Κωνσταντίνου: «Όποιος έρθει πρώτος»

Κωνσταντίνου: «Όποιος έρθει πρώτος»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε πως όποιος από τους πρίγκιπα και Arboris Capital βάλει χρήματα στην ΑΜΚ θα καταφέρει να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και τόνισε πως θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρη η διαδικασία που ακολουθείται στην περίπτωση του πρίγκιπα, ενώ έδειξε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε και για το θέμα του γηπέδου, την πρόταση της Arboris Capital αλλά και την νυν αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού. Επίσης, ο άλλοτε τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε και για τον Στέφανο Καπίνο.

Αρχικά, για το θέμα του γηπέδου τόνισε: «Πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Ο Βωβός αντιπροσωπεύει το εμπορικό κέντρο που θέλει να φτιάξει και ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του θέμα. Δεν ξέρω πως το τρέχει ο Παναθηναϊκός και τι γίνεται με το γήπεδο, όμως γνωρίζω τα θέματα του εμπορικού κέντρου πηγαίνουν καλά. Δεν έχει καμία σχέση ο Βωβός με την κατασκευή του γηπέδου. Ωστόσο, είναι αλληλένδετα τα συγκεκριμένα θέματα. Αν γίνει το ένα, θα γίνει και το άλλο. Με κάποιες παραχωρήσεις από τις δύο πλευρές θα προχωρήσει η υπόθεση».

Ενώ για τον πρίγκιπα δήλωσε: «Το θέμα στον Παναθηναϊκό είναι πως αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε ποιος ενδιαφέρεται για το γήπεδο της ομάδας. Αν λέει η οικογένεια Βαρδινογιάννη λέει πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και δίνει το 54,7% των μετοχών της, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Εκείνος που έχει το 54,7% των μετοχών πρέπει να απευθυνθεί πρώτα στους μετόχους και να πει στους υπόλοιπους μετόχους πως θέλει να διαθέσει τις μετοχές του. Αν κανένας από τους μετόχους δεν επιθυμεί να πάρει τις μετοχές, τότε ο μεγαλομέτοχος δίνει τις μετοχές σε κάποιον τρίτο. Τα 15 εκατ. ευρώ που θα βάλει ο πρίγκιπας πρέπει να το κάνει στην ΑΜΚ και όχι να πει πως θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό με το συγκεκριμένο ποσό. Πρέπει να γίνει πρώτα ΑΜΚ και μετά να πάει στον Βαρδινογιάννη να μιλήσει με τον Βαρδινογιάννη. Είναι λίγο περίπλοκή η υπόθεση».

Για τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα, απάντησε: «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Τσάκας και να λέει ότι: “εγώ θα διώξω όλο το Δ.Σ. και όλο το προσωπικό, χωρίς να με νοιάζει αν ο ΠΑΟ θα μείνει ακυβέρνητος για έναν μήνα”. Είναι υποτιμητικά τα όσα είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος για το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και για την ομάδα. Αυτό ήταν το παράπονό μας. Δεν μπορεί ο κάθε Τσάκας να λέει ό,τι θέλει. Θα γίνουμε ρεζίλι. Δεν γίνεται να μιλάει έτσι… Η εκτίμησή μου είναι ότι όταν ένας αγοραστής της επιφάνειας του πρίγκιπα - ενώ έχει περάσει ένας μήνας- παρουσιάζει διάφορες δικαιολογίες και δεν έρχεται, δεν υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση από πλευράς του. Μία οι απεργίες και μία πέθανε ο παππούς του… Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Όσο για την Arboris Capital, σχολίασε: «Όταν γίναμε εκλέξαμε τη διοικούσα επιτροπή και είχαμε πει – αυτό είναι γραμμένο στα πρακτικά – πως η τετραμελής επιτροπής να εξετάζει οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, να το φέρνει στο Διοικητικό Συμβούλιο για να το συζητήσουμε. Δεν είναι μπαλακι η συγκεκριμένη ιστορία. Δεν μπορούμε να είμαστε όλα τα μέλη σε επαφή με την Arboris Capital, είπαμε η διοικούσα επιτροπή να μάθει τι ακριβώς ζητάει η συγκεκριμένη εταιρεία και τι θέλει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, στις 4 Νοεμβρίου – που θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων – να δώσουμε την οριστική απάντηση στην Arboris Capital. Όποιος έρθει πρώτος, αυτός θα πάρει τον Παναθηναϊκό. Αν έρθει ο πρίγκιπας και βάλει 15 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ, τότε δεν θα γίνει τίποτα με την Arboris Capital».

Σε ερώτηση για την εικόνα του Παναθηναϊκού ως τώρα, τόνισε: «Σίγουρα του λείπουν κάποια πράγματα, όμως έχει ένα προσόν: οι καινούργιοι παίκτες της ομάδας θέλουν να διακριθούν και να αποκτήσουν ένα μέλλον για τον Παναθηναϊκό. Έχουν το πάθος που δεν είχαν οι προηγούμενοι παίκτες. Υπάρχει μία ομοιογένεια και ένα σύνολο, χωρίς να ξεχωρίζει κάποιος με μεγάλη διαφορά. Ο Λέτο ξεχωρίζει, χωρίς να έχει το όνομα του Σισέ ή του Σίλβα. Ο Φερέιρα έδωσε την ελευθερία στον παίκτη να παίζει όπου θέλει και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά φέτος στον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για τον Στέφανο Καπίνο επισήμανε: «Είναι ένα παιδί με πάρα πολλά προσόντα. Ψηλός, ωραίο κορμί, εχει ευλυγισία και εκρηκτικότητα που δύσκολα βρίσκεις σε παιδιά 17 ετών. Το μέλλον του ανήκει, αρκεί να είναι προσγειωμένος όπως είναι. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξουν ο Φερέιρα και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο είναι πως δεν μπορεί να παίξει σε όλο το πρωτάθλημα μόνος του. Χρειάζεται ξεκούραση. Πιστεύω ότι όλα αυτά θα τα υπολογίσει ο Αλεξούδης, ο οποίος θα προτείνει κάποια πράγματα στον Φερέιρα για τον Καπίνο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved