Η… παρέλαση των προπονητών!

Η… παρέλαση των προπονητών!

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου οι προπονητές της Super League «βάζουν» τις καζάκες τους και παρελαύνουν από μπροστά σας.

Το Onsports βρίσκεται στην θέση των επισήμων και σας μεταφέρει τον «σχηματισμό» των κόουτς των ομάδων της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, οι οποίοι κατεβαίνουν μ’ ένα… ευπαρουσίαστο σύστημα 4-3-4.

ParashosCharalabidisΤο «παρών» στην παρέλαση δεν δίνουν οι Γιώργος Παράσχος του Λεβαδειακού και Απόστολος Χαραλαμπίδης της Δόξας Δράμας, λόγω της... καθυστερημένης παραγγελίας των ρούχων τους από την διοργανώτρια, στον ράφτη που είχε αναλάβει την ενδυματολογική ετοιμασία της παρέλασης. Βέβαια, οι δύο προπονητές «ράβουν τα κοστούμια τους» για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στις ομάδες τους.

FernantezJimenezΠαράλληλα, δικαιολογημένοι απόντες είναι οι Όσκαρ Φερνάντεθ και Μανόλο Χιμένεθ, οι οποίοι πέρασαν από το… λογιστήριο, μια και έχασαν το πρώτο… στοίχημα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Αλλά ας πάμε και στους παρόντες, καθώς… αυτή την στιγμή, ο «σχηματισμός» τους περνάει μπροστά από τα επίσημα.

ValverdeΣημαιοφόρος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός, αρίστευσε στο περσινό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε με χαρακτηριστική ευκολία και απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το ίδιο ισχύει και σε ότι αφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

FereiraBoloniΠαραστάτες δίπλα στον «τσινγκούρι» βρίσκονται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα του Παναθηναϊκού και ο Λάζλο Μπόλονι του ΠΑΟΚ. Οι δύο προπονητές θεωρούνται «ακλόνητοι» από τους πάγκους των ομάδων τους, έχοντας περάσει με άριστα τα πρώτα τεστ για την φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά τη φετινή σεζόν, με δύο αποκλεισμούς από το Champions League και το Europa League, ωστόσο στην Ελλάδα δείχνουν δυνατοί και έτοιμοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος», στην μετά-Σάντος εποχή, δείχνει να βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για να τον αντικαταστήσει. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει κρατήσει το πάθος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, έχοντας ακόμα προσθέσει την επιθετική του φιλοσοφία.

Στην πρώτη τετράδα της παρέλασης βρίσκονται οι Γιώργος Δώνης, Μπάμπης Τεννές, Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Αναστόπουλος, σε μία… σύνθεση «καθαρά» ελληνική! Και οι τέσσερις προπονητές απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των ομάδων τους.

DonisΟ Γιώργος Δώνης έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στον πάγκο του Ατρόμητου. Στην τρίτη του θητεία στην ομάδα του Περιστερίου, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο φιγουράρει… αήττητο, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

TennesΔίπλα του είναι ο Μπάμπης Τεννές του Παναιτωλικού. Ο Έλληνας τεχνικός, πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα της Football League με τους Αγρινιώτες, κάτι που του έδωσε το… εισιτήριο για τη φετινή χρονιά. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής αποδείχθηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης των «καναρινιών» με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να είναι με το… μέρος του.

OuzounidisΣτην… τρίτη θέση της πρώτης σειράς είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης της Skoda Ξάνθης. Οι «Ακρίτες» είχαν το… χειρότερο – βάσει προγράμματος – ξεκίνημα στην Super League, καθώς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι καλές εμφανίσεις του «συγκροτήματος» του Έλληνα τεχνικού δεν είχαν… συνέχεια στη βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο, η «καρέκλα» του έχει γερές… βάσεις.

AnastopoulosΤην τετράδα ολοκληρώνει ο Νίκος Αναστόπουλος του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, μετά από δύο χρόνια… ταλαιπωρίας στην Football League, επέστρεψαν στα «σαλόνια» της Super League, με τον «Αλενατόρε» να έχει ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης. Μάλιστα, στα πρώτα… τεστ της φετινής χρονιάς, οι «ασπρόμαυροι» τα έχουν πάει πολύ καλά, παρά το γεγονός πως ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στο τέλος του καλοκαιριού.

Στην δεύτερη σειρά του «σχηματισμού» βρίσκουμε τους Νίκο Κωστένογλου της ΑΕΚ, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς της Κέρκυρας και Τάκη Λεμονή του Πανιωνίου. Οι τρεις προπονητές δεν αντιμετωπίζουν… προβλήματα στην παρουσία τους στους πάγκους, αν και υπάρχουν κάποιες… ελάχιστες δεύτερες σκέψεις.

KostenoglouΟ Νίκος Κωστένογλου αντικατέστησε τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, με στόχο στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Ένωσης να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Ωστόσο, κάποιοι… χειρισμοί του δεν είναι και τόσο… λεπτοί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες μουρμούρες.

BadovicΟ Μπόζινταρ Μπάντοβιτς… κατάφερε να «φτάσει» μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, παρά το γεγονός πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, αναλαμβάνοντας το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι «Φαίακες» δείχνουν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, αλλά το ερώτημα είναι πότε θα… εξαντληθεί.

LemonisΤην τριάδα «κλείνει» ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος θα μπορούσε να… κατέχει μία «σειρά» της παρέλασης… μόνος του! Ο Έλληνας προπονητής, «παλεύει» κόντρα σε… θεούς και δαίμονες, ένεκα των πολλών προβλημάτων του Πανιωνίου, όμως, τα εντός έδρας αποτελέσματα δίνουν… δικαιώματα για τους κακεντρεχείς.

Και ολοκληρώνουμε την παρέλαση με την τελευταία σειρά, στην οποία βρίσκουμε τους Στεφάν Ντεμόλ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάκη Τσιώλη του Άρη, Νίκο Καραγεωργίου του Εργοτέλη και Οράσιο Γκονσάλβες του Αστέρα Τρίπολης. Οι τέσσερις κόουτς είναι αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να… χάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

DemolΤα πρώτα «πυκνά» σύννεφα έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται πάνω από τον ουρανό των Ιωαννίνων για τον Στεφάν Ντεμόλ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βέλγος τεχνικός, στην δεύτερη χρονιά του στον πάγκο των Ηπειρωτών, δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του και ήδη έχουν ξεκινήσει να… ακούγονται τα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών.

TsiolisΟ Σάκης Τσιώλης, πριν από μερικές μέρες, έλαβε… ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του Άρη, όμως, η αλήθεια είναι πως μετά το άσχημο ξεκίνημα της χρονιάς, βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο και δίνει… εξετάσεις σε σχεδόν καθημερινή βάση.

KarageorgiouΟ Νίκος Καραγεωργίου αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή σε πάγκο ομάδας της Super League. Όμως, οι κακές εμφανίσεις του Εργοτέλη, έχουν φέρει δεύτερες σκέψεις στους Κρητικούς. Βέβαια, μέχρι στιγμής, η διοίκηση της ομάδας, όπως κάνει πάντα, στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό. Βέβαια, κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις, σε μία ακόμα άσχημη εμφάνιση.

GonsalvesΤέλος, ο Οράσιο Γκονσάλβες γνωρίζει πως αποτελεί λύση… ανάγκης μετά το «διαζύγιο» του Αστέρα Τρίπολης με τον Όσκαρ Φερνάντεθ. Η διοίκηση των Αρκάδων σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία στον 48χρονο Πορτογάλο τεχνικό να αποδείξει τις δυνατότητές του, αν και βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση του νέου τεχνικού.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved