Με όνομα βαρύ…

Με όνομα βαρύ…

Η επιστροφή του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας στην Super League ήρθε λίγο μετά τα φετινά πρωτοβρόχια και ακριβώς δύο μήνες πριν τα Χριστούγεννα! Ωστόσο, οι δύο ιστορικές ομάδες γύρισαν για να μείνουν, παρά το γεγονός ότι ακόμα «χτίζονται».

Πρόκειται για δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού επαρχιακού ποδοσφαίρου που έχουν περάσει πολλές φουρτούνες τα τελευταία χρόνια και όμως είναι και πάλι εδώ! Ο λόγος για τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας που ετοιμάζονται για την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία. Αμφότεροι είναι σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ παράλληλα τακτοποιούν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν, πριν κατέβουν στη σέντρα.

Το Onsports παρουσιάζει την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ιστορικοί σύλλογοι τη δεδομένη στιγμή, αναφέρει σε ποιες θέσεις ακόμα… ψάχνονται για ενίσχυση, ενώ κάνει focus και στις υπόλοιπες εσωτερικές διαδικασίες του καθενός που δεν έχουν ολοκληρωθεί.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τέσσερις για τον άξονα

Η μεγάλη περιπέτεια του Λεβαδειακού έφτασε στο τέλος της και πλέον ο σύλλογος της Βοιωτίας επέστρεψε στην Super League έπειτα από απουσία ενός έτους. Μπορεί οι φίλοι της ομάδας να συνεχίζουν να αγωνιούν για τις προθέσεις του Γιάννη Κομπότη όσον αφορά την παραμονή του στα ηνία του συλλόγου, εντούτοις έχουν λόγους για να χαρούν. Το ρόστερ του Λεβαδειακού φαίνεται να γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο ποιοτικό, αφού σε αυτό έχουν ήδη προστεθεί οι Ζησόπουλος, Ιωάννου, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Φαβάλι, Βιάνα. Πρόκειται για παίκτες με εμπειρίες από την Super League, μεγάλο ταλέντο και σημαντικές παραστάσεις.

Ωστόσο, οι τελευταίες πινελιές στο… πορτρέτο του νέου Λεβαδειακού θα μπουν τις προσεχείς ημέρες. Οι Βοιωτοί αναζητούν τέσσερις ποδοσφαιριστές για τον άξονα, ενώ «κλεισμένος» θα πρέπει να θεωρείται ο Βαγιέχο.

Συγκεκριμένα, οι «Πράσινοι» αναζητούν  έναν κεντρικό αμυντικό, έναν «κόφτη» και έναν επιθετικό περιοχής. Για τη θέση στη μεσαία γραμμή υποψήφιοι είναι οι Ντιέ, Καρντόσο, ενώ για την γραμμή κρούσης τον πρώτο λόγο έχει ο Πέταρ Γκρμπιτς του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται να κινηθεί η ομάδα και για έναν αριστερό μπακ, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από το μπάτζετ.

Παράσχος, ο εγγυητής

Μπορεί σε διοικητικό επίπεδο οι Βοιωτοί να έχουν κάποιες ανησυχίες, ωστόσο στον πάγκο τους νιώθουν σιγουριά. Η παρουσία του Γιώργου Παράσχου αποτελεί εγγύηση για την ομάδα, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο, σοβαρό και αξιόπιστο προπονητή, που έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

«Χτυπάει» παντού, πιστεύει στην υπέρβαση

Έπειτα από 17 χρόνια υπομονής, κακουχιών, ανυποληψίας και αποτυχημένων αγωνιστικών περιόδων η Δόξα Δράμας επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία έστω και με τον τρόπο που συνέβη αυτό.

Οι ιστορικοί «Μαυραετοί» γυρίζουν με όνειρα και φιλοδοξίες για μεγάλα πράγματα παρά το γεγονός ότι όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι τους βρήκαν απροετοίμαστους σε πολλά σημαντικά πράγματα.

Αρχής γενομένης από το γήπεδο, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την μακεδονική ομάδα. Η Δόξα είναι σύλλογος με κόσμο που έχει μεγάλη δυναμική και της αξίζει ένα σύγχρονο γήπεδο. Τη δεδομένη στιγμή η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να κάνει τα απαραίτητα έργα ώστε να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα σύντομα.

Ακόμα «χτίζεται»

Σε κατάσταση εγρήγορσης βρίσκονται οι Δραμινοί από τη στιγμή που βγήκε η απόφαση που τους προβίβασε στην Super League. Η διοίκηση της ομάδας είναι σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ, το οποίο ακόμα έχει σημαντικά κενά.

Οι «Μαυραετοί» θα προχωρήσουν με βεβαιότητα σε πέντε (τουλάχιστον) προσθήκες, οι οποίες θα μεταμορφώσουν προς το καλύτερο την εικόνα της μακεδονικής ομάδας. Μέχρι στιγμής στο δυναμικό έχουν προστεθεί οι Ρόκα, Ψυχογιός, Κάσιο, Μπριλάκης, Λεάντρο, Βάντερσον, Γκαμπόρ.

Η Δόξα είναι στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Πέτρο Κανακούδη να είναι το απόλυτο φαβορί. Θέλει έναν «κόφτη» και ενδεχομένως να τον βρει στο πρόσωπο των Γιώργου Κατσικογιάννη, Νάτσο Γκαρσία, οι οποίοι είναι υποψήφιοι. Στην άμυνα οι Δραμινοί έχουν αρκετές λύσεις, ωστόσο με δεδομένες τις απαιτήσεις της Super League θα επιδιώξουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους και τον Ευθύμη Κουλοχέρη. Τέλος, στη Δράμα θα κινηθούν και για ένα «δεκάρι» και έναν σέντερ φορ, που θα δώσει λύση στο σκοράρισμα.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved