Αναστασάκος: «Στόχος δεν είναι ο τίτλος»

Αναστασάκος: «Στόχος δεν είναι ο τίτλος»

Ο σημαιοφόρος της νίκης του Ατρομήτου επί του Πανιωνίου, Ηλίας Ανασταάκος μίλησε στην NOVA για την φετινή πορεία και την πρωτιά της ομάδας του Περιστερίου στην βαθμολογία, αναφέροντας πως στόχος τους δεν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Πανιώνιο:
«Το σημαντικό είναι ότι γυρίσαμε το αποτέλεσμα γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια ώστε να κρατηθούμε ψηλά

Για τους στόχους της ομάδας:
«Όχι σίγουρα ο στόχος δεν είναι ο τίτλος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά όλοι στο Περιστέρι και οι παίκτες και ο πρόεδρος και ο προπονητής πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα»

Για το κλίμα στον Ατρόμητο:
«Υπάρχει κάτι που έκανε εντύπωση όταν ήρθα στον Ατρόμητο. Ο κόουτς μιλάει μόνο ελληνικά στην ομάδα και στις προπονήσεις και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα γιατί ακόμα και οι ξένοι μαθαίνουν ελληνικά και μπαίνουν περισσότερο στο κλίμα του Ατρόμητου. Ο πρόεδρος πιστεύει στους έλληνες παίκτες, πιστεύει στον προπονητή, στήριξε και τον Γιώργο Δώνη αυτά τα τρία χρόνια και η δουλειά φαίνεται στο γήπεδο»

Για τη δουλειά που γίνεται στο Περιστέρι:
«Είναι σημαντικό ότι στον Ατρόμητο υπάρχει ένα πλάνο. Κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται μπαίνει στο καλούπι της ομάδας καθώς ο κύριος Δωνης έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και αγωνιστική φιλοσοφία τα οποίο τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει. Είναι πολύ θετικό το ότι υπάρχει ηρεμία στην ομάδα για μας τους ποδοσφαιριστές».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή του Ατρομήτου:
«Τους βαθμούς που έχουμε σίγουρα τους αξίζουμε αλλά όπως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει βαθμούς σε παιχνίδια όπως με τον ΟΦΗ ή τον Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε και να έχουμε χάσει βαθμούς στα ματς με τον Πανιώνιο ή την Κέρκυρα. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι και κυρίως να μην χάνουμε ώστε να μένουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Για το πέρασμα του από την ΑΕΚ:
«Κέρδισα πολλά από το γεγονός ότι πήγα μικρός στην ΑΕΚ και δούλεψα με σπουδαίους παίκτες αλλά έχασα και πολλά  από το γεγονός ότι με έδινε συνέχεια από δω και από εκεί η ΑΕΚ. Όταν πας κάπου δανεικός η ομάδα σε βλέπει αλλιώς καθώς δεν είσαι δικό της περιουσιακό στοιχείο».

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα που πήγα. Τους έχω όλους μέσα στην καρδιά μου αλλά θα ήθελα να παίζω περισσότερο και για αυτό έφυγα. Ο κύριος Σάντος τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση πίστευε άλλους παίκτες περισσότερο και έτσι όταν ήρθε η πρόταση από τον Ατρόμητο θεώρησα ότι ήταν μια καλή περίπτωση και δεν το σκέφτηκα και πάρα πολύ καθώς γνώριζα και το Γιώργο Δώνη. Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ αλλά πιο πολύ θα ήθελα να παίζω»

Για το αν προτιμάει να έρχεται από τον πάγκο:
«Εάν μου λέγανε ότι θα μπαίνεις σε κάθε παιχνίδι αλλαγή και θα τα καθαρίζεις όπως έγινε και με τον Πανιώνιο τότε θα έλεγα να μπαίνω αλλαγή συνέχεια. Το πίστευα εξάλλου με τον Πανιώνιο και το είχα πει με το γυμναστή της ομάδας στον πάγκο λίγο πριν μπω. Εγώ θέλω να παίζω, δουλεύω και θα είμαι εκεί όποτε με χρειάζεται η ομάδα να βοηθάω.
Αυτό που λέω και σε νέα παιδιά στην ομάδα είναι ότι κάποια στιγμή η ευκαιρία θα έρθει και θα πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά. Εάν δουλεύεις σωστά και έχεις υπομονή, τότε θα δικαιωθείς»

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος:
«Ο Ατρόμητος και πέρσι έπαιζε καλά και άξιζε περισσότερα πράγματα. Φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια και έχουμε ουσία στο παιχνίδι μας ίσως και τύχη και παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να φτάσουμε ψηλά για να ικανοποιηθεί και η διοίκηση που θέλει να δει την ομάδα ψηλά, όπως και εμείς άλλωστε»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook κάντε LIKE στο Οnsports πατώντας ΕΔΩ



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved