Χωρίς «Τόρο» με τον ΟΦΗ

Χωρίς «Τόρο» με τον ΟΦΗ

Απουσιάζει, όπως αναμενόταν άλλωστε, το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη από τα δεκαοκτώ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή (29/10, 19:30) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής αμυντικός αποκλείστηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε - όπως και οι Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ – και πλέον… φουλάρει για το ματς της 1ης Νοέμβρη με αντίπαλο τη Μπορούσια στο Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο «Τόρο» υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε ότι έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, εκτός απο το δίτερμα, κάτι που συνέβη και με τον Φραν Γέστε, ο οποίος επίσης... ανεβάζει στροφές!

Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, θα βρίσκονται ωστόσο, στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (1/11) με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Βασίλη Τοροσίδη να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα είναι στην βασική 11άδα του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο ματς.

Αντίθετα πανέτοιμος είναι πλέον ο Λιούμπομιρ Φέισα, με τον 23χρονο Σέρβο χαφ να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα στο ματς με τον ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με τους Κρητικούς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας ν’ ανακοινώνει την 18άδα, η οποία είναι η εξής:

Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Όλοι όσοι έμειναν εκτός 18άδας θα γυμναστούν αύριο (29/10) το πρωί, στις 10:30, στο προπονητήριο των πρωταθλητών Ελλάδας στου Ρέντη.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας   ΕΔΩ



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved