Μάντζιος: «Ποτέ ξανά στον Παναθηναϊκό»

Μάντζιος: «Ποτέ ξανά στον Παναθηναϊκό»

Την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, δεν έκρυψε με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στο «Εθνοσπόρ» και αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στην Εθνική Ελλάδας, στους στόχους του, στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά και στον Παναθηναϊκό, όπου δεν θα επέστρεφε ποτέ.

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε. Αυτός είχε την κατοχή, αλλά εμείς παίζοντας σωστή άμυνα καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας».

Για το πώς αισθάνθηκε που σκόραρε απέναντι σε ομάδα που είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα για την απόκτησή του: «Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο. Ένιωσα πολύ όμορφα. Και ακόμη περισσότερο, όταν επιστρέψαμε στο Ηράκλειο και οι οπαδοί μάς αποθέωσαν και με πετούσαν ψηλά στον αέρα φωνάζοντας το όνομά μου».

Για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Τρία ματς είναι, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πάντως είναι δύσκολο πράγμα για τον ΟΦΗ. Οι αναμετρήσεις αυτές μας έδειξαν τι δυνατότητες έχουμε σαν ομάδα».

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ: «Αν όλα πάνε καλά, μπορώ να πετύχω πολλά με τον ΟΦΗ. Θέλω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας μου και να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα την παραμονή μας. Αν συνεχίσουμε έτσι όπως παίζουμε στα τελευταία ματς, μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά. Έχουμε καλή ομάδα, δεμένο σύνολο κι έναν προπονητή που είναι κοντά στους παίκτες. Ο κ. Αναστόπουλος είναι προσιτός και ευχάριστος άνθρωπος. Δεν είναι από τους προπονητές που κάνουν παρέα με τους παίκτες, αλλά είναι φιλικός. Να φανταστείτε πως όταν μας βλέπει σε ένα μαγαζί δεν μας αφήνει ούτε να πληρώσουμε. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο: «Βέβαια, γιατί όχι; Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να διακρίνεται και να προσελκύει μεγάλες ομάδες».

Για το αν ο ΟΦΗ… τού πάει: «Από ό,τι φαίνεται, ναι. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλοι στην ομάδα. Το είχα πραγματικά ανάγκη. Εκείνο που θέλω είναι να βρω τον εαυτό μου, τα πατήματά μου. Να παίξω μπάλα. Μου έλειπε η ατμόσφαιρα της ομάδας».

Για τη φιλοδοξία να κληθεί στην Εθνική και να παίξει στο εξωτερικό: «Θα ήθελα να κληθώ στην Εθνική και πάντα υπάρχει στο μυαλό μου να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο. Πάντα ήθελα να κάνω μια μεταγραφή στο εξωτερικό. Αλλά εννοείται πως θα συζητήσω κάθε πρόταση. Δεν ξέρω α θα ήταν φρόνιμο να φύγω τον Ιανουάριο, ούτε για μένα ούτε για τον ΟΦΗ».

Για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό: «Ποτέ! Δεν επιδίωξα εγώ να φύγω. Αυτοί με απομάκρυναν. Και πέρυσι που τραυματίστηκα στη Μαρίτιμο, αν και ήμουν δανεικός δεν με πήρε κανείς ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω. Είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε».

Για τους λόγους που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω πως ο πραγματικός λόγος ήταν ότι δεν τους άρεσε ο χαρακτήρας μου. Έχω κάνει κι εγώ λάθη που μου στοίχισαν. Με βάση το ταλέντο μου, νομίζω πως θα μπορούσα να είχα πετύχει σπουδαιότερα πράγματα στην καριέρα μου».

Για τα λάθη που έχει κάνει στην καριέρα του: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που παρακαλάω. Δεν τρέχω πίσω από προπονητές, παίκτες, παράγοντες και τέτοια. Έχω κι ένα απόμακρο ύφος που κάνει τους άλλους να πιστεύουν ότι το… παίζω κάπως, αλλά δεν με νοιάζει. Αυτά τα δύο χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα. Βρέθηκα στην αφάνεια. Κάθισα, σκέφτηκα, έβαλα κάτω τα πράγματα, ωρίμασα, απέκτησα διαφορετικό τρόπο σκέψης, μέτρησα φίλους. Τώρα που επέστρεψα, εμφανίστηκαν άνθρωποι που είχαν εξαφανιστεί όλο αυτό το διάστημα. Τι να τους κάνω; Αυτό που μου έχει λείψει είναι να παίζω κι όχι να κάνω δημόσιες σχέσεις».

Για το καλοκαιρινό φλερτ με την ΑΕΚ: «Περίμενα ένα μήνα. Ήταν από τις πρώτες επιλογές μου και το γνώριζαν, αλλά ένιωσα πως με κορόιδεψαν, γιατί μου εξέθεσαν την άσχημη οικονομική τους κατάσταση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved