Τσάκας: «Δε χαλάει η συμφωνία»

Τσάκας: «Δε χαλάει η συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, υποστήριξε πως δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία μεταξύ του πρίγκιπα και του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα που ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Ρεθύμνου «Ήχος Fm» και τόνισε πως από την πλευρά τους είναι έτοιμοι για τις τελικές υπογραφές και την απόκτηση της ιδιοκτησίας των «πρασίνων».

«Τα πάντα είναι έτοιμα από την πλευρά μας, με την επιστροφή του κ. Βαρδινογιάννη από το εξωτερικό φιλοδοξούμε να τελειώνουμε. Να μπούνε οι υπογραφές στο MoU και να προχωρήσουμε τη διαδικασία», είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας και πρόσθεσε: «Εμείς θα καλύψουμε την ΑΜΚ των 15 εκατ. ευρώ στη Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου. Παράλληλα, θα «τρέξει» ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ και μόλις ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου θα βάλουμε τα χρήματα στην ΠΑΕ. Νωρίτερα από ότι προβλέπει η συμφωνία, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες».

Όσο για το αν μπορεί να χαλάσει η συμφωνία, υπογράμμισε: «Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία. Δε θα βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός για να υπογράψει, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει το deal».

Σε ερώτηση για τα όσα είπε για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε: «Αυτό ειπώθηκε ως απάντηση σε ερώτημα για αυτά που είπε ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αν με ρωτάτε σαν Βλάση, εγώ δε θέλω να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι από τον Παναθηναϊκό. Πρόσφεραν και προσφέρουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Ομπράντοβιτς έχουν φτιάξει μια απίστευτη ομάδα. Ένα φοβερό «μαγαζί» που για μένα πρέπει να μείνει στα χέρια τους. Τώρα, αν θέλουν οι άνθρωποι να φύγουν, αν έχουν κουραστεί, μετά χαράς να δούμε και αυτή την προοπτική. Το καλύτερο θα ήταν να κάνουμε μια συνεργασία, να βάλουμε εμείς χρήματα και να έχουν τη διοίκηση οι αφοι Γιαννακόπουλου που είναι έμπειροι και ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν, όπως το κάνουν όλα αυτά τα χρόνια».

Για την εμπλοκή της Arboris Capital με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από την Arboris. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έρχεται να πάρει τον Παναθηναϊκό, έρχεται να πάρει όλα τα στοιχεία και να βρει επενδυτή. Λειτουργεί δηλαδή σαν μεσίτης. Δεν υπάρχει κανένας «ανταγωνισμός», δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν, εμείς προχωράμε κανονικά».

Για τις μεταγραφές που ακούγεται ότι θέλει να κάνει ο πρίγκιπας, τόνισε: «Έχει υπογραφεί προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα, ο παίκτης θα έρθει στον Παναθηναϊκό όταν αναλάβουμε. Όσο για τον Τζαβέλλα, για μένα είναι ο καλύτερος στη θέση του και θεωρώ ότι θα βρούμε τον τρόπο να συμφωνήσουμε. Για τον Κυργιάκο και τους άλλους που λέγονται, δεν υπάρχει τίποτα. Ίσως όμως να βρούμε πεδίο συνεργασίας με τον Παπασταθόπουλο, θα τα δούμε αυτά».

Όσο για το πώς επιλέχθηκε από τον πρίγκιπα ο Παναθηναϊκός, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα τεράστιο brand name και είναι μια εξαιρετική προοπτική για επένδυση. Είδατε κι εσείς τι ‘σκόνη’ σηκώθηκε με την υπόθεση αυτή τώρα. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόση δημοσιότητα στο θέμα, περίμενα να γίνει ντόρος επειδή πρόκειται για τον Παναθηναϊκό αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό».

Ενώ για το πώς δεν ώθησε τον πρίγκιπα προς μια κρητική ομάδα, αφού ο ίδιος κατάγεται από το Ηράκλειο, ο Βλάσης Τσάκας είπε: «Σας είπα ότι παίζει μεγάλο ρόλο το brand name. Είναι το πλέον σημαντικό στην υπόθεση. Όπως καταλαβαίνεται, η δυναμική του Παναθηναϊκού δεν έχει καμία σχέση. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση τις ομάδες της Κρήτης, όλοι ξέρουμε για παράδειγμα τη δυναμική του ΟΦΗ, αλλά σαφώς η υπόθεση που έχουμε τώρα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο».

Για τον δικό του ρόλο στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Αυτά όλα έχουν ξεκαθαρίσει. Έχω ξαναπεί πως θα είμαι αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν αναλάβει ο πρίγκιπας».

Για το αν ο πρίγκιπας θα κάνει κι άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη, τόνισε: «Από εκεί θα ξεκινήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον του πρίγκιπα για επενδύσεις στην Κρήτη, εκτός Παναθηναϊκού θα είναι η αρχή των επενδύσεων που θέλει να κάνει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved