Ανατολάκης: «Να κάνει σωστά τη δουλειά του ο Φάκος»

Ανατολάκης: «Να κάνει σωστά τη δουλειά του ο Φάκος»

Αντίθετος με την κλήση του Ολυμπιακού από τον Ανδρέα Φάκο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άριελ Ιμπαγάσα.

Μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό «Red On Air» ο Γιώργος Ανατολάκης αναφέρθηκε αρχικά στην κλήση του Ανδρέα Φάκου: «Ο κ. Φάκος ασχολείται τον τελευταίο καιρό με πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του σωστά και να μην βγαίνει σε κανάλια, σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και να γίνεται -να το πω έτσι απλά- μαϊντανός. Απ' ότι ξέρω οι εισαγγελείς κάνουν πρώτα τη δουλειά τους και κρίνονται από το αποτέλεσμα, ενώ στον κ. Φάκο γίνεται το αντίθετο. Χθες είδα σε όλα τα site ότι ο κ. Φάκος θέλει να καλέσει τον Ολυμπιακό για κάτι που δεν έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.

Εύχομαι ο κ. Φάκος να μην πέσει στη φάκα των σκοπιμοτήτων, όπως αναφέρω στην ανακοίνωση που έβγαλα και περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να δω τι θα πει. Είναι αστεία πράγματα να υποστηρίζει ότι χάθηκαν κάποια έγγραφα. Κι εγώ το έμαθα και με έπιασαν τα γέλια. Δεν γίνεται να χάνουν έτσι έγγραφα. Ξέρουμε καλά πόσο σωστός είναι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι είναι ο 12ος παίκτης στο γήπεδο κι αυτό το ξέρουμε όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια. Όταν παίρνεις συγχαρητήρια από την UEFA, τότε όλα τα άλλα περισσεύουν».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ανατολάκης μίλησε για τα πολιτικού περιεχομένου που αναρτώνται στα ελληνικά γήπεδα: «Εγώ έβγαλα και μια ανακοίνωση ότι όχι μόνοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά όλοι οι φίλαθλοι των ομάδων είναι μέρος του ελληνικού λαού που υποφέρουν από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Μπορεί ο κανονισμός της UEFA να απαγορεύει την ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα, αλλά από την άλλη οι φίλαθλοι είναι απλοί Έλληνες πολίτες που ταλαιπωρούνται και εκφράζουν απλά την έντονη δυσαρέσκεια τους. Είμαι αντίθετος σε βρισιές και ακραίες εκφράσεις. Όμως ξέρουμε ότι ο ηθικός αυτουργός όλων αυτών είναι η άθλια πολιτική της κυβέρνησης και οι στείρες επιλογές του δικομματισμού που κατέστρεψαν τη χώρα μας.

Από αυτούς που φταίνε πραγματικά δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Πρέπει να αναζητήσουμε τις ευθύνες πρώτα από εκεί και μετά να πάμε στο άλλο κομμάτι. Το καλύτερο θα ήταν για μένα όπως έκανε ο κ. Σπάθας στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό που συνέχισε το παιχνίδι. Θα πρέπει ο αρχιδιαιτητής, ο κ. Βασσάρας να μεριμνήσει ώστε οι διαιτητές να μην σταματούν τα παιχνίδια για ό,τι συμβαίνει. Όσο δίνεις τροφή τόσο αυτό συνεχίζεται. Πρέπει να αφήσουν να μην διακόπτονται τα παιχνίδια. Ο κ. Σπάθας συνέχισε κανονικά το παιχνίδι και πρέπει να καταλάβουν όλοι ποια είναι η πραγματικότητα. Είναι μέρος του ελληνικού λαού όλα αυτά τα πράγματα».

Αναφορικά με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, τόνισε: «Σε αυτό το κομμάτι θα περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα που θα κάνει. Δεν ξέρουμε ακόμα. Να ακούσουμε τι θα πει ο Πρωθυπουργός και μετά θα έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη. Θα μπουν οι άνθρωποι στα Υπουργεία; Θα έχουμε επίβλεψη;»

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στον Ολυμπιακό και σε ερώτηση για τον παίκτη που ξεχωρίζει, απάντησε:  «Ένα κλικ παραπάνω είναι ο  Ιμπαγάσα μέχρι τώρα. Ο Ιμπαγάσα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Είναι ένα κλικ πάνω από τους άλλους αλλά πλέον το σύνολο με τις μονάδες που διαθέτει και έχει αρχίσει και φαίνεται σιγά-σιγά και το λέω αυτό με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ βλέπετε και εσείς πως εξελίσσεται.

Το κακό ήταν ότι δεν είχε η ομάδα παιχνίδια στα πόδια της και για αυτό δεν ήταν καλή η εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι. Νομίζω ότι με το χρόνο ο Ολυμπιακός θα βγαίνει πολύ κερδισμένος και από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Αλλιώς είναι η συμπεριφορά στα φιλικά και στις προπονήσεις και διαφορετική είναι η πίεση στα επίσημα παιχνίδια».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα, είπε: «Δεν υπάρχει αντίπαλος φέτος για τον Ολυμπιακό και από πολύ νωρίς θα είναι πρωταθλητής! Γιατί έχει ένα σύνολο όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά από την κορυφή τον κ. Μαρινάκη μέχρι και τον τελευταίο που ασχολούνται πραγματικά με τον Ολυμπιακό δίχως να τους νοιάζει  τίποτα άλλο. Κι αυτό φαίνεται από την ηρεμία που υπάρχει μέσα στην ομάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουμε όλοι ότι είναι δίπλα και στις χαρές και στις λύπες. Η βοήθεια του κόσμου είναι μοναδική κι αυτό αποδεικνύεται κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη που παίζει η ομάδα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved