«Εφικτό για ΠΑΟΚ του Χερέα»

«Εφικτό για ΠΑΟΚ του Χερέα»

Ο Ρουμάνος ρεπόρτερ της Ραπίντ Βουκουρεστίου στην «Prosport» Τζίτζι Στάνκου χαρακτήρισε εφικτή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ τον Οβίντιου Χερέα.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» ο δημοσιογράφος Τζίτζι Στάνκου αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία για τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το ρόλο του Μπεκάλι στο ρουμανικό ποδόσφαιρο: «Είναι ο ιδιοκτήτης της Στεάουα και όλη του η δύναμη έρχεται από τα λεφτά που έχει. Δεν έχει κάποια επίσημη θέση στο Δ.Σ. της ομάδας. Δεν έχει πολύ μεγάλο ρόλο στο ρουμανικό ποδόσφαιρο. Μιλάει πολύ και θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Ξέρει τα πάντα και το μόνο που είχε βγει είναι μία φημολογία για τη σχέση του με διαιτητές αλλά δεν αποδείχθηκε τίποτα».

Για τη σχέση του Μπόλονι με τον Μπεκάλι: «Δεν είναι και τόσο τρομερές οι σχέσεις τους. Υπήρχε μία φήμη ότι θα αναλάβει αλλά τίποτα άλλο. Ο Μπολονι θέλει να δουλεύει σε σοβαρές ομάδες και με τον Μπεκάλι ο προπονητής, συνήθως είναι… ντεκόρ. Εχει όμως τη σχέση για να τον πάρει τηλέφωνο και να του ζητήσει έναν παίκτη αν χρειαστεί. Αλλά για να συνεργαστούν είναι πολύ δύσκολο».

Για τους παίκτες που ακούστηκαν τελευταία: «Ο Τανάσε δε νομίζω ότι είναι ο παίκτης που θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, ενώ ο Μπεκάλι έχει πληρώσει πολλά λεφτά για να τον πάρει. Και για να τον πουλήσει θα θέλει 4-5 εκατομμύρια και από όσο ξέρω ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρήματα να τον πάρει. Είναι ταλαντούχος, αλλά έχει προβλήματα με τον χαρακτήρα του και ξενυχτάει πολύ και γενικά δεν είναι σε καλή φόρμα. Για τον Ραντόι ξέρω ότι είναι στα Η.Α.Ε. και παίρνει πολλά λεφτά. Δεν ξέρω αν θέλει να μείνει ελεύθερος και μπορεί να φύγει. Αλλά έχει υψηλό συμβόλαιο που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Χερέα είναι αλήθεια ότι θέλει να φύγει και να πάει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Το χειμώνα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα, γιατί μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Η Ραπίντ προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο και ξέρω ότι θέλει να πάει σε πρωταθλήματα όπως της Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας… Το περασμένο καλοκαίρι η Ραπίντ είχε αρνηθεί πρόταση 1,5 εκάτ. ευρώ από την ουκρανική Ντνιεπρ. Είναι ένας τεχνικός παίκτης, που μπορεί να παίξει στον άξονα σε ρόλο επιτελικού μέσου, αλλά και με αμυντικούς προσανατολισμούς, μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Είναι ανάλογος με τον Σπαντάσιο».

Για την παρουσία του Μπόλονι στη Ρουμανία: «Έδωσε κάποιες συνεντεύξεις. Είπε ότι θα ήθελε ένα Ρουμάνο παίκτη ακόμα, αλλά δεν είπε ονόματα…»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.




Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved