και οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη βρίσκονταν σε επαφή, ώστε να βρουν λύση στο θέμα που προέκυψε με τις ημερομηνίες.

Ο Σαουδάραβας επιθυμούσε να πάει στη Γ.Σ. της 24ης Νοέμβρη ως μεγαλομέτοχος, εντούτοις ο νόμος προβλέπει ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι μετοχές πρέπει να έχουν κατατεθεί το λιγότερο πέντε ημέρες νωρίτερα, στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή στις 19 του Νοέμβρη. Το πρόβλημα, ωστόσο, ήταν ότι η πλευρά του Σαουδάραβα δεν θα είχε ολοκληρώσει μέχρι τότε τον οικονομικό και νομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι τρόπος για να ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος βρέθηκε και απομένει να αποτυπωθεί και στο χαρτί. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, θέλει τη δεύτερη επαναληπτική Γ.Σ. που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου να συγκαλείται κανονικά, αλλά να μην πραγματοποιείται λόγω έλλειψης απαρτίας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα λάβει χώρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ και εκεί θα οριστεί νέα γενική συνέλευση και όχι τρίτη επαναληπτική (δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο) με πιθανότερη ημερομηνία την 28η Νοέμβρη (ημέρα Δευτέρα). Αν, όντως, συμβεί αυτό, τότε θα ξεπεραστεί το πρόβλημα με το πενταήμερο που απαιτείται για την κατάθεση των μετοχών, αφού ο οικονομικός έλεγχος θα έχει τελειώσει μέχρι την 21η (ή 22η) του μήνα. Ο πρίγκιπας θα είναι σε θέση να καταθέσει τα 15 εκ. ευρώ που προβλέπει η συμφωνία, ώστε να πάρει το 54.7% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη και να πάει στη Γ.Σ. ως μεγαλομέτοχος ορίζοντας πλέον νέο Δ.Σ.

Οι δικηγόροι βρίσκονται συνεχώς σε επαφή και το πιθανότερο είναι ότι την Τετάρτη θα υπογραφεί τελικά το MoU και ο έλεγχος από την πλευρά του Σαουδάραβα, θα ξεκινήσει την Πέμπτη.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved