Ντέρμπι αποδείξεων στη Θεσσαλονίκη!

Ντέρμπι αποδείξεων στη Θεσσαλονίκη!

Τα φώτα πέφτουν στην «καυτή» Τούμπα απόψε (30/10), εκεί όπου ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται (19:30, Onsports/Novasports 1) με φόντο το… προσπέρασμα του Ολυμπιακού και την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην κατάμεστη Τούμπα φιλοδοξεί να «λυγίσει» τον αήττητο ως τώρα στο πρωτάθλημα Παναθηναϊκό που ανεβαίνει «φουριόζος» στη Θεσσαλονίκη για να καταθέσει αποδείξεις πως μπορεί να γίνει «αφεντικό» στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Έτσι θα παίξουν οι δυο «μονομάχοι»

gipedaki-toumpa

Οι απουσίες προβληματίζουν τον Μπόλονι…

Ο Λάζλο Μπόλονι προετοίμασε την ομάδα του για ένα ακόμα ντέρμπι στο οποίο δε θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει στα πλάνα του αρκετά από τα στελέχη του «κορμού» της ομάδας, καθώς οι Λίνο, Γκαρσία, Ίβιτς και Αθανασιάδης είναι εκτός μάχης, όπως και οι Τσουκαλάς και Λεονάρντο.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν με το 4-3-2-1 που προτιμά σχεδόν πάντα ο Ρουμάνος τεχνικός. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, ενώ οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας και Έτο θα πάρουν θέσεις από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Σε ρόλο ανασταλτικού μέσου θα είναι ο Αρίας ενώ μπροστά του θα κινηθούν οι Φωτάκης και Λαζάρ. Ο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο και ο Σαλπιγγίδης στο δεξί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού και να αποτελέσουν τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου, Παπάζογλου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Τσιρίλο, Ρομπέρ και Σπαντάτσιο, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να εξαντλήσει τα λιγοστά εισιτήρια που είχαν απομείνει το βράδυ του Σαββάτου (29/10).

Με «συνταγή» Εργοτέλη ο Φερέιρα

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη που θα του δώσει αέρα… υπεροχής στην κούρσα του πρωταθλήματος, ειδικά μετά την «γκέλα» του Ολυμπιακού στο Φάληρο με τον ΟΦΗ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει κι αυτός αρκετές απουσίες, όμως έχει μάθει να ζει με αυτές από την αρχή σχεδόν της σεζόν κι έτσι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα είναι ίδια με αυτή του 4-0 με τον Εργοτέλη.

Στο 4-3-3 του Πορτογάλου ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Μαρίνο από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ο Σιμάο θα έχει ρόλο «κόφτη» στη μεσαία γραμμή με τους Κατσουράνη και Ζέκα να έχουν ρόλο εσωτερικών χαφ. Στην τριάδα της επίθεσης αναμένεται να συνεργαστούν οι Λέτο, Κλέιτον και Κουίνσι αλλάζοντας διαρκώς θέσεις.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι επίσης οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Βιτόλο και Λαγός, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρούντολφ, Βύντρα, Κοτσόλη, οι Πετρόπουλος και Καραγκούνης που ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν στην Αθήνα, όπως και οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης που είναι χρόνια τραυματίες.

Διαβάστε επίσης:

«Ασπρόμαυρη» παράδοση στην Τούμπα (photos+videos)

Φρατζέσκος: «Οι προσωπικότητες θα κάνουν τη διαφορά» (photos)

Βιτόλο, μια ακόμα επιστροφή… (photos)

Τον αγώνα θα παρακολουθήσετε LIVE από το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved