Η διοίκηση που δεν άρμοζε στην ΑΕΚ

Η διοίκηση που δεν άρμοζε στην ΑΕΚ

Μετά την εμφάνιση του Σταύρου Αδαμίδη στην τηλεοπτική εκπομπή της NOVA την Τρίτη (25/10) και τα όσα αναπάντεχα συνέβησαν στον «αέρα», δεν πρέπει να υπάρχει έστω ένας φίλος της ΑΕΚ που να θεωρεί ότι αυτή η διοίκηση μπορούσε να σταθεί από εδώ και στο εξής.

Η ξαφνική παραίτηση της διοίκησης της ΑΕΚ έσπειρε και πάλι τα ζιζάνια στον κόσμο της «Ένωσης» σχετικά με το αν θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο ή θα ήταν προτιμότερο οι άνθρωποι αυτοί να ανακαλέσουν και να διατηρήσουν το πόστο τους. Ωστόσο, έπειτα από τα όσα έγιναν την Τρίτη στην τηλεόραση της NOVA είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτά τα ζιζάνια έφυγαν από τους φίλους της ΑΕΚ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η διοίκηση Αδαμίδη δεν άρμοζε άλλο στην ΑΕΚ. Αυτή η ιστορική ομάδα χρειάζεται κάτι διαφορετικό και η ομαδική παραίτηση της περασμένης Κυριακής (23/10) ήταν η πιο σοφή επιλογή που έκανε η συγκεκριμένη διοίκηση τον τελευταίο χρόνο.

Πιο πειστική απόδειξη από το «on air» άδειασμα που έκαναν οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας στον Σταύρο Αδαμίδη για τον θέμα του Ρέφικ Τζιμπούρ δεν πρέπει να υπάρχει. Διότι μιλάμε για δύο ισχυρές και έντονες προσωπικότητες που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό και έχουν άποψη. Όταν, λοιπόν, είσαι πρόεδρος σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ και αναγκάζεσαι να υποστείς τέτοια «ήττα» ζωντανά στην τηλεόραση από τους ποδοσφαιριστές της ίδιας σου της ομάδας, τότε νομίζω ότι δεν μπορείς να σταθείς στον χώρο.

Ο Σταύρος Αδαμίδης θα είναι πάντα ο πρόεδρος που επί της θητείας του η ΑΕΚ πήρε έναν τίτλο. Αυτό δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς. Ενδεχομένως να είχε τις καλύτερες των προθέσεων για τον σύλλογο. Πιθανότατα, να «κρεμάστηκε» από τους ανθρώπους που τον όρισαν σε αυτή τη θέση, οι οποίοι τον άφησαν μόνο και ανυπεράσπιστο στον σκληρό ανταγωνισμό του απαιτητικού ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όμως, δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη πρόεδρος που θέλει να σέβεται τη θέση που κατέχει και να εκτίθεται δημοσίως από τους παίκτες της ομάδας του. Πουθενά! Και επειδή ο Αδαμίδης δεν είναι κουτός, αλλά πολύ έξυπνος, ενδεχομένως να είχε «διαβάσει» αυτό που έγινε το βράδυ της Τρίτης. Και να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει όταν αντιλήφθηκε ότι όχι μόνο δεν μπορεί πλέον να εμπνεύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, όχι μόνο δεν έχει την οικονομική στήριξη από τους μεγαλομετόχους, αλλά έχει χάσει και τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ είναι σε φάση αλλαγής. Η διοίκηση που είναι στην πόρτα της εξόδου κρίθηκε και θα κριθεί περισσότερο στο μέλλον. Η ουσία, πλέον, είναι στην επόμενη μέρα. Εκεί θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον και οι προσπάθειες, αφού όπως τόνισε και ο Αδαμίδης, δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που να μπορεί να κάνει τον ΑΕΚτσή να χαμογελάει…

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved