«Ίση μεταχείριση των μετόχων»

«Ίση μεταχείριση των μετόχων»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαίτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να υπάρχει ίση μεταχείριση των μετόχων και να επιστραφούν στον Παύλο Γιαννακόπουλο τα χρήματα που δόθηκαν στην τελευταία ΑΜΚ όπως έγινε με τον Αδαμάντιο Πολέμη.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ζήτησε να μην υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των δυο – παρεμφερών – περιπτώσεων και έτσι έκανε σαφές για άλλη μια φορά πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου ναι μεν έχει τη διάθεση και τη θέληση να προσφέρει στον Παναθηναϊκό όπως κάνει εδώ και δεκαετίες, πρέπει όμως να υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση από την ΠΑΕ αφού δεν μπορεί να την αντιμετωπίζει διαφορετικά από τους άλλους μετόχους.

Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος ναι μεν είναι πάντα πρόθυμοι να συνδράμουν οικονομικά για τον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σηκώσουν μόνοι τους όλο το βάρος ενισχύοντας την ομάδα χωρίς κανένα αντίκρισμα. Έτσι, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο χθεσινό ΔΣ ζήτησε να επιστραφούν στον Παύλο Γιαννακόπουλο τα περίπου 1 εκατ. ευρώ που είχε βάλει στην τελευταία ΑΜΚ, όπως συνέβη με τις 266.000 ευρώ του Αδαμάντιου Πολέμη.

Οι διάλογοι στο ΔΣ μεταξύ Θανάση Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Γόντικα

Θ. Γιαννακόπουλος: «Θέλω να μου πεις γιατί δεν επιστρέψατε τα χρήματα του Παύλου και επιστρέψατε αυτά του Πολέμη»

Δ. Γόντικας: «Σας παρακαλώ κ. Γιαννακόπουλε. Ακούστε με. Αφήστε με να σας εξηγήσω. Με τη σύμφωνη γνώμη σας αποφασίσαμε να βρεθεί ένας άλλος τρόπος καταβολής των χρημάτων, να δημιουργηθεί ένας δεύτερος τραπεζικός λογαριασμός, ούτως ώστε να μπορεί ο εκάστοτε καταθέτης να αποσύρει το ποσό που έχει καταβάλει σε περίπτωση που το επιθυμεί. Η περίπτωση του κ. Παύλου ήταν διαφορετική. Υπήρχε νομικό θέμα. Γι’ αυτό δεν μπορούσαν να επιστραφούν. Τα χρήματα είχαν μπει απευθείας στην αύξηση. Ο κ. Πολέμης έβαλε τα χρήματα σύμφωνα με το νέο τρόπο καταβολής. Τα έβαλε στον λογαριασμό. Δεν τα κατέθεσε».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Έπρεπε να βρείτε τρόπο να τα επιστρέψετε και στον Παύλο, από την στιγμή που τα επιστρέψατε στον Πολέμη. Έχει βάλει του κόσμου τα λεφτά στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι δυνατόν να δίνεις τα λεφτά στον φίλο σου και να μην κάνεις το ίδιο για τον Παύλο».

Δ. Γόντικας: «Δεν είναι έτσι, κ. Γιαννακόπουλο. Κάναμε νομική αλλαγή».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Δεν δέχομαι αυτά που μου λες. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Έχουμε δώσει και τη ζωή μας για τον Παναθηναϊκό».

Λ. Πολέμης: «Κύριε Γιαννακόπουλε, δεν έκαναν χάρη στον πατέρα μου, ήταν νομικό το θέμα».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Λεωνίδα, σε παρακαλώ. Δεν έχω κάτι εναντίον σου. Από τη στιγμή που επέστρεψαν τα χρήματα στον πατέρα σου, έπρεπε να τα επιστρέψουν και στον Παύλο».

Α. Παπαδοσπυριδάκης (οικ. διευθυντής ΠΑΕ): «Υπήρξε νομικό θέμα κ. Γιαννακόπουλε. Τα χρήματα είχαν κατατεθεί στην αύξηση».

Μ. Δομάζος: «Άλλος νόμος ισχύει για τον Γιαννακόπουλο και άλλος για τον Πολέμη; Είναι ντροπή. Τιμής ένεκεν έπρεπε να επιστραφεί το ποσό. Αυτή η οικογένεια έχει δώσει και την ζωή της για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να της επιστραφούν τα χρήματα; Κι ας λέει ο νόμος ό,τι θέλει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved