Κάρολ: «Κοιτάω μπροστά»

Κάρολ: «Κοιτάω μπροστά»

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ρόι Κάρολ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, μίλησε στο «Εθνοσπόρ» και αναφέρθηκε στην σπουδαία καριέρα του, στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ, αλλά και στις δυνατότητες των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα.

Για το ποιες είναι οι δυνατότητες του ΟΦΗ: «Ξέρω πως είναι μία μικρή ομάδα, αλλά με πολύ οικογενειακό κλίμα και φανατικούς φιλάθλους. Με ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά για να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά έχουμε καλούς παίκτες. Είμαστε νέα ομάδα στην κατηγορία, για αυτό καλούμαστε να είμαστε καταρχάς προσεκτικοί».

Για το αν θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θα μπορούσαμε να το κάνουμε, όμως είναι μεγάλη ομάδα με γρήγορο ρυθμό, μπαλιές, σωστές επιστροφές και ποιοτικούς παίκτες. Πάντως είναι δύσκολο να κερδίζεις τέτοιες ομάδες».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Ειδικά στα τελευταία ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό παίξαμε σε πολύ καλό ρυθμό και πήραμε δύο σημαντικά αποτελέσματα από δύο μεγάλες ομάδες».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ:«Ο ΟΦΗ με ήθελε. Δεν είχα προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες. Μην ξεχνάτε πως έναν χρόνο είχα μείνει δίχως ομάδα».

Για τους λόγους που δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα: «Ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα τον οδηγήσει η ζωή. Στην Αγγλία όμως αυτό το ζήτημα πήρε διαστάσεις. Ο Τύπος γενικά μεγαλοποιεί τα πράγματα. Έχω μιλήσει για αυτό, πέρσι, δεν θέλω να το ξανασυζητήσω. Καμία φορά σκέφτομαι ότι μπορεί να μου έχει κάνει κακό, γιατί ο κόσμος είναι μικρός και οι φήμες εξαπλώνονται εύκολα. Όμως όλα αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου».

Για το πώς πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα: «Δεν χρειάστηκε τίποτα. Είχα ξαναέρθει για διακοπές στην Κρήτη και μου άρεσε. Πολύ σημαντικό όμως ήταν που υπάρχει το ευρωπαϊκό σχολείο για τα παιδιά μου».

Για την θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «’Ήταν τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Ό,τι έμαθα για το επάγγελμα μου ουσιαστικά εκεί το διδάχθηκα, σε συνθήκες που αγγίζουν την τελειότητα στο ποδόσφαιρο. Κέρδισα πρωταθλήματα, κύπελλα, έπαιξα Champions League».

Για τον Φέργκιουσον: «Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Δεν έκανε όμως αυτός τις προπονήσεις».

Για το αν του λείπουν εκείνες οι μέρες: «Η ζωή προχωράει. Όταν τα θυμάμαι μου αρέσει που τα έζησα, αλλά δεν ζω με τις αναμνήσεις».

Για το πώς ένιωσε όταν κατάλαβε πως δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Φέργκιουσον: «Δεν ένιωσα άσχημα. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, δύσκολο άθλημα. Αλλά ύστερα από αυτό επέλεξα να πάω στην Γουεστ Χαμ, αφού μιλώντας με τον Φέργκιουσον δεν μου έδωσε την εντύπωση πως θα παίζω».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved