Ορμπάιθ: «Θα δώσουμε τις απαντήσεις μας!»

Ορμπάιθ: «Θα δώσουμε τις απαντήσεις μας!»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι διαθέτει δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο Πάμπλο Ορμπάιθ, μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο 32χρονος Βάσκος χαφ των πρωταθλητών υπογράμμισε, εξάλλου ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα με τους Κρητικούς σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από πλευράς «ερυθρόλευκων», ενώ επεσήμανε ότι στην Γερμανία, τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους (ή μάλλον από το… πόδι τους) για να πάρει ο Ολυμπιακός θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι… Να μάθουμε από τα πράγματα που δεν μας βγήκαν καλά… Τις επόμενες μέρες να δούμε τα λάθη μας, ώστε να μην τα ξανακάνουμε…»

Δεν πιστεύω ότι υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης από μέρους μας… Δεν ξέρω γιατί εξελίχθηκε έτσι το παιχνίδι, υποθέτω ότι έκαναν γκολ τις δύο μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη… Εμείς πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά…» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ορμπάιθ για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (29/10) με τον ΟΦΗ, για να προσθέσει:

«Πιστεύω ότι έχουμε δυνατή ομάδα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε... Σίγουρα θα δώσουμε την απάντησή μας μετά την απώλεια που είχαμε με τον ΟΦΗ…

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε με τον ΟΦΗ, αλλά το ματς αυτό είναι πλέον παρελθόν… Πρέπει να συνεχίσουμε τη «μάχη» μας… Θα παλέψουμε για να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ…»

Όσον αφορά την «δέσμευσή» του προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο Πάμπλο Ορμπάιθ ήταν κάθετος:

«Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας ότι η ομάδα θα συνεχίσει να τα δίνει όλα και πως με τον ΟΦΗ ήταν και για μας απογοήτευση το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Σίγουρα στη συνέχεια θα δώσουμε τις απαντήσεις μας και θα κερδίζουμε τα παιχνίδια…

Στη Γερμανία πάμε για να ψάξουμε κάτι θετικό, ένα αποτέλεσμα που θα μας διατηρήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης… Θα δώσουμε τη «μάχη» μας μέχρι το τέλος για να πετύχουμε αυτόν το στόχο. Τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε; Αυτό είναι κάτι που ο προπονητής μας θα σας το πει καλύτερα από εμένα…»

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας   ΕΔΩ



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved