«Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

«Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου»

Θετικός στο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό από οποιοδήποτε πόστο δήλωσε στο Onsports ο Αντώνης Αντωνιάδης. «Από τη στιγμή που αποχωρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη, πρέπει να στηρίξουμε τον επόμενο», ανέφερε ο «Ψηλός» για τον πρίγκιπα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βλάσης Τσάκας και ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ έχουν στα υπόψη τους την επιστροφή του Αντώνη Αντωνιάδη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όχι μόνο ως μέλος του ΔΣ αλλά δίνοντάς του ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα.

Ο «Ψηλός» μιλώντας στο Onsports όχι μόνο δεν αρνήθηκε μια πιθανή πρόταση, αλλά τόνισε πως θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην «πράσινη» ΠΑΕ αφού το «τριφύλλι» είναι το σπίτι του όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου. Αν τελειώσει όλο το θέμα και μου γίνει κάποια πρόταση, θα την δω πολύ σοβαρά και θα το συζητήσω. Δεν μπορώ να απορρίψω τίποτα που να αφορά τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα. Πάντως δεν μου έχει πει κανείς τίποτα ακόμα, δε γνωρίζω κάτι. Ας γίνει η πρόταση και θα το δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Όσο για την υπόθεση με τον πρίγκιπα, τόνισε: «Από τη στιγμή που η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποχωρεί και κάποιοι άλλοι έδειξαν αδυναμία να πάρουν τον Παναθηναϊκό, πρέπει να δούμε σοβαρά όλες τις προτάσεις. Αν αποδειχθεί ότι η υπόθεση έχει τελειώσει και ο επενδυτής που έρχεται βάλει τα χρήματα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός αλλά κυρίως δεσμευθεί για το γήπεδο, πρέπει να είμαστε δίπλα του ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι αυτός».

Για το γιατί είναι τόσο σημαντικό το θέμα του γηπέδου, σχολίασε: «Για μένα, μεγάλη ομάδα χωρίς γήπεδο δεν υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από οικονομική και οργανωτική ενίσχυση αλλά το γήπεδο είναι το πλέον σημαντικό κομμάτι. Μισό αιώνα πριν ο Παναθηναϊκός είχε το δικό του γήπεδο, το μοναδικό με φωτισμό και χλοοτάπητα που γίνονταν τα διεθνή παιχνίδια όλα, και για αυτό μεγαλούργησε. Αυτό πρέπει να γίνει και τώρα, να τελειώσει η ιστορία και να διασφαλιστεί και η κατασκευή του γηπέδου».

Για το παιχνίδι στην Τούμπα, ο Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα και κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να παίξει κλειστά για να μη δεχθεί γκολ και να σκοράρει για να νικήσει».

Τέλος, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας επισήμανε: «Θέλει κι άλλο χρόνο η ομάδα. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται ενσωμάτωση και χρειάζεται λίγο καιρό ακόμα. Ο προπονητής δουλεύει σωστά όμως και φαίνεται αυτό. Η ομάδα είναι γρήγορη στην επίθεση και αυτό είναι πολύ καλό. Ο Κουίνσι βοηθάει πολύ με την ταχύτητά του και ο Ζέκα δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Βέβαια, ο Λέτο κάνει τη διαφορά γιατί φέτος είναι απελευθερωμένος και παίζει κοντά στη περιοχή, αυτό τον βοηθάει να σκοράρει. Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη βελτιώνοντας την αμυντική της λειτουργία που έχει λίγα κενά».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved