Πρίττας: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Πρίττας: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Να αναλάβουν οι παίκτες τις ευθύνες που τους αναλογούν για να επιστρέψει ο Άρης στις επιτυχίες, πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον Σάκη Πρίττα.

Μιλώντας στο επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας, ο Σάκης Πρίττας αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι είναι αρχηγός: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω το περιβραχιόνιο. Τεράστια η χαρά μου από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη η ευθύνη να είσαι αρχηγός στον Άρη και αυτό το ξέρουμε όλοι».

Αναφορικά με την κακή εικόνα του Άρη, είπε: «Είναι πολύ στενάχωρο και προσπαθούμε να δούμε και εμείς οι ίδιοι τι φταίει. Ψάχνουμε να δούμε γιατί το να έχουν περάσει τόσα παιχνίδια δίχως νίκη είναι πάρα πολύ κακό».

Σε ερώτηση για τα τελευταία δύο παιχνίδια, τόνισε: «Υπάρχει μία βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια. Φτάσαμε κοντά στη νίκη στον Εργοτέλη, όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στο τέλος και ο αντίπαλος βγήκε μπροστά και μας έκανε το γκολ.

Θεωρώ το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΟΚ, όπου ξεκίνησε το ματς ε τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως πάλι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Νομίζω το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι το ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Να αλλάξουμε πάσες».

Για το ότι η ομάδα είναι νέα ακόμη, είπε: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία ότι είμαστε μία νέα ομάδα. Ακόμη και πριν έρθουν τα παιδιά από το Βόλο, πόσο μάλλον τώρα. Βέβαια εμείς σαν ποδοσφαιριστές πρέπει να κοιτάξουμε τις ευθύνες μας και να επαναφέρουμε την ομάδα άμεσα στο σωστό δρόμο».

Ενώ για το πως αισθάνεται ο ίδιος, τόνισε: «Οπωσδήποτε μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο και το… μοναχικό δρόμο της αποκατάστασης, σκοπός σου είναι να επανέλθεις πιο δυνατός. Είναι θέμα διάθεσης. Σε αυτό που είπε ο προπονητής ήθελε να φωτογραφίσει κάποιους παίκτες που δεν έχουν δώσει το αναμενόμενο. Άλλωστε η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Ο Άρης δεν είναι μία εύκολη ομάδα και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Θέλει οι παίκτες να τα δίνουν όλα. Και στην κακή τους ημέρα».

Όσον αφορά στο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες, υποστήριξε: «Οι συζητήσεις είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν δεν παίρνουμε τη νίκη. Ο καθένας βέβαια είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, αν και βέβαια πρέπει όλοι να στηρίζουμε ο καθένας τον διπλανό του. Πρέπει κάποιοι να ανεβάσουν την απόδοσή τους».

Αναφορικά με το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, τίνισε: «Είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό από τα άλλα και με μία εκτός έδρας νίκη σε ένα ντέρμπι θα κάνουμε τη διαφορά. Βέβαια στην κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να διαλέγει παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάξουμε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, υποστήριξε: «Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τους αντιπάλους μας. Σκέφτομαι τη δική μου ομάδα και μόνο. Άλλωστε τα προβλήματα μπορεί να σε ξεγελούν και μία ομάδα να είναι πιο δυνατή από ότι την περιμένεις ή όχι και τόσο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved