Μπόλονι: «Κάποια πράγματα λέγονται μόνο στα αποδυτήρια»

Μπόλονι: «Κάποια πράγματα λέγονται μόνο στα αποδυτήρια»

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα προστάτεψε τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία συζητούνται μόνο μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. «Κάναμε τρία δώρα, έτσι δεν κερδίζει ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης», σχολίασε για τα λάθη των παικτών του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε πως οι απουσίες της ομάδας του και η έλλειψη συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις και στις επιθέσεις του Παναθηναϊκού κόστισαν στον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας παράλληλα πως παρά τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν στους Θεσσαλονικείς, γίνεται προσπάθεια να λυθούν και να υπάρξει καλύτερη εικόνα στο μέλλον.

«Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να το ξεχάσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα, να πάρουμε θάρρος όσο μπορούμε και να συνεχίσουμε σε καλύτερο επίπεδο», είπε αρχικά ο Λάζλο Μπόλονι και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένα μικρό σχόλιο για το παιχνίδι, αν μπορούμε να το πούμε, κάθε ομάδα είχε ένα καλό διάστημα μέσα στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο η δική μου ομάδα είχε το δικό της καλό διάστημα. Σε ό,τι αφορά την κατοχή της μπάλας ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός στην κατοχή της μπάλας, αλλά εμείς την ανακτήσαμε και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την κυριαρχία του παιχνιδιού. Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό επιθετικά αλλά δεν μετατρέψαμε τις πιθανότητές μας σε τελικές προσπάθειες. Επιμένω στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και αν αισθάνομαι πως ο Παναθηναϊκός είχε μια ώριμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Ακόμα και με αυτή την ωριμότητα στο παιχνίδι τους, δε θυμάμαι μια ξεκάθαρη ευκαιρία να πετύχουν γκολ. Δυστυχώς τους δώσαμε βοήθεια να σκοράρουν κι αυτό ήταν μπούμερανγκ για την δική μας ομάδα».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε ότι: «Στο ημίχρονο σκοπός μου ήταν να μιλήσω στους παίκτες και να τους πείσω ότι μπορούν να είναι πιο επιθετικοί και πιο δυναμικοί στα μαρκαρίσματά τους και με την μπάλα στα πόδια, αλλά το δεύτερο γκολ σκότωσε την ομάδα μας ψυχολογικά. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί έδειξαν ωριμότητα σε σχέση με εμάς. Ακόμα και για το γεγονός ότι οι ευκαιρίες τους έγιναν γκολ, πρέπει να πούμε συγχαρητήρια. Μετά το 2-0 και με την ικανότητα που έχουν κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ένας εναντίον ενός, ήταν πιο εύκολο να διαχειριστούν το παιχνίδι».

Για τα γκολ που δέχθηκε από στημένες φάσεις και αν αυτό είναι θέμα συγκέντρωσης, απάντησε

«Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί κι άλλα γκολ όχι μόνο αυτά τα δύο, από τέτοιου είδους καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω ανάλυση γιατί αυτά τα γκολ τα έχω δει όπως κι εσείς. Σίγουρα όμως αν δεχόμαστε τέτοια γκολ με αυτό τον τρόπο, θα γίνει πολύ πιο δύσκολη η δουλειά μας».

Για τις απουσίες βασικών παικτών από την ενδεκάδα, σχολίασε:

«Κάθε φορά που λείπουν παίκτες, είναι πρόβλημα. Αν είναι σημαντικοί παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Αθανασιάδης, ο Λίνο, το πρόβλημα υπάρχει. Είναι όμως και μια ευκαιρία για να δείξουν οι άλλοι παίκτες τις δυνατότητές τους. Ελπίζω ότι οι δυνατότητές τους δεν είναι αυτές που έδειξαν σήμερα, θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτές που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Αλλά σίγουρα είναι αλήθεια αυτό που λέτε, ότι όταν έχεις τρεις απουσίες και δίνεις τρία «δώρα» σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης να είσαι είναι πολύ για να το αντέξεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια του πρωταθλήματος μπορεί να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου:

«Μπορώ να δώσω πολλές απαντήσεις. Στο ποδόσφαιρο πάντα έχεις πιθανότητες. Είναι μια απάντηση αυτό. Άλλη μια απάντηση θα ήταν ότι μιλάμε για το πρωτάθλημα, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια αυτές οι δυο ομάδες είναι που παίρνουν τα εκατομμύρια του Champions League. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Υπάρχουν και τρόποι για να απαντήσεις. Μπορείτε να διαλέξετε κάπου ανάμεσα από αυτές τις δυο απαντήσεις».

Για το τι ήταν χειρότερο για τον ΠΑΟΚ στο ματς, απάντησε:

«Το χειρότερο για την ομάδα μου ήταν το συναίσθημα που υπήρχε. Δημιουργήσαμε μια κατάσταση που δεν δείξαμε το πνεύμα μαχητικότητας που έχουμε. Αυτό ήταν το χειρότερο. Πριν το παιχνίδι αυτό που λέγαμε ήταν ότι θα μπούμε μαχητικά, με αυτοσυγκέντρωση, με επιθετικότητα αλλά κάνοντας τέτοια λάθη αφαιρούμε από τον εαυτό μας το δικαίωμα να δείξουμε αυτά τα στοιχεία μέσα στο γήπεδο».

Για τις αντιδράσεις του ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν αυτό που πιστεύουν. Αυτό που μπορώ να τους πω είναι ότι όλοι προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε και αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν τα ξέρετε καλύτερα από εμένα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τα λύσουμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και με την απόδοση του Σαλπιγγίδη, ανέφερε:

«Η ερώτησή σας ακουμπάει κάποια πράγματα για τα οποία πρέπει να μιλήσω στα αποδυτήρια και έχω εδώ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved