Σάμιος: «Να κάνουμε τη Δόξα δυνατή»

Σάμιος: «Να κάνουμε τη Δόξα δυνατή»

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης έδωσε την Τετάρτη (26/10) στη Δράμα ο πρόεδρος της Δόξας Θανάσης Σάμιος. Σε αυτήν αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας στην Super League, στο γηπεδικό θέμα, ενώ ανακοίνωσε και τρεις μεταγραφές!

«Να ενώσουμε τη Δόξα με τους οπαδούς της σε όλη την Ελλάδα! Να την κάνουμε και πάλι δυνατή», είπε ο Θανάσης Σάμιος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στους δημοσιογράφους της μακεδονικής πόλης με αφορμή την επιστροφή του συλλόγου στην Super League.

Ο Σάμιος μίλησε στα γραφεία της ΠΑΕ και το «παρών» έδωσαν ο υφυπουργός υγείας Χρήστος Αηδόνης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χαρά Κεφαλίδου και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θόδωρος Παπασταφίδας.

Σκέφτεται το «Κλ. Βικελίδης

Θέμα μείζονος σημασίας για την Δόξα είναι η ανακατασκευή του γηπέδου της Δράμας και φυσικά η έδρα που θα αγωνίζεται η ομάδα μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στην φυσική της έδρας. Για αυτό το ζήτημα ο Σάμιος είπε: «Την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν στη Δράμα επιθεωρητές της Super League για να ελέγξουν το γήπεδο και μια μέρα μετά μαζί με τον υφυπουργό Υγείας, Χρήστο Αηδόνη, θα συναντηθώ με τον Διευθύνων σύμβουλο του ΟΠΑΠ για την χρηματοδότηση του γηπέδου.

Υπολογίζω ότι θα χρειαστεί ένας μήνας περίπου για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και ευελπιστώ ότι η NOVA θα δεχθεί να γίνουν τα πρώτα εντός έδρας ματς μεσημέρι, έτσι ώστε αργότερα να είναι έτοιμοι οι προβολείς και να γίνουν και βραδινά ματς.  Σε περίπτωση που το γήπεδό μας δεν είναι έτοιμο, τότε σκεφτόμαστε τη λύση του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ζήτησε στήριξη

Το παράπονό του εξέφρασε ο Πειραιώτης εφοπλιστής για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει στηριχθεί όπως θα έπρεπε το έργο του: «Ενάμισι χρόνο παλεύω μόνος μου και πλέον στην Super League χρειάζεται όλοι να δώσουν ότι μπορούν. Από το απλό εισιτήριο, μέχρι τους επιχειρηματίες και τις σχετικές χορηγίες. Θα βάλω φθηνά και προσιτά εισιτήρια, θα γίνει οικογενειακή κερκίδα και ότι χρειάζεται σιγά – σιγά(καφέ, εστιατόριο στο χώρο του γηπέδου) για να γίνει πόλος έλξης το γήπεδο και να χαρούν όλοι οι Δραμινοί τη γιορτή της επανόδου της ομάδας στην Super League».

«Πιστεύω στον Χαραλαμπίδη»

Ξεκάθαρος για το θέμα της παραμονής του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία παρουσιάστηκε ο Σάμιος που τόνισε για το ζήτημα: «Ο προπονητής δουλεύει πολύ, έχει άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές και έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους γιατί όλοι από κάπου έχουν ξεκινήσει.

Η Δόξα έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, 22 χρόνια, απ’ όλες τις ομάδες της Super League, οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην έχουν παραστάσεις, είναι ικανοί όμως και μπορούν να αντεπεξέλθουν αρκεί να τους στηρίξουμε και όχι να τους βάλουμε στη γωνία στην πρώτη ενδεχόμενη αποτυχία».

Δημιουργία λέσχης μετόχων Δράμας

Ο Σάμιος ανακοίνωσε ότι με την βοήθεια του Ερασιτέχνη τη δημιουργία λέσχης μετόχων.

«Η Δόξα κάποια στιγμή πρέπει να στηριχθεί στο λαό της για να μη φτάσει στο σημείο σε μερικά χρόνια να ψάχνει για… Άραβες και Ρώσους επενδυτές.

Αν δεν είναι ενεργός ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μέλλον δεν υπάρχει και μπορεί να περάσει σιγά – σιγά η δημιουργία της Λέσχης μετόχων της Δόξας.

Τις φετινές εκδρομές θα τις αναλάβει ο Ερασιτέχνης σε συνεργασία με την ΠΑΕ και θα έχει η διοίκηση τα στοιχεία και τις ταυτότητες όλων όσων ταξιδεύουν με την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Ανακοίνωσε Ρόκα, Ψυχογιό και Κάσιο

Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε μεταγραφικό επίπεδο για την Δόξα Δράμας. Την Τετάρτη (26/10) ο πρόεδρος των «Μαυραετών» προχώρησε σε τρεις ανακοινώσεις παικτών:

«Ο 35χρονος Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Μανουέλ Ρόκα, ο Αργεντίνος μέσος, Ματίας Κάσιο, και ο δεξιός μπακ, Νίκος Ψυχογιός είναι τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήσαμε».

Φιλική νίκη επί της Ηράκλειας με 3-1

Στις 16:00 ακολούθησε φιλικό παιχνίδι της Δόξας με αντίπαλο την Ηράκλεια Σερρών.

Οι «Μαυραετοί» έδειξαν σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Πανθρακικό όπου γνώρισαν τη συντριβή και επιβλήθηκαν με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1, αλλά η Δόξα ισοφάρισε με γκολ των Ρούτση με ανάποδο ψαλίδι στο 13΄. Η ομάδα του Χαραλαμπίδη ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 48΄με σουτ του Ολλανδού Κάπελ, ενώ ο νεαρός Σιάμπος έκλεισε το σκορ με σουτ δύο λεπτά πριν το τέλος.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved