Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

Νέα σενάρια που θέλουν τον Αστέρα Τρίπολης να ενδιαφέρεται για τον Σάκη Τσιώλη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με το… φλερτ των Αρκάδων προς τον Έλληνα τεχνικό να κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ένας εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης θέλει να δώσει στον Σάκη Τσιώλη τα… κλειδιά της ομάδας και να τον αφήσει να δημιουργήσει ένα συγκρότημα εφάμιλλο με αυτό του περσινού Ολυμπιακού Βόλου που εντυπωσίασε στο ελληνικό πρωτάθλημα και κατάφερε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να πάρει την έξοδο στην Ευρώπη.

Πράγματι, το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης για τον Έλληνα τεχνικό είναι υπαρκτό, ωστόσο, υπό προϋποθέσεις. Η περίπτωση Τσιώλη απασχολούσε πάντα τον Αστέρα όταν τίθετο θέμα προπονητή στην Τρίπολη και στην παρούσα φάση αυτό που θέλουν οι Αρκάδες είναι να ξεκαθαρίσει το αν παραμείνει ή όχι στον Άρη ο Καρδιτσιώτης προπονητής.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Τσιώλης φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τότε θα δεχθεί πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Σε παρόμοια θέση ωστόσο είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει στο στόχαστρό του τον Έλληνα τεχνικό σε περίπτωση που απομακρυνθεί ο Στέφαν Ντεμόλ.

Σε ό,τι αφορά τον Αστέρα τώρα, είχε προσεγγίσει πρόσφατα τον Τσιώλη όμως ο τεχνικός του Άρη δεν μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων αφού δεσμεύεται από τους Θεσσαλονικείς και δεν είχε διάθεση να αποχωρήσει. Τα δεδομένα όμως στη συμπρωτεύουσα δεν είναι πλέον υπέρ του και αν απομακρυνθεί από τους «κίτρινους» το πιθανότερο είναι να διαπραγματευτεί την πρόταση που θα του κάνει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – η ομάδα της Αρκαδίας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το… φλερτ του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη δεν είναι τωρινό. Οι Αρκάδες τον Οκτώβριο του 2009 είχαν ξανά χτυπήσει την πόρτα του Έλληνα προπονητή, που τότε είχε αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος αγωνίζοταν στην Β’ Εθνική. Ο Τσιώλης είχε αρνηθεί ευγενικά την πρόταση καθώς δεν ήθελε να «κρεμάσει» τους Βολιώτες, ωστόσο τώρα σε περίπτωση που απομακρυνθεί από τον Άρη θα λάβει πιο σοβαρά υπόψη του την κρούση που ετοιμάζονται να του κάνουν οι Αρκάδες.

Όσο για το… τότε του Αστέρα, στις 25 Οκτωβρίου 2009 είχε απολυθεί ο Αργεντινός Μάριο Ρομπέρτο Γκόμεζ και την ίδια μέρα τη θέση του είχε πάρει ο Βαγγέλης Βλάχος, που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος να αναλάβει την ομάδα, μετά τον Σάκη Τσιώλη.

Όσο για τη θέση του Άρη επί του θέματος, αυτή είναι ξεκάθαρη για την ώρα. Ο Σάκης Τσιώλης στηρίζεται, είναι ο προπονητής της ομάδας και έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση χωρίς να μπαίνει καν στο τραπέζι θέμα παραχώρησής του. Σε περίπτωση ωστόσο που οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ αυτή την αγωνιστική, ίσως ανακινηθεί εκ νέου θέμα προπονητή στον Άρη, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας Τρίπολης.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved