Η απαίτηση και το μήνυμα του ΑΕΚτσή

Η απαίτηση και το μήνυμα του ΑΕΚτσή

Από τα 25.000 εισιτήρια διαρκείας της τετραετίας 2004-2008 η ΑΕΚ έφτασε την Κυριακή (30/10) κόντρα στον Άρη να κόψει κάτι παραπάνω από 6.500 εισιτήρια. Μήνυμα των οπαδών προς τη διοίκηση ότι πλέον ο ΑΕΚτσής δεν «ψήνεται» με λόγια.

Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον φίλαθλο της ΑΕΚ. Το μόνο που δεν μπορεί να του «φορτώσει» κανείς είναι η κακόπιστη και αναίτια κριτική προς τους παίκτες, τη διοίκηση και γενικότερα την ομάδα. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, για τον οποίο υπήρχε αρνητική τάση και στις δύο επιστροφές του πριν καν πιάσει δουλειά, ουδέποτε στο παρελθόν ο ΑΕΚτσής προέτρεχε κάνοντας τον «προφήτη». Και η περίπτωση του Σέρβου προπονητή έχει τις ιδιαιτερότητές της, που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν.

Ο φίλος της ΑΕΚ δεν «ψήνεται» με τίτλους και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από την ανταπόκριση που υπήρξε στα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος κατέκτησε πέρυσι έναν τίτλο έπειτα από πολλά χρόνια.

Ο φίλος της ΑΕΚ δεν «χαμπαριάζει» από φανταχτερές μεταγραφές του αεροδρομίου και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από το «γκελ» που έκανε στους «Ενωσίτες» η έλευση του Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος όμως από μόνος του δεν μπόρεσε να φέρει κόσμο στο γήπεδο. Κάτι που παραδέχτηκε δημόσια ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο οπαδός της ΑΕΚ δεν θέλει μακέτες, προσχέδια, παρουσιάσεις και… δωρεάν εισιτήρια για να «ψηθεί» να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Τρανό παράδειγμα το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου που «μαραζώνει» στην Α2 και όμως έχει προσελκύσει το συναίσθημα του ΑΕΚτσή που ακολουθεί την ομάδα σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Οι «Ενωσίτες» είναι ιδιαίτεροι φίλαθλοι. Θέλουν να ξέρουν ότι όποιος είναι στη διοίκηση τους λέει την αλήθεια. Να ξέρουν ότι όποιος φοράει τη φανέλα της ομάδας την πονάει και δεν την βλέπει μόνο ως επαγγελματική υποχρέωση. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι η ομάδα τους δεν ανεβαίνει σε κανένα «άρμα» και δεν «γονατίζει» ποτέ και σε κανέναν.

Εδώ έφτασαν να αποδοκιμάσουν και να… χωρίσουν τα τσανάκια τους με τον Ντέμη Νικολαΐδη επειδή ένιωσαν ότι εκείνος τείνει να περάσει τη νοητή γραμμή που οδηγεί στο απέναντι στρατόπεδο. Στον Αδαμίδη και τον Νοτιά θα σταματούσαν;

Όσο η ΑΕΚ δεν παράγει και δεν εκπέμπει όλα αυτά που ιντριγκάρουν τον ΑΕΚτσή, τόσο τα αρνητικά ρεκόρ στα εισιτήρια θα «σπάνε» το ένα μετά το άλλο. Ο φίλος της ΑΕΚ θα επιστρέψει στο γήπεδο μόνο όταν αισθανθεί ότι αυτήν την εκπροσωπούν ικανοί και φιλόδοξοι άνθρωποι.  Που δεν βλέπουν την ομάδα ως «μπίζνα», αλλά πάνω απ’ όλα ως ιδέα…

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved