Ο ΑΡΗΣ θα βγει και πάλι δυνατός

Ο ΑΡΗΣ θα βγει και πάλι δυνατός

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου επισημοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες.

ΑΡΗΣ και Σάκης Τσιώλης, πλέον, τραβούν διαφορετικό δρόμο (ο 53χρονος τεχνικός φεύγει σαν φίλος από την ομάδα). Μια εξέλιξη, η οποία μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με την εμφάνιση της ομάδας, που ήταν ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των προηγούμενων παρόμοιων εμφανίσεων, ήταν αναμενόμενη. 

Η αλήθεια είναι ότι μετά από 8 σχεδόν μήνες παρουσίας του Καρδιτσιώτη τεχνικού στον πάγκο των Κιτρίνων, και με δεδομένο το περσινό εντυπωσιακό φίνις της ομάδας με τις πέντε συνεχόμενες νίκες και τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί (είναι γνωστοί οι λόγοι που η ομάδα δεν κατάφερε να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε τόσο σύντομα σε αυτό το σημείο. Όμως από τη στιγμή που φαινόταν ότι η ομάδα δεν μπορούσε να... περπατήσει, χάνονταν οι βαθμοί ο ένας μετά τον άλλον και μαζί πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία, ήταν λογικό κι αναμενόμενο να παρθεί μία απόφαση. Μια απόφαση, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. 

 Ήταν ηλίου φαεινότερον ότι το πρόβλημα ήταν τόσο αγωνιστικό όσο και ψυχολογικό. Θεωρώ, όπως βέβαια είναι άποψη και των περισσοτέρων, ότι στην παρούσα φάση ο ΑΡΗΣ χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα ηλεκτροσόκ. Τώρα, που ακόμη υπάρχει ο χρόνος για να διορθωθούν τα κακώς -αγωνιστικά και ψυχολογικά- κείμενα, η ομάδα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και να βρεθεί σύντομα στη βαθμολογική θέση που της αρμόζει. Γιατί κατά γενική ομολογία η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι δυσανάλογα της ποιότητας των ποδοσφαιριστών της.

Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα για τον Αρη. Το σύνθημα θα πρέπει να είναι «ανασύνταξη, πάθος και αποφασιστικότητα». Μπορεί ο ΑΡΗΣ να έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, η ομάδα οφείλει και πρέπει να φανεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου που δεν έχει πάψει να τον στηρίζει και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Και να είστε σίγουροι ότι μέσα από αυτή τη δύσκολη στιγμή ο ΑΡΗΣ θα βγει και πάλι δυνατός. 

 Υ.Γ. Άλλωστε κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι η Ιδέα που λέγεται ΑΡΗΣ.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved