Τσολακάκης: «Περιμένουμε τα χρήματα από την ΑΕΚ»

Τσολακάκης: «Περιμένουμε τα χρήματα από την ΑΕΚ»

Συναγερμός σήμανε στον Πανιώνιο με την κίνηση του Μπερνάρ Κουμορτζί να σφραγίσει επιταγή, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης τόνισε ότι το θέμα τακτοποιήθηκε.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, επισήμανε σε δηλώσεις του στον Sentrafm πως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα, που περιμένει τα 165.000 ευρώ από την ΑΕΚ, για τα οποία έχει στείλει διαταγή πληρωμής, που έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσολακάκη:

-Το θέμα που προέκυψε με το σφράγισμα της επιταγής από τον Μπερνάρ Κουμορτζί:  «Δεν γεννάται θέμα ότι ο Πανιώνιος έχει οικονομικό πρόβλημα εδώ και εννέα μήνες. Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα: Στον Πανιώνιο έχουμε διαφορές αλλά για την ομάδα είμαστε μια γροθιά. Πράγματι, ο Πανιώνιος έπεσε έξω στις πληρωμές του γιατί έχει τη γνωστή επιταγή των 165.000. Γίνεται συζήτηση για 20.000, τις οποίες καλύψαμε. Δεν γίνεται συζήτηση όμως για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει κοινοποιήσει την επιταγή των 165.000 στην Ε.Ε.Α, την ΕΠΟ, και την Σούπερ Λιγκ. Τώρα, ως προς τις 20.000 έχω να πω το εξής: Η επιταγή καλύφθηκε από τον Πανιώνιο στις 2 το μεσημέρι.

Ο Κουμορτζί δεν είχε μόνο την επιταγή, αλλά και μια δόση 8.300 ευρώ που πληρώθηκε και αυτή. Έχουμε καλύψει τα πάντα σε ό,τι αφορά τον Κουμορτζί, γιατί είναι και ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας. Είναι ένας παίκτης ενός εκατομμυρίου και ο Πανιώνιος δεν θα τον άφηνε. Ο Πανιώνιος είναι σε δύσκολη θέση, αλλά σήμερα πλήρωσε 38.000 για τον ΦΠΑ και 18.000 για το ΙΚΑ. Προτίμησε να τα πληρώσει για να είμαστε εντάξει. Δεν ξέρω ποιος οδήγησε τον Κουμορτζί να σφραγίσει την επιταγή. Τον έχω καθυστερήσει αμέτρητες φορές αλλά τώρα την σφράγισε. Δεν πήγε στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε γιατί θα έπαιρνε χρήματα από έναν άλλο λογαριασμό. Κάποιος τον οδήγησε να πάει στην Γλυφάδα, μακριά από το υποκατάστημα που θα μπορούσε να καλυφθεί η επιταγή».

-Για τα 100.000 ευρώ που φέρεται να χρωστάει ο Πανιώνιος στην Μάιντζ: «Όλοι είναι υπέρ των ποδοσφαιριστών και εναντίον των ομάδων. Έχουμε κάνει και εμείς αγωγή για αυτό το θέμα. Έχουμε διαφορετική άποψη και έχουμε κάνει αγωγές στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας μισό εκατομμύριο. Μάλιστα το χρέος ήταν 120.000 και δώσαμε τις 20.000. Αν η ομάδα δεν πάρει τις 165.000 από την ΑΕΚ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά στον Πανιώνιο είμαστε όλοι μαζί. Στηρίζω μέχρι θανάτου τη σημερινή διοίκηση και ας μη συμμετέχω. Πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν αυτοί που νομίζουν ότι αντί πινακίου φακής, θα μπορέσουν να πάρουν τον Πανιώνιο, συμπεριλαμβανομένης και της Curva. Στον Πανιώνιο ο καθένας νομίζει ότι η ομάδα θα πρέπει να διοικείται κάπως αλλιώς, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουμε τα δικά μας συμφέροντα πάνω από τον Πανιώνιο».

Για την επιταγή της ΑΕΚ: «Έχουμε βγάλει μια διαταγή πληρωμής εδώ και δεκαπέντε μέρες αλλά καθυστερήσαμε να την κοινοποιήσουμε λόγω των απεργιών των δικηγόρων. Σήμερα κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ, την ΕΠΟ την Σούπερ Λιγκ, την ΟΠΑΠ και το ΟΑΚΑ και όπου αλλού έχει να παίρνει χρήματα η ΑΕΚ. Το πρώτο ευρώ θα το πάρει ο Πανιώνιος. Δεν υπάρχει ομάδα που θα αφήσει να καταπέσει η εγγυητική και να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Θα δώσουν τα χρήματα. Και εκείνοι πιέζονται όπως και ο Πανιώνιος».

Για την πιθανότητα να μην έχει τα χρήματα ο Πανιώνιος: «Δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Θα πάμε στον ουρανό για να κλέψουμε τον Θεό και θα τα βρούμε. Το λέω με βεβαιότητα. Από τον Δεκέμβριο που αναλάβαμε τον Πανιώνιο, αυτό γίνεται κάθε μέρα. Πάντα τα καταφέρνουμε. Είναι μια καινούργια διοίκηση, ήθελε να κάνει κάποια ρύθμιση με τον Εστογιανόφ που ήταν 125.000 ευρώ, έκαναν το λάθος να μιλήσουν με τον μάνατζέρ του και τον δικηγόρο του, με τους οποίους έχουμε διαφορές από άλλη δουλειά και αναγκάστηκαν να καταθέσουν τα χρήματα. Μάλιστα όταν ο Εστογιανόφ έμαθε ότι πήρε χρήματα που θα στερηθούν οι συμπαίκτες του, ζήτησε συγνώμη».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved