Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις θέλουν στον ΟΦΗ

Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις θέλουν στον ΟΦΗ

Οι Νίκος Αναστόπουλος, Πολυχρόνης Βεζυρίδης και Φώτης Παπουλής παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι ενόψει της επίσκεψης του ΟΦΗ στην έδρα του Ολυμπιακού.

Πρώτος μίλησε στη «NOVA» ο προπονητής του κρητικού συλλόγου και παλαίμαχος παίκτης των «ερυθρολεύκων», Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος κόουτς υποστήριξε ότι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του επόμενου αντίπαλου της ομάδας του δεν θα επηρεάσουν την εξέλιξη του μεταξύ τους αγώνα:

«Δεν νομίζω ότι θα έχει επιπτώσεις, γιατί ο Ολυμπιακός έχει βάθος σαν ομάδα και όποιοι και να παίξουν είναι καλοί παίκτες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το ξέρουμε. Είναι πολύ ωραίο γήπεδο. Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα και καλή και θα γίνει ένα παιχνίδι, από τη δική μας πλευρά, όμορφο. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο. Είναι κίνητρο για εμάς, αυτό είναι αυτονόητο. Δεν υπάρχει λόγος να λέμε τα αυτονόητα. Αυτό που έχει σημασία έχει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο».

Από την πλευρά του, ο Βεζυρίδης συμπλήρωσε:

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για εμάς και τις προσθήκες που ήρθαν αργά για να προσαρμοστούν στο νέο κλίμα. Τα αποτελέσματα έρχονται σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που συναντάμε και συνεχίζεται και στο Γ. Καραϊσκάκης. Πιστεύω ότι θα σταθεροποιηθούμε σε ένα υψηλό επίπεδο, που θα μας δώσει ελπίδες για το πρωτάθλημα.

Πάμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Είναι μια ομάδα ισάξια με τον ΠΑΟΚ και αν δείξουμε και εκεί καλό χαρακτήρα και μεγάλη πειθαρχία, ακόμη κι εκεί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Δεν έχουμε απώλειες σε βαθμούς. Από μια δύσκολη έδρα... τσιμπήσαμε έναν βαθμό, συν τη νίκη επί της ΑΕΚ, αποτελέσματα που μας έχουν αποβάλλει το άγχος. Αυτό είναι κίνητρο για να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

Το αβαντάζ του Ολυμπιακού είναι το υλικό του συν το γήπεδο, που είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά και εμείς έχουμε δείξει ότι η ομάδα ξέρει να στέκεται σε δύσκολες έδρες. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες με εμπειρία και ξέρουμε να σταθούμε στο γήπεδο. Θα ετοιμάσει και ο προπονητής την ομάδα όπως ξέρει.
Με μια σφιχτή άμυνα και αν εκμεταλλευτούμε τον κενό χώρο που θα υπάρχει στις αντεπιθέσεις, μπορούμε να γίνουμε αρκετά επικίνδυνοι. Σίγουρο είναι ότι η πειθαρχία και η αμυντική γραμμή είναι απαραίτητα. Όσο κρατάμε το μηδέν θα μπορούμε να κυνηγάμε ένα γκολ και κάτι παραπάνω στο ματς».

Και συμφώνησε με τον προπονητή, όταν κλήθηκε να σχολιάσει πιθανή κόπωση του ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

«Δεν πιστεύω ότι θα τον επηρεάσει. Κάθε παιχνίδι το κοιτάς διαφορετικά και ξεχωριστά. Η ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται κάθε χρόνο για μια σεζόν με ευρωπαϊκά ματς. Έχει μεγάλο βάθος και επιλογές στον πάγκο.

Ανά πάσα στιγμή καλύπτει όποια θέση χρειαστεί. Δεν θα μας υποτιμήσουν. Ειδικά και μετά τα τελευταία μας αποτελέσματα, έχουμε τραβήξει την προσοχή των αντιπάλων και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψιν μας».

Ο Παπουλής δήλωσε:

«Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Δεν εφησυχάζουμε όμως με αυτά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όλοι ετοιμαζόμαστε γι' αυτό. Θα παρουσιαστούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Θα παίξουμε σαν ΟΦΗ και από εκεί και πέρα ό, τι βγει».

Επίσης, ο τελευταίος σύγκρινε το ματς του πρωταθλήματος με το πρόσφατο φιλικό των δύο συλλόγων:

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα επίσημα και τα φιλικά παιχνίδια. Και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έρχεται από νικηφόρα αποτελέσματα.
Στο Γ. Καραϊσκάκης είναι πολύ δύσκολη η παρουσία οποιασδήποτε ομάδας. Εμείς θα πάμε να παλέψουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και αν είμαστε τυχεροί και κλείσουμε τους χώρους καλά και κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, έχουμε μια καλή πιθανότητα να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Και κατέληξε σχολιάζοντας συνολικά το επερχόμενο ματς:

«Δεν υπάρχουν αβαντάζ και ντεσαβαντάζ. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλοστημένη ομάδα, νομίζω η καλύτερη του πρωταθλήματος και ειδικά στο Καραϊσκάκη δεν χάνει βαθμούς εύκολα. Πάμε να παίξουμε έξυπνα, να κλείσουμε τους χώρους.

Γιατί αν δώσεις χώρο στον Ολυμπιακό, θα έχεις πρόβλημα. Αν παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να έχουμε την ευχαρίστηση να πανηγυρίσουμε κάποιον βαθμό. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πάμε με τη φιλοδοξία να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Όσο για το γεγονός πως υπάρχει για τον Ολυμπιακό το ματς με τη Ντόρτμουντ συνήθως οι ομάδες που παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουν κάποια προβλήματα, αλλά δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό. Έχει να παίξει δύο με τρεις εβδομάδες συνεχόμενο παιχνίδι. Αλλάζει το ρόστερ του με μεγάλη ευκολία, οπότε δεν θα είναι δικαιολογία αυτό ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε και για εμάς. Νομίζω θα παραταχθεί με την καλύτερη ενδεκάδα για να πάρει τη νίκη».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved