«Ούτε στην προπόνηση τέτοιο γκολ»

«Ούτε στην προπόνηση τέτοιο γκολ»

Ούτε στην προπόνηση δεν θα πετύχαινε τέτοιο γκολ ο Τζούνιορ, σύμφωνα με τον Μάριο Χίμπλινγκερ!

Ο Αυστριακός αμυντικός του Εργοτέλη, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, αναφέρθηκε στο εκπληκτικό γκολ του Βραζιλιάνου συμπαίκτη του που άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου, στη συνέχεια του πρωταθλήματος , στα όνειρα Ευρώπης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας.

Τέλος όσον αφορά το συμβόλαιό και το μέλλον του, τόνισε πως ο Εργοτέλης θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του  Χίμπλινγκερ στον Αthletic Radio 104,2:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Μπορεί ο Πανιώνιος να έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες όμως κάναμε μόνοι μας την ζωή μας δύσκολη. Όμως είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι που σίγουρα θα μας χρησιμεύσει για την συνέχεια».

Για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου: «Δεν κάναμε και το καλύτερό μας παιχνίδι όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να μάθουμε από τα λάθη μας ώστε να μην τα κάνουμε ξανά στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Έχουμε μπροστά μας μια σειρά αγώνων ιδιαίτερα σημαντική. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις 15 ημέρες για τους αγώνες με την Καβάλα και τον ΠΑΟΚ. Ας κερδίσουμε την Καβάλα και τα λέμε μετά για τους στόχους του Εργοτέλη».

Για τα «όνειρα» Ευρώπης που κάνουν στον Εργοτέλη: «Δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο τώρα. Αν περιμένετε να πω την λέξη ΟΥΕΦΑ, δεν πρόκειται να την πω».

Για την αμυντική λειτουργία του Εργοτέλη: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ και θέλαμε να το αλλάξουμε από την αρχή της χρονιάς. Όμως σκεφτείτε ότι στον πρώτο γύρο αντιμετωπίσαμε συνεχόμενα τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ενώ τώρα δεν έχουμε δεχτεί γκολ για έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Κοιτάζουμε μπροστά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Πάντως τα 24 γκολ που έχουμε δεχτεί είναι αρκετά».

Για τους δύσκολες αγώνες που έρχονται: «Θα δούμε μετά τα τρία ματς αν πήραμε το μάθημα μας από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στο Παγκρήτιο Στάδιο μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ακόμα και την ΑΕΚ. Είμαστε καλή ομάδα, διαθέτουμε καλούς παίκτες και σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έρχονται. Παλεύουν για εμάς σε κάθε αγώνα και είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο».

Για το γκολ του Τζούνιορ: «Φανταστικό, τι να πω; Πιστεύω ότι αν προσπαθούσε να το κάνει στην προπόνηση, δεν θα το πετύχαινε! Για εμένα είναι το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής».

Για τον εαυτό του: «Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο όμως είναι ακόμα νωρίς να πω οτιδήποτε. Δεν είναι η ώρα να μιλήσω για το συμβόλαιο μου. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται».

Για την επιθυμία του να συνεχίσει στον Εργοτέλη: «Περνάω καλά στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη, και εγώ αλλά και η οικογένειά μου. Οπότε γιατί να μην θέλω να μείνω στον Εργοτέλη;»



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved