Μαχλάς: «Ο Μαρινάκης είναι ό,τι καλύτερο στην Ελλάδα»

Μαχλάς: «Ο Μαρινάκης είναι ό,τι καλύτερο στην Ελλάδα»

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί διαφορετικός, σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», χαρακτήρισε τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, ως ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για τις επενδύσεις του και τις κινήσεις του στην προεδρία της Super League. Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου (29/10) μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ σχολίασε τον Νίκο Αναστόπουλο και το δίδυμο ΤζεμπούρΜιραλάς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Μαχλά:

- Πόσο διαφορετικό είναι αυτό το ματς σε σχέση με αυτό που είχατε δώσει με τον Ολυμπιακό παραμονές της έναρξης της Super League;

«Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά κι αυτό έχει να κάνει με όλες τις ομάδες, ειδικά τις μεγάλες που είναι λογικό στην αρχή να μην έχουν το ρυθμό που έχουν αποκτήσει τώρα. Στην αρχή όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα ρυθμού κι αυτό κόστισε στις περισσότερες. Γι’ αυτό και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην απόδοση των ομάδων.

Ως εκ τούτου, είναι σίγουρο ότι στο συγκεκριμένο ματς θα είναι… άλλος Ολυμπιακός, ο οποίος ούτως ή άλλως αυτό το διάστημα είναι πάρα πολύ καλός. Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, ωστόσο από την πλευρά μας έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν μπορεί να μας υποτιμήσει».

- Στην προηγούμενη – ανεπίσημη – αναμέτρηση το αποτέλεσμα είχε μείνει στο 0-0. Θεωρείτε ότι θα πάμε σε πιο ανοικτό ματς τώρα και ίσως με διαφορετικό αποτέλεσμα;

«Αυτό είναι θέμα του Αναστόπουλου… Η δική μου ομάδα παίζει με έναν τρόπο έτσι ώστε να κρατάει το μηδέν πίσω και να είναι εύστοχη στις αντεπιθέσεις που δημιουργούνται».

- Το σχόλιό σας για τον Νίκο Αναστόπουλο που είχε και συνεχίζει να διαγράφει μια ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Λόγω θέσης αλλά κι επειδή δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια μετά από ένα σύντομο διάστημα συνεργασίας, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο συγκεκριμένος τεχνικός έχει ταλέντο και μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλά μια ομάδα όπως η δική μας. Ένα είναι το σίγουρο, ότι έχει δέσει η χημεία μας και νομίζω ότι αυτό το δέσιμο διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και φυσικά αγωνιστικού τμήματος και κόσμου είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ΟΦΗ».

- Επισκεφτήκατε και πρόσφατα το Καραϊσκάκη, ως παράγοντας, ωστόσο το γνωρίζετε σαφώς και λόγω αγωνιστικής… προϊστορίας. Η άποψή σας για την έδρα του αντιπάλου σας;

«Υπάρχει καλύτερο γήπεδο; Μιλάμε για το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό. Νομίζω ότι χαρά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τέτοια έδρα, είναι άλλη η αίσθηση».

Παράλληλα, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν ήταν ο Μαρινάκης, που ήρθε κι έκανε όλες αυτές τις επενδύσεις στο χώρο, θα είχαμε μιζέρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν πολύ δραματικά τα πράγματα!

Κι ένα μεγάλο μερίδιο για το ότι αποφεύχθηκε αυτή η κατάσταση οφείλεται στις διοικητικές εξελίξεις που υπήρξαν στον Ολυμπιακό, γιατί είχε ως αποτέλεσμα την κίνηση στην αγορά. Εννοώ ότι υπήρξε δραστηριότητα στο μεταγραφικό τομέα, μπήκαν χρήματα, όπως φυσικά έπραξε ό,τι καλύτερο μπορούσε για τη διοργανώτρια αρχή. Είναι σίγουρο, δε, ότι από τέτοιους παράγοντες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποια άλλη ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα αυτή την περίοδο;».

- Ποια είναι η γνώμη σας για το επιθετικό δίδυμο Τζεμπούρ με Μιραλάς;

«Νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, οι πιο φορμαρισμένοι μαζί με τον Λέτο. Μιλάμε για ένα δίδυμο «φωτιά» και μου έκανε εντύπωση η απόδοσή τους τόσο στο ματς με την Ντόρτμουντ όσο και στο πρόσφατο του Ολυμπιακού, στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved