Ρουμπάκης: «Έχουμε κάνει καλή πορεία»

Ρουμπάκης: «Έχουμε κάνει καλή πορεία»

Προσγειωμένος είναι ο Μανώλης Ρουμπάκης εν όψει της συνέχειας του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος αμυντικός, μίλησε στην ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας, για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και την πορεία του συλλόγου.

«Ξέραμε ότι δίνουμε ένα πολύ δύσκολο, αλλά και σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Το κλειδί για εμάς ήταν ότι μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.

Στη συνέχεια θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την υπόθεση - νίκη από το πρώτο μέρος, ωστόσο δεν σταθήκαμε τυχεροί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε», ανέφερε αρχικά ο Ρουμπάκης, για το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ.

Πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση αν αναλογιστεί κανείς και την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες».

Για την έως τώρα πορεία τόσο του ίδιου, όσο και του Εργοτέλη, τόνισε: «Πιστεύω ότι η πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα είναι αρκετά καλή. Έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε καλή ομάδα, με ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να τερματίσουμε ψηλά.

Βέβαια, το ταμείο γίνεται στο τέλος για όλες τις ομάδες και εκείνη τη στιγμή θέλουμε να χαμογελάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον ερχόμενο αντίπαλο και έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι.

Όπως έχει φανεί μέχρι σήμερα το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων μικρές. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο και αυξάνει τις ευθύνες μας.

Όσο για την δική μου παρουσία αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Το πρώτιστο σε μια ομάδα είναι η συλλογική επιτυχία και μέσα από αυτή έρχεται και η προσωπική καταξίωση.

Ένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να είναι ποτέ απόλυτα ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του πρέπει να επιζητεί σε κάθε παιχνίδι κάτι καλύτερο».


Έλειπαν οι διεθνείς

Στο μεταξύ, με τρεις απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα.

Συγκεκριμένα, οι Μάρις Βερπακόφσκις, Χρήστος Χρυσοφάκης και Νίκος Καρέλης ενσωματώθηκαν στις Εθνικές ομάδες Λετονίας, Ελπίδων και Νέων αντίστοιχα, για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που έχουν την Τετάρτη 9/2.

Και οι τρεις, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Πέμπτη και αυτό όσο να είναι προβληματίζει τον Νίκο Καραγεωργίου, ιδιαίτερα για τον Βερπακόφσκις που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Άπαντες θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου, με προπόνηση που θα γίνει αύριο Τρίτη, στις 11 το πρωί.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved