Τοτσέ: «Με αυτοπεποίθηση και στην Τούμπα»

Τοτσέ: «Με αυτοπεποίθηση και στην Τούμπα»

Με την ίδια αυτοπεποίθηση που έχει στα τελευταία του ματς πρέπει να παραταχθεί στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, όπως υποστήριξε ο Βερντού Τοτσέ, ο οποίος χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πολύπλοκο αντίπαλο.

Ο Ισπανός, ο οποίος αποθεραπεύθηκε πλήρως και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής, στην εύκολη προσαρμογή του στην Ελλάδα, στους προσωπικούς, αλλά και ομαδικούς στόχους, όπως επίσης και στη σχέση του με τον Ντέμη Νικολαΐδη….

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τοτσέ στη Nova

- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται απέναντι στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεσαι για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στη Super League. Τι έχεις ακούσει γι' αυτές τις αναμετρήσεις και πως έχεις προετοιμαστεί;

«Μου έχουν πει ότι πρόκειται για έναν πολύ ωραίο αγώνα, ο οποίος βιώνεται πολύ έντονα και έχω μεγάλη όρεξη να παίξω. Ελπίζω αυτός ο αγώνας να είναι νικηφόρος για την ομάδα μου»

- Προέρχεσαι από τραυματισμό... Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

«Είναι εδώ και 2-3 εβδομάδες που είχα μια ενόχληση στον μηρό, κάτι που δεν μου επέτρεψε να προπονηθώ. Πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησα να ακολουθώ κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση και πηγαίνω σιγά-σιγά, γιατί δεν πρέπει να διακινδυνεύσω»

- Έχεις δει τον ΠΑΟΚ; Τι γνώμη έχεις για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας σου;

«Ξέρω όλα όσα μου έχουν πει. Δηλαδή ότι πρόκειται για μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Είναι ένας πολύπλοκος αντίπαλος, ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα»

- Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει τους βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Ό,τι κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθηση που ήδη έχουμε, χωρίς να φοβόμαστε καμία ομάδα. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος με μεγάλους παίκτες»

- Αισθάνεσαι πλέον προσαρμοσμένος στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα;

«Ναι, και αυτό δεν ήταν κάτι δύσκολο για μένα. Ουσιαστικά με υποδέχθηκαν πολύ καλά στα αποδυτήρια και οι ισπανόφωνοι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και έχω μεγάλη όρεξη για να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας με την απόδοση μου στα παιχνίδια»

- Έχεις βάλει κάποιο στόχο για τη φετινή σεζόν, αναφορικά με το σκοράρισμα;

«Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ που θα σκοράρω, προσπαθώντας να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Γιατί αυτό δεν θα είναι καλό μόνο για μένα, αλλά κυρίως για την ομάδα»

- Προσπάθησα, αλλά δεν κατάφερα να βρω τι σημαίνει τελικά... Τοτσέ!

«Είναι ένα παρατσούκλι που έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μου το...κόλλησαν οι φίλοι μου. Όλοι έχουμε κάποιο παρατσούκλι, αυτό ήταν το δικό μου και έτσι έμεινε. Δεν σημαίνει κάτι...»

- Η πρώτη σου συμμετοχή στην Ατλέτικο ήταν ως αλλαγή του Ντέμη Νικολαΐδη... Θυμάσαι εκείνη τη στιγμή;

«Πάνε πολλά χρόνια από εκείνη την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ατλέτικο, όμως ναι, θυμάμαι εκείνη τη στιγμή.  Με τον Νικολαΐδη ήμασταν καλοί φίλοι και παίζαμε συχνά μαζί στην Ατλέτικο»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved