«Ο Ολυμπιακός στη διάθεση της UEFA»

«Ο Ολυμπιακός στη διάθεση της UEFA»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο κλείσιμο των εργασιών του τριήμερου συνεδρίου της UEFA, το οποίο έγινε στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καραϊσκάκης», με τη συνεργασία της ΕΠΟ και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνάντηση με την επωνυμία KISS (Knowledge and Information Sharing Scenario) συμμετείχαν 110 εκπρόσωποι και από τις 53 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, καθώς και οι media officers από την Ευρώπη που εργάζονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες Champions League, Europa League, Euro και Mundial.

Συζητήθηκαν οι παρατηρήσεις όλων από τις πρόσφατες διοργανώσεις για να συνταχθούν οι κανονισμοί που θα βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας των ΜΜΕ, αλλά και των ομάδων στις προσεχείς διοργανώσεις.

Στην ομιλία του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα έτοιμος για να προσφέρει ότι χρειάζεται για το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου:

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη χώρα μας και εύχομαι να ολοκληρώθηκε η συνάντησή σας, με τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναφορικά με τη συνεργασία UEFA, ομάδων, Ομοσπονδιών με broadcasters and written press.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε εδώ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» τις τριήμερες εκδηλώσεις σας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, εν μέσω της απίστευτης οικονομικής κρίσης, ότι σε αυτή τη χώρα η ζωή συνεχίζεται δημιουργικά με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Το αποδείξαμε πέρυσι διοργανώνοντας σε αυτό το γήπεδο τον αγώνα κατά της φτώχιας, με τους επίλεκτους μας να αντιμετωπίζουν τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Με τα έσοδα στηρίχτηκαν άνθρωποι που υποφέρουν στην Αϊτή, στο Πακιστάν αλλά και στα ιδρύματα του Πειραιά.
Το αποδείξαμε με την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους πληγέντες της Ιαπωνίας σε συνεργασία, με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τον Μάιο στη συνάντηση μας με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί στα γραφεία σας στη Νιόν, βάλαμε τις βάσεις για μία μόνιμη σταθερή και εποικοδομητική συνεργασία. Πρώτο βήμα είναι η βοήθεια σε αυτό το event. Οι συνεργάτες μου προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα ώστε να δουλέψετε απρόσκοπτα και παραγωγικά.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και να μην ξεχνάτε. Ο Ολυμπιακός, μονάδα δυναμική της ελληνικής κοινωνίας θα είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει ότι χρειάζεστε για το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Εκ μέρους της UEFA ο διευθυντής επικοινωνίας, Ρόμπερτ Φόλκνερ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία στη διάρκεια του τριημέρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ο τρίτος σύλλογος στην Ευρώπη, με τον οποίο συνεργάζεται η UEFA για το συγκεκριμένο project. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν διαθέσει τις εγκαταστάσεις τους μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved