Δαϊλάκης στο Onsports: «Με χαρά να βοηθήσω»

Δαϊλάκης στο Onsports: «Με χαρά να βοηθήσω»

Ο Σταύρος Δαϊλάκης μίλησε στο Onsports για την πρόταση που του έκανε ο Βλάσης Τσάκας και δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να είναι μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο μέλλον.

Ο πρώην βουλευτής Δράμας, Σταύρος Δαϊλάκης, επιβεβαίωσε πως δέχθηκε πρόταση από τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για να συμπεριληφθεί στο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού όταν αυτός πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και τόνισε πως δε θα έλεγε όχι σε καμία περίπτωση αφού θέλει να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις το «τριφύλλι».

«Η πραγματικότητα είναι πως αυτή η πρόταση έγινε από τον κ. Τσάκα, με τον οποίο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Είναι γνωστό ότι είμαι παναθηναϊκών αισθημάτων και δίπλα στην ομάδα, οπότε ήρθε και η συγκεκριμένη συζήτηση», ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου Δαϊλάκη στο Onsports.

Όσο για το αν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση, σχολίασε: «Δε συνηθίζω να αποχωρώ από τη μάχη. Δεν λιποτακτώ. Οπότε όταν προχωρήσει το θέμα θα δω πως μπορώ κι εγώ να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια για το καλό του Παναθηναϊκού. Αυτό που προέχει για τον Παναθηναϊκό τώρα είναι να βρει το δρόμο του, κάτι που φαίνεται να γίνεται με την υπόθεση του πρίγκιπα».

Σε ερώτηση για το νόμο και την απαγόρευση από την ΕΕΑ και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει, σχολίασε: «Ο νόμος αλλάζει μόνο με νόμο. Αυτός είναι υπέρτατος κανόνας της πολιτικής ζωής. Νομίζω ότι ο κ. Γερουλάνος έδειξε θέληση να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση και νομίζω πως αυτό θα γίνει. Όχι μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού, αλλά για το καλό των επενδύσεων στη χώρα γενικότερα».

Τέλος, για το αν θα πάει στην Τούμπα μαζί με τον Βλάση Τσάκα, τόνισε: «Κοιτάξτε, ήρθε χθες ο άνθρωπος εδώ, κάναμε μια καλή συζήτηση με τον κ. Αηδόνη παρόντα και μου ανέλυσε όλα όσα γίνονται τώρα στον Παναθηναϊκό με την πρόταση του πρίγκιπα. Μου είπε πως θα ήθελε να είμαι ένα από τα μέλη που θα εκπροσωπούν τον πρίγκιπα στο ΔΣ, θα δούμε τι θα γίνει. Όσο για την Τούμπα, ναι μου είπε αν θέλουμε να πάμε μαζί και πιθανότατα θα πάμε γιατί κι εγώ θέλω να δω την ομάδα μου από κοντά σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved