«Εξαιρετικοί Τζεμπούρ και Μιραλάς»

«Εξαιρετικοί Τζεμπούρ και Μιραλάς»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αξία του Κέβιν Μιραλάς και του Ράφικ Τζεμπούρ, ο σκάουτερ της Γκενκ, Γκούντνερ Γκούμπερτ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Ο «κατάσκοπος» της Γκενκ, βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση των πρωταθλητών με τον Πανιώνιο, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-0 με δυο γκολ του Τζεμπούρ και ένα του Μιραλάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σκάουτερ της πρωταθλήτριας Βελγίου:

Κ. Γκούμπερντ, είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στη χώρα μας;

Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα για δουλειά, ως σκάουτερ της Γκενκ. Έχω ξανάρθει, όμως, για διακοπές και πρέπει να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία στη χώρα σας.

Η άποψή σας για την αναμέτρηση που παρακολουθήσατε (σ.σ: Πανιώνιος-Ολυμπιακός);

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει εύκολα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια τα πράγματα ήταν πάρα πολύ εύκολα για εκείνον. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να δείξει κάτι καλύτερο και να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και ως εκ τούτου η νίκη ήρθε φυσιολογικά και δίκαια για τον Ολυμπιακό.

Η άποψή σας για τους σκόρερ του Ολυμπιακού; Τον Τζιμπούρ και τον Μιραλάς;

Τον Μιραλάς το γνωρίζω πάρα πολύ καλά, δεδομένης και της καταγωγής του από το Βέλγιο. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης κι έχει παρουσιάσει σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του. Κρίμα που είναι… ακριβός για μας (εννοεί τη Γκενκ)! Κι ο Τζιμπούρ, όμως, είναι πολύ αξιόλογος επιθετικός και ξέρει πως να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται. Μπορώ να πω ότι είναι από τα κορυφαία επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη.

Ο Μιραλάς είναι… ακριβός, όπως είπατε για «εσάς». Για ποιον λόγο είστε εδώ;

Βασικά, κοιτάζουμε για παίκτες κάτω των 25 ετών. Δεν ήρθα για κάποιο συγκεκριμένο παίκτη. Κοιτάζουμε όλες τις αξιόλογες περιπτώσεις μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Θα σας δούμε προσεχώς στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

Δεν αποκλείεται. Έχουμε σκοπό να παρακολουθούμε πολλούς αγώνες κι όλες τις ομάδες, ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να έρθω και στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Το σχόλιό του για τον Παναθηναϊκό: «Είδα και τον Παναθηναϊκό, που δεν ήταν τόσο καλός, αλλά είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Από 'κει και πέρα ωστόσο, δεν μπορώ να κάνω προγνωστικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο για να το προδικάσω».

Το σχόλιό του για τον Ολυμπιακό στο Champions League: «Το σίγουρο είναι ότι μετά την επικράτηση επί της Ντόρτμουντ, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία του, να συνεχίσει σε αυτόν το θεσμό. Φυσικά δεν θα έχει εύκολο έργο στη Γερμανία. Και πάντα όταν παίζεις με μια ομάδα από τη συγκεκριμένη χώρα, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να τα δώσεις όλα μέχρι το τελευταίο… δευτερόλεπτο, καθώς γι' αυτούς η μάχη τελειώνει μόνο με το τελευταίο σφύριγμα. Εφόσον όμως κατάφερε και νίκησε στην έδρα του, είναι σίγουρο ότι θα πάει και στην έδρα της Ντόρτμουντ για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, σε έναν όμιλο που γενικά έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved