Παραμένει νοκ άουτ ο Πίτσος

Παραμένει νοκ άουτ ο Πίτσος

Ούτε στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μηνά Πίτσου ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος Ηρακλειώτης αριστερός μπακ υποβλήθηκε την Τρίτη (01/11) σε μαγνητική εξέταση η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στη φτέρνα και για τις επόμενες 10 ημέρες θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Κατά συνέπεια ο Πίτσος τίθεται οριστικά νοκ - άουτ από την αναμέτρηση του Σαββάτου (05/11, 17:15) στη Νέα Σμύρνη, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βραζιλιάνο Βάντο που πλέον έχει αρχίσει και παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά επειδή έχει μείνει κάπως πίσω λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου (05/11) για να είναι απόλυτα έτοιμος και αυτός με τον Άρη. Ο έτερος τραυματίας Χρήστος Μπούρμπος βρίσκεται και αυτός στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι και αυτός θα είναι απόλυτα έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση της Τρίτης (01/11) ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μανόλης Μονιάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή κνήμη η οποία σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ προέρχονται από κόπωση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος το απόγευμα ανέλυσε στους παίκτες του κάποια λάθη που έκαναν στο ματς με τον Ολυμπιακό με στόχο να βελτιωθούν σε κάποιους τομείς και να μην τα επαναλάβουν στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας στάθηκε ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα λέγοντας στους παίκτες του ότι δεν θα πρέπει να αφήνουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δοκιμάζει να μπει ο Παπουλής

Σε ότι έχει να κάνει με τον Φώτη Παπουλή ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ ακολούθησε και στην προπόνηση της Τρίτης (01/11) ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Μπούρμπο που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα και θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Τετάρτης (02/11) που θα γίνει στις 16:00 να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει τότε θα υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης στον οποίο ο Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τους Σουμπίνιο και Κατάι που ήταν εκτός αποστολής από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved