Φερέιρα: «Δείξαμε προσωπικότητα»

Φερέιρα: «Δείξαμε προσωπικότητα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε την προσωπικότητα και την ποιότητα της στην Τούμπα κι έτσι επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην καλή απόδοση της ομάδας του σε τακτικό και ψυχολογικό επίπεδο, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ ανώτερος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, από τη στιγμή που είχε αυτοπεποίθηση και ισορροπία στο παιχνίδι του, κάτι που έλειψε από τον ΠΑΟΚ.

«Γράφτηκε, δεν το έγραψα εγώ. Δεν το είπα εγώ. Δεν βλέπω έτσι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι μετά από έξι ή επτά αγωνιστικές δεν πρέπει και δεν μπορούμε να λέμε τέτοια πράγματα. Κατανοώ τη θέση των δημοσιογράφων και των οπαδών, όμως έχουμε ένα project μπροστά μας και σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον, αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρέπει κάθε αγώνα να τον κοιτάμε και να τον κερδίζουμε, όπως και τώρα», είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το αν ο Παναθηναϊκός με τρεις νίκες στα ντέρμπι θα έχει κάνει βήμα… τίτλου.

Όσο για τον αγώνα της Τούμπας, ανέφερε: «Εμείς σήμερα παίξαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και σε μια δυνατή έδρα. Δείξαμε μια προσωπικότητα και μια τακτική ποιότητα που μπορεί να δείξει αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Ζητάω πολλά από τους παίκτες μου, τους ζητάω πολλά μέσα από την καθημερινή προπόνηση και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε. Δεν μπορούμε πάντα να έχουμε πλήρη την ομάδα, όπως δεν την είχαμε και τώρα, υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες».

Για τα τρία ντέρμπι που έχει στη σειρά ο Παναθηναϊκός, σχολίασε: «Για μένα δεν είναι σημαντικά τα τρία ντέρμπι μόνο για να δείξουμε κάτι, θα σας πω αυτό που λέω στους παίκτες κάθε μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε για να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Η ομάδα που έπαιξε από την αρχή, έχει δυο παίκτες καινούριους. Όλοι οι υπόλοιποι υπήρχαν και πέρσι. Τους λίγους μήνες που δούλεψα με την ομάδα, με δυσκολίες όπως ξέρετε, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα δεδομένου ότι πρέπει να δουλεύουμε πάρα πολύ και να έχουμε το χρόνο για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει».

Ενώ για τη συνέχεια ανέφερε: «Έχουμε αρκετούς παίκτες εκτός, δουλεύουμε με λίγους παίκτες, με καινούριους παίκτες όμως ολοκληρώνοντας θα πω, αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση, αποδεικνύουν την αυτοπεποίθησή τους και αυτά που μπορούν να κάνουν. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί έτσι μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερα τους 22 αγώνες που υπολείπονται ως το τέλος του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το αν η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι τόσο μεγάλη, σχολίασε: «Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Σήμερα υπήρχε μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι συνέβη στην πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλά ο τρόπος που μπήκαμε εμείς και ελέγξαμε το παιχνίδι, τους έβαλε σε μια κατάσταση χωρίς ισορροπία και εμπιστοσύνη. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει κάνει καλά παιχνίδια και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που δεν είναι εύκολο. Θα έλεγα ότι ήταν καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό και μια όχι καλή μέρα για τον ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω όμως πως ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και καλό τεχνικό τιμ, η ανάπτυξη αυτής της ομάδας θα φανεί με τον χρόνο. Όπως επίσης και στη δική μας πλευρά, θα τη δούμε με το χρόνο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook κάντε LIKE στο Οnsports πατώντας ΕΔΩ



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved