Τσάκας: «Μεταγραφή μεγαλύτερη του Σισέ»

Τσάκας: «Μεταγραφή μεγαλύτερη του Σισέ»

Ο Βλάσης Τσάκας παραδέχθηκε ότι η συμφωνία για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πιο κοντά από ποτέ, αν και υπήρξε μια αλλαγή στον τρόπο καταβολής των πρώτων 15 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε το προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα, τονίζοντας πως η πλευρά του Πρίγκιπα έχει βολιδοσκοπήσει ποδοσφαιριστή, αξίας περισσότερων από 10 εκατ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να θελήσει να αποκαλύψει το όνομά του. Όσον αφορά στην ΚΑΕ, τόνισε πως πρώτα θα πρέπει να τελειώσει το θέμα της ΠΑΕ και μετά θα δουν τι θα γίνει με το τμήμα μπάσκετ. Επίσης, τόνισε πως θέλει τους αδερφούς Γιαννακόπουλους να συνεχίσουν να προσφέρουν.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, ο Βλάσης Τσάκας είπε αρχικά για τις συζητήσεις και τη συμφωνία: «Πολύ καλά πάνε οι συζητήσεις. Η συμφωνία φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος. Συνεχίζεται η συνάντηση. Λίγο με απασχολεί πότε θα μπουν οι υπογραφές. Τα τυπικά θέματα λίγο με απασχολούν. Όταν δίνω τα χέρια, για μένα είναι deal. Αν προλάβουν μέχρι τις 19:00-19:30, καλώς. Οι Άραβες πρώτα δίνουν τα χέρια και μετά υπογράφουν.

Η τράπεζα δεν θα είναι η Εθνική. Είναι τυπικό θέμα για τον Πρίγκιπα το έμβασμα των 15 εκατ. ευρώ. Και αυτή τη στιγμή να ήταν τα λεφτά στην Ελλάδα, λεφτά στην ΠΑΕ δεν πρόκειται να βάλουμε αν το ΔΣ δεν αλλάξει και δεν είμαστε εμείς στην απέναντι πλευρά για να τα διαχειριστούμε. Για να μην αγωνιά ο κόσμος μπορώ να σας δείξω το έγγραφο που δείχνει την αξιοπιστία μας.

Υπάρχει μια μικρή αλλαγή σήμερα για το πως θα μπουν τα χρήματα. Αλλάζουν λίγο οι διαδικασίες και ο τρόπος. Ο Βαρδινογιάννης για τις μετοχές θα πληρώσει και την εφορία από την τσέπη του. Δεν ξέρω πόσο είναι, ρωτήστε να μάθετε.

Δεν προλαβαίνουμε οριακά να οδηγήσουμε την ομάδα στο Καραϊσκάκη (19/11), αλλά εγώ θα είμαι εκεί, όπως και στην Τούμπα, όπως και σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Υπάρχει πριμ μαμούθ για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι.

Αυτό που είπα για τον Αμπντούλ Αζίζ είναι ότι δεν συμμετέχει, αλλά είπα ότι αν του ζητηθεί μια χορηγία, ευχαρίστως να την προσφέρει. Υπάρχει μια σκέψη για μεταγραφή, ο Σισέ ήταν μικρή μεταγραφή. Μιλάω για παραπάνω από 10 εκατ. ευρώ. Για Ροναλντίνιο που γράφτηκε;

Ο Φερέιρα όποιον πει, θα έρθει. Δεν θα τον κουνήσει κανείς. Θα γίνει πρόταση σε Φερέιρα για δύο Έλληνες στο προπονητικό τιμ. Μακάρι να το δεχθεί. Πιθανόν να είναι οι Νιόπλιας και Βαζέχα, ο τελευταίος θα είναι σίγουρα μια επιλογή μας. Θα δώσουμε ιδέες στον Φερέιρα. Αν φέρει αντίρρηση και πει ότι θέλω αυτό, αυτό θα έχει. Δεν είναι κακό να κάνεις προτάσεις στον προπονητή σου. Τον Βιτόλο τον ζήτησε ο Φερέιρα; Μην τρελαθούμε. Ζήτησε τον Κάστρο και δεν του τον πήραν. Δεν ζήτησε τον Τοτσέ. Ήταν δεύτερη επιλογή.

Τα 15 εκατ. ευρώ είναι η αρχή. Η βασική μας υποχρέωση είναι 70 εκατ. ευρώ σύνολο. Θα υπάρχει παίκτης των 9 ή των 12 εκατ. ευρώ που θα κάνει στον προπονητή και θα κοιτάξουμε να τον φέρουμε. Έχουμε βολιδοσκοπήσει παίκτη. Έχει υπογράψει προσύμφωνο ο Σικαμπάλα, είναι 25 χρόνων, έχει ποδοσφαιρική εξυπνάδα και ποιότητα. Καμιά φορά η τρέλα χρειάζεται. Νιώθω πιο κοντά από ποτέ».

Για το τμήμα μπάσκετ και αν ο Πρίγκιπας ενδιαφερθεί και για αυτό, είπε: «Είναι μια άλλη συζήτηση, θα είναι μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων με την ΠΑΕ. Εχουμε πονοκέφαλο που είναι η ΠΑΕ. Θέλουμε να τελειοώσουμε. Εγινε συζήτηση, ίσως ζητήσουμε σύμπραξη, θέλουμε να παραμείνουν. Μας καίει να ολοκληρωθεί το deal με την ΠΑΕ».

Νωρίτερα, ο Βλάσης Τσάκας είχε κάνεις δηλώσεις που τόνιζε πως δεν χαλάει η συμφωνία.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved