Μητρόπουλος: «Ο Κωστούλας είναι μοναδικός!»

Μητρόπουλος: «Ο Κωστούλας είναι μοναδικός!»

Όταν χρίζεσαι σκόρερ στο ντεμπούτο σου στο πρωτάθλημα και κερδίζεις με το… «καλημέρα» την εκτίμηση όλων στα 21 σου χρόνια, τότε δικαιούσαι να κάνεις όνειρα! Ο Παύλος Μητρόπουλος ζει το δικό του όνειρο στον Παναιτωλικό και στοχεύει να το ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο Μητρόπουλος συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο την περσινή σεζόν συμμετέχοντας στην εκπληκτική πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Ο νεαρός μέσος «κόλλησε» τα πρώτα του ένσημα με τους «ερυθρόλευκους» αλλά μετά τις αναπάντεχες εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού ο δρόμος τον… έβγαλε στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Εκεί ο Μητρόπουλος βάζει ήδη τις βάσεις για μία μεγάλη καριέρα. Μετά το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Super League κόντρα στην Ξάνθη, ο νεαρός μέσος αποκτά αυτοπεποίθηση και υπόσχεται και άλλα γκολ στο μέλλον. Ο Μητρόπουλος μίλησε στο αποκλειστικά στο Onsports για τον Παναιτωλικό, τους οπαδούς του, τον… μοναδικό Φώτη Κωστούλα και την εθνική ομάδα.

-         Ποια είναι τα συναισθήματά που σου προκάλεσε το γκολ που πέτυχες;

«Με έκανε απίστευτα χαρούμενο αυτό το γκολ! Όταν είδα ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα τρελάθηκα! Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω».

-          Μόλις σκόραρες πήγες αμέσως στην εξέδρα…

«Ο κόσμος του Παναιτωλικού είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν στον Βόλο. Εδώ νιώθεις την ώθηση που σου δίνει η εξέδρα. Ήταν αδύνατον να μην το πανηγυρίσω μαζί τους».

-         Το καλοκαίρι συνέβησαν πολύ αναπάντεχες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Πώς το βίωσε όλο αυτό;

«Εύχομαι να μην το ζήσει άλλος ποδοσφαιριστής αυτό που πέρασα το καλοκαίρι. Κάναμε προπόνηση και δεν ξέραμε γιατί το κάνουμε. Δουλεύαμε μόνο για τον εαυτό μας».

-          Φοβήθηκες ότι όλα όσα είχε «χτίσει» θα χανόντουσαν μέσα σε λίγες μέρες;

«Πριν έρθει η πρόταση του Παναιτωλικού φοβήθηκα. Είχα αποφασίσει μετά από την παρουσία μου στην Super League να μην αγωνιστώ στην Football League. Πρώτα ήρθε η πρόταση του Ατρόμητου και στη συνέχεια με πλησίασε ο Παναιτωλικός και συμφώνησα».

-         Γιατί προτίμησες τον Παναιτωλικό από τον Ατρόμητο;

«Δεν ήταν μόνο ο οικονομικός παράγοντας που με έφερε στον Παναιτωλικό. Στο Αγρίνιο σου φέρονται ως επαγγελματία. Υπάρχουν ιδανικές εγκαταστάσεις για να δουλέψει κανείς. Παράλληλα, μου υποσχέθηκαν ότι θα πάρω γρήγορα ευκαιρίες και αυτό το τήρησαν».

«Μοναδικός ο Κωστούλας»

-         Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Κωστούλα. Έχεις σχηματίσει άποψη για τον πρόεδρο του Παναιτωλικού;

«Πρόκειται για έναν μοναδικό άνθρωπο! Δεν υπάρχει άλλος σαν τον πρόεδρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να οδηγήσει ψηλά την ομάδα του τόπου του».

-          Πού θα φτάσει ο Παναιτωλικός στο φετινό πρωτάθλημα;

«Δεν θέλω να προτρέχω και αυτό συζητάμε και με τους συμπαίκτες μου. Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε και δεν θέλω να το σκεφτώ τώρα. Και πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου βρεθήκαμε στην ίδια θέση. Θα πρέπει να βάλουμε στην πορεία στόχους. Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθει γρήγορα ο στόχος της παραμονής που μας ενδιαφέρει περισσότερο».

-         Στην ομάδα υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Χαριστέας και ο Θεοδωρίδης. Πώς είναι η συνεργασία μαζί τους;

«Και πέρυσι στον Βολο είχα συνεργαστεί με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ο Χαριστέας και ο Θεοδωρίδης είναι καταπληκτικοί παίκτες και το σημαντικότερο για μένα είναι ότι είναι Έλληνες. Με συμβουλεύουν συνεχώς και με βοηθούν. Νιώθω σαν να είμαι στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας».

«Αργεί η εθνική ομάδα»

-          Στο μυαλό σου υπάρχει η εθνική ομάδα; Το πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει σύντομα η πρόσκληση;

«Είμαι ήδη μέλος της εθνικής ελπίδων και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν σκέφτομαι από τώρα την εθνική ομάδα. Αν συνεχίσω έτσι και είμαι υγιής, τότε θα είναι όνειρο η κλήση μου. Ωστόσο, αργεί ακόμα αυτό».

-         Ένα σχόλιο για τους οπαδούς της ομάδας σου…

«Είναι φανταστικοί. Όλη η πόλη ζει για τον Παναιτωλικό! Μας δίνουν τεράστια ώθηση. Είναι εντελώς διαφορετικά από τον Βόλο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved