Γκούμας: «Θα πόνταρα στον ΠΑΟ για τίτλο!»

Γκούμας: «Θα πόνταρα στον ΠΑΟ για τίτλο!»

Εκπληκτός από την εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια και πεπεισμένος ότι η ομάδα της καρδιάς του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας.

Ο τέως αρχηγός του «τριφυλλιού» και «προϊόν» της Ακαδημίας του συλλόγου, παραχώρησε συνέντευξη στον NovaΣπορ FM και αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού, στη δουλειά του Φερέιρα, στην απόδοση των παλιών, Λέτο και Κλέιτον, αλλά και των νέων, Κουίνσι και Ζέκα, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τις δυνατότητες των «πρασίνων» να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γκούμα:

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα από τον Παναθηναϊκό

«Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές μας έχει εκπλήξει όλους ευχάριστα. Οι δυο αποκλεισμοί από την Ευρώπη και τα διοικητικά προβλήματα, δεν έδειχναν πως μπορεί αυτή η ομάδα να φτάσει σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν είναι πρόωρο να πει κανείς ότι ο Φερέιρα έφτιαξε ομάδα

«Πρέπει να περιμένουμε. Πάνω από όλα χρειάζεται διάρκεια, άρα θα διαπιστώσουμε την δουλειά που έγινε σε βάθος χρόνου. Γενικά δεν πρέπει να κρίνουμε γρήγορα, ούτε μετά από ήττες, ούτε μετά από νίκες, όπως συνήθως κάνουμε».

Για το τι του έχει προκαλέσει εντύπωση από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός

«Το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες κινούνται και ζητούν την μπάλα. Αυτό, δεν το βλέπαμε παλιότερα. Επίσης, είναι θετικό το ότι παίζει χωρίς φορ και ίσως να είναι το κλειδί αυτό επειδή ο Λέτο και Κλέιτον γυρίζουν πίσω, ζητούν μπάλα και δημιουργούν χώρο για τα άλλα παιδιά που ανεβαίνουν…»

Για το αν θα έβαζε τα λεφτά του στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου

«Σίγουρα θα έβαζα! Δεν ξέρω εάν τελικά θα το κατακτήσει αλλά είμαι σίγουρος πως μέχρι τελευταία αγωνιστική θα είναι εκεί και θα το διεκδικεί».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη

«Εντάξει, ο Λέτο ξέραμε πως είναι καλός, φέτος ίσως να είναι η χρονιά του. Εγώ και τον Κλέιτον τον ήξερα πως μπορεί να παίξει καλά αλλά είναι παίκτης ψυχολογίας. Χρειάζονταν κάποιον να τον πιστέψει και είδαμε τι μπορεί να κάνει. Από εκεί και πέρα, ο Κουίνσι, που δεν τον ήξερα,  είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά όπως και ο Ζέκα και αυτό αποδεικνύει πως οι επιλογές του Φερέιρα ήταν σωστές».

Για την άποψή του για τον Καπίνο

«Δεν περίμενα αυτό το παιδί να εξελιχθεί έτσι. Επειδή όμως ακόμη δεν έχει πετύχει τίποτα, χρειάζεται οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν να τον προσέξουν και να τον κρατούν προσγειωμένο. Γενικά, λόγω της αβεβαιότητας στα διοικητικά, πρέπει να προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες για να μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μια ομάδα για πολλά χρόνια».

Για την άποψή του για τις διοικητικές εξελίξεις

«Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει. Δεν ξέρω ποιος αλλά σίγουρα θα βρεθεί κάποιος»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved