«Η ΑΕΚ είναι ελκυστική στους επενδυτές»

«Η ΑΕΚ είναι ελκυστική στους επενδυτές»

Ο Σταύρος Αδαμίδης μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον επενδυτών, παρά μόνο φιλολογικό, διαψεύδοντας τα σενάρια περί... αμερικάνικης βοήθειας - «Άδειασμα» του παραιτηθέντος προέδρου της Ένωσης από τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο στο θέμα του Τζεμπούρ.

Υπεραισιόδοξος για το μέλλον και την προοπτική της ΑΕΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» στην τηλεόραση της Nova. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι η «Ένωση» είναι ελκυστική για τυχόν επενδυτές από το εξωτερικό, ενώ έκανε απολογισμό της θητείας του. Αναφέρθηκε σε οικονομικές αναλύσεις για τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας, για την απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ, την μεταγραφή του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, τους Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παππά, καθώς και την αποπομπή του Ρέφικ Τζιμπούρ. Μάλιστα, για το τελευταίο υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση και «άδειασμα» του Αδαμίδη από τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα.

Ξεκινώντας ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία, Πίτερ Άντζελος, τονίζοντας:

«Ο κ. Άντζελος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κ. Κοσμάτο. Κάποια στιγμή πέρσι είχε γίνει μία επαφή, σε φιλικό επίπεδο, μεταξύ σοβαρού-αστείου, αλλά δεν υπήρχε κάποια επαφή. Δυστυχώς. Πρόκειται για τεράστιο μέγεθος, πρόκειται για γνώστη των αθλητικών, τεράστιες συστάσεις αλλά όχι κάτι άλλο».

Για την κίνηση του Νίκου Κωστένογλου να ζητήσει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να γυαλίσουν τα παπούτσια των μεγαλύτερων, είπε:

«Ήταν μία απόφαση του προπονητή. Ενημερώθηκα μετά. Εμείς ως διοίκηση δεν έχουμε κανέναν λόγο στα αγωνιστικά θέματα. Αυτό πίστευε ο προπονητής και εμείς δεν έχουμε λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί τόσο ανούσια πράγματα γίνονται τόσο μεγάλα θέματα στην ΑΕΚ και δεν μπορώ να το καταλάβω. ο Δημητριάδης επικοινώνησε μαζί με τον Γκέντζογλου, διέψευσε τα πάντα περί προσφυγής και εκεί τελειώνει το θέμα».

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ είπε:

«Διαβάζω στον Τύπο ότι αυτή η διοίκηση αφήνει συντρίμμια. Αυτά τα λένε κάποιοι αδαής και κάποιοι άσχετοι με το πώς θα πρέπει να τρέχει μία ανώνυμη εταιρία. Αναλάβαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο πρώτο τρίμηνο. Έχουμε αποκλειστική ευθύνη από εκεί και μετά. Αναλάβαμε μία ευθύνη μέσα σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση και στην ομάδα και στη χώρα. Με την Ερασιτεχνική δεν μας χωρίζει τίποτα. Έχουμε όλοι ιδιαίτερη ευαισθησία στα ερασιτεχνικά τμήματα. Η Ερασιτεχνική, επί διοίκησής μας, πήρε όσα χρήματα πήρε τα προηγούμενα τρία χρόνια. Αδυνατούμε όμως να καλύψουμε τις απαιτήσεις βάσει μνημονίου. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη διοίκηση αυτή γιατί καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και μέσα σε 12 μήνες έχουμε δώσει 1 εκατ. ευρώ.

Αν η ΑΕΚ δεν πληρώσει τους φόρους της, στην ώρα της, τότε κινδυνεύει να βρεθεί με όλο το χρέος και όχι μόνο με το διακανονισμένο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνουμε στην εφορία, λόγω συμβολαίων και ρυθμίσεων, πληρώνουμε 600.000 ευρώ τον μήνα. Επειδή έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η εφορία δεν δέχεται άλλες ρυθμίσεις, πρέπει να πληρώνουμε αυτά τα ποσά. Η ΑΕΚ καλείται να πληρώνει με τα χρήματα του συμβολαίου και της χορηγίας της φανέλας, αυτή την υποχρέωση.

Βαθιές τομές έχουν γίνει. Υπάρχει όμως μία συνεχή πίεση από τα Μέσα. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεπερνάει τον εαυτό της. Αυτή όμως η εικόνα περνάει προς τα έξω στον κόσμο. Πρέπει να βαδίζεις με γνώμονα αυτά τα έσοδα. Είπαμε στον προπονητή ότι έπρεπε να μειωθεί το μπάτζετ. Είπαμε στα τέλη του 2010, πήραμε το μπάτζετ στα 17 εκατ. ευρώ, το ρίξαμε την επόμενη χρονιά κατά 10%, βάλαμε στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου, το καταφέραμε και φέτος είπαμε ότι έπρεπε να πέσει και άλλο το μπάτζετ. Φέτος αυτό είναι κοντά στο 11.6 εκατ. ευρώ».

Για τις οφειλές της ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική, ο Αδαμίδης τόνισε:

«Δουλέψαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες τόσο για το χώρο, όσο και για ολόκληρη τη χώρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε διπλασιασμό των φόρων και των προστίμων, πολύ υψηλές καταβολές στην Ερασιτεχνική καθώς και καταβολές για το άρθρο 44. Η ΑΕΚ είναι ενιαία. Η Ερασιτεχνική πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ από την ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα. Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, όμως προβλήματα σοβαρά έχουμε και εμείς ως ΠΑΕ και αυτή τη στιγμή αδυνατούμε να βοηθήσουμε παραπάνω. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτή τη διοίκηση ότι δεν κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την Ερασιτεχνική και δεν τη βοήθησε και οικονομικά».

Για την μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν και την ανανέωση των συμβολαίων των Δέλλα και Λυμπερόπουλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε:

«Φέραμε παίκτες φέτος ότι τα επόμενα χρόνια θα δείτε που θα πρωταγωνιστούν. Κρατήσαμε τους Λυμπερόπουλο και Δέλλα που πιστεύαμε σε αυτούς όπως και ο προπονητής και φέραμε και τον Γκούντγιονσεν που πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να φανεί ανταποδοτική αυτή η μεταγραφή».

Για την προοπτική που έχει η ΑΕΚ ισχυρίστηκε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προοπτική της ΑΕΚ. όποιος έρθει τώρα μπορεί να πάρει μία ομάδα που είναι εντάξει λειτουργικά, με νέους παίκτες, με συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και από το καλοκαίρι και μετά να γίνουν κινήσεις βελτιωτικές. Μας ευνοούν οι συνθήκες και το καλοκαίρι μπορούν να έρθουν παίκτες. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ακόμα πιο βαθύτερες τομές. Χρειάζεσαι όμως ρευστότητα και για βαθύτερες τομές. Σήμερα, τα χρέη της ΑΕΚ είναι 31 εκατ. ευρώ. αυτά λόγω των συνθηκών, με 20 εκατ. ευρώ μπορούν να μηδενιστούν».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί επενδυτής, είπε:

«Αν δεν είμαι εγώ αισιόδοξος, δεν μπορεί να είναι κανείς. Η ΑΕΚ εκφράζει πολλά πράγματα. Η ΑΕΚ όμως και εμπορικά είναι πολύ ελκυστική. Έχει τη δυνατότητα να έχει δικό της οικόπεδο για ένα γήπεδο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Έλληνας επιχειρηματίας που μπορεί να σηκώσει την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Να σηκώσει το ‘’βάρος’’ της. Αυτό γίνεται και στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον. Από εταιρίες και επιχειρηματίες του εξωτερικού. Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα ρευστότητας. Θέλει άμεσα 2-3 εκατ. και μία ακόμα γενναία χρηματοδότηση την άνοιξη. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης των αριθμών. Παρότι έχω παραιτηθεί, μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι στην ΑΕΚ, θα ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου. Μπορεί πολύς κόσμος να με κατηγορήσει για πολλά, όμως ποτέ δεν είπα ψέματα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μία λύση μπορεί να έρθει μόνο από το εξωτερικό.

Τον κόσμο της ΑΕΚ τον καταλαβαίνω. Πέρσι κρατήσαμε όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες και κόψαμε 12.500 εισιτήρια διαρκείας. Αν ο κόσμος ανταποκρινόταν φέτος δεν θα είχαμε πρόβλημα ρευστότητας τώρα. Μπορεί να είχαμε την άνοιξη, μπορεί και όχι».

Σε ερώτηση για το αν οι μέτοχοι που αποχώρησαν θα έπρεπε να έχουν δώσει προηγουμένως το μερίδιο που τους αναλογούσε, τόνισε:

«Εγώ δεν πρόκειται να κατηγορήσω ποτέ ανρθώπους που έχουν δώσει τόσα λεφτά για την ΑΕΚ. Ο Παππάς έχει δώσει 17 εκατ. ευρώ και ο Νοτιάς, μαζί με το προπονητικό, 30 εκατ. ευρώ. κανείς ιδιοκτήτες δεν έχει δώσει τόσα λεφτά, πλην ίσως του Μπάρλου. Ο Παππάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, δίνοντας 2,5 εκατ. ευρώ για την αδειοδότηση. Ο κ. Παππάς μέχρι το 2010 είχε το 10% και τώρα έφτασε να έχει το 38%. Ο κ. Παππάς τον Μάρτιο δήλωσε αδυναμία και εγώ το σέβομαι. Ήθελε να σώσει τις επιχειρήσεις τους και όχι να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Αν ο κ. Παππάς έφευγε τον Φεβρουάριο του 2010, θα είχε δώσει το 1/3 των χρημάτων. Προς τιμήν του έμεινε, όταν οι άλλοι πήδηξαν. Το ίδιο και ο Νοτιάς. Οι δυο τους έχουν βάλει 47 εκατ. ευρώ. Είπαμε ότι ήρθαμε εδώ για να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά για να αναλάβει κάποιος άλλος. Για κάποιον που θέλει να έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό, για να επενδύσει κάπου, όχι αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ του δίνει μία ακόμα ευκαιρία. Εμείς παραιτηθήκαμε, ακόμα και αν επιμείνει ο Νοτιάς για παραμονή, εμείς θα εμείνουμε στην απόφαση μας».

Για το γεγονός ότι η διοίκηση επέλεξε τη μέρα που δήλωσε παραίτηση να προσλάβει τον Νίκο Κωστένογλου, ο πρόεδρος της «Ένωσης» είπε:

«Μία Α.Ε. έχει συνέχεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να ενεργούμε ως διοίκηση μέχρι να φύγουμε. Για αυτό και επιλέξαμε προπονητή, παρότι την ίδια μέρα είχαμε παραιτηθεί. Η αλλαγή δεν έγινε με αυτό το κριτήριο. Η αλλαγή προπονητή έγινε με αγωνιστικά κριτήρια. Η ομάδα δεν πήγαινε και έπρεπε να αλλάξουμε προπονητή. Κάτι τέτοιο υπήρχε σαν θέμα και τον Αύγουστο και αν τα κριτήρια ήταν οικονομικά, θα είχαμε πάρει αυτή την απόφαση από τον Αύγουστο. Εμείς ποντάραμε πως ο προπονητής θα βοηθούσε την ομάδα. Εμείς, το πρώτο πράγμα που είπαμε στον προπονητή, είναι ότι θα μειώσουμε το μπάτζετ, αλλά θέλουμε μία ομάδα που θα προσπαθεί, που θα βγάζει μαγκιά και θα χάνει δύσκολα.

Ο μικρόκοσμος της ΑΕΚ, είναι πολύ παράξενος. Κάνεις κάτι, κατηγορείσαι γιατί το έκανες, δεν κάνεις κάτι, κατηγορείσαι γιατί δεν το έκανες. Εκεί εστιάζεται το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ενότητα. Είμαστε χωρισμένοι σε στρατόπεδο, το οπαδικό κίνημα έχει τα προβλήματά του. Δεν το κάναμε νωρίτερα γιατί υπήρχαν συνεχείς υποχρεώσεις. Εμείς θέλαμε να βγει μία εβδομάδα πριν την γενική συνέλευση. Λίγοι κατάλαβαν ότι εμείς θα παρατηθούμε στη Γ.Σ. Πολλοί το υποψιάστηκαν, κανείς δεν το κατάλαβε. Μετά την ντροπιαστική ήττα από τον ΟΦΗ, εμείς συζητήσαμε όλοι μαζί, σαν ομάδα, αποφασίσαμε να το κάνουμε».

Για τους Supporters είπε:

«Οι Supporters μπορούν να παίξουν το ρόλο του θεματοφύλακα στην ΑΕΚ. Πρέπει να το στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα. Θέλω να ευχαριστήσω ως φίλαθλος της ΑΕΚ, όχι ως πρόεδρος όσους βοήθησαν μέχρι τώρα».

Για την πιθανότητα να αποκτήσει η ΑΕΚ νέο γήπεδο, ισχυρίστηκε:


«Μόνο με το γήπεδο η ΑΕΚ θα αποκτήσει τη δική της δυναμική. Για μένα ο τρόπος που λειτουργεί η γραφειοκρατία στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι πρωτόγνωρος. Για μένα επίσης γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρητικότητας μέχρι 28.000 θέσεις μπορεί να γίνει. Αρκεί ένα ποσό κοντά στο 60.000.000 ευρώ».

Για το βίντεο που τον έδειχνε να τραγουδάει σύνθημα κατά του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πέρυσι, απάντησε:

«Δεν συμπαθώ τη συγκεκριμένη ομάδα όμως ήταν λάθος. Ήταν οπαδικό ξέσπασμα. Εκείνο το βράδυ πήρα τον Δημητριάδη και του είπα ότι είμαι πολύ χαλαρός. Αυτό σημαίνει ότι είναι και τα παιδιά χαλαρά. Πήγα στο ξενοδοχείο τη μέρα του αγώνα και είπα στον Χιμένεθ, ‘ότι πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά τσιτωμένα. Έχουμε φτιάξει μία εικόνα τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να προσέξουμε. Μαζί μου ήταν και ο Βασίλης Δημητριάδης. Δεν ήθελα να χαλάσουμε την εικόνα μας. Μακράν η χειρότερη μου βραδιά στην ΑΕΚ».

Για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, είπε:

«Πανηγύρισα το Κύπελλο, μετά την πρόκριση στην Τούμπα. Μετά τον τελικό δεν το ευχαριστήθηκα. Ήταν ντροπή όλο αυτό, δεν το χαρήκαμε όσο θα θέλαμε».

Για τους λόγους που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα η διοίκηση, υποστήριξε:

«Το σκέφτηκα στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα της αδειοδότησης. Δεν θέλαμε να αφήσουμε την ομάδα μόνη της. Ο κ. Παππάς και προς τιμήν του έβαλε ακόμα ένα εκατομμύριο στην ομάδα το καλοκαίρι. Ο κ. Παππάς όμως αυτή τη στιγμή έχει δηλώσει αδυναμία να συνεχίσει μόνος του».

Για το σενάριο επαναδραστηριοποίησης των Παππά, Νοτιά, Χατζηιωάννου, είπε:

«Θα ήταν ευχής έργο να συνεργάζονταν Παππάς, Νοτιάς και Χατζηιωάννου. Ο κ. Παππάς έχει δηλώσει σε ανύποπτη στιγμή, αν βρεθεί κάποιος άλλος μπορεί να ενεργοποιηθεί. Μακάρι αυτό το σενάριο να υλοποιηθεί».

Για την επίσκεψή του στον ανακριτή, κ. Κασσίμη και το τηλεφώνημα που του έκανε ο Μάκης Ψωμιάδης, δήλωσε:

«Ο κ. Κασσίμης με παρακάλεσε να πάω στο γραφείο του και μου εξήγησε τους λόγους της αποφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη. Μάλιστα με συνεχάρη που η ΑΕΚ δεν συμμετείχε στα στημένα. Για μένα ήταν πιστευτά αυτά που μου είπε. Εμάς μας νοιάζει να είναι ο Μάκης Ψωμιάδης στις 7 Δεκεμβρίου στο δικαστήριο.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον Σταύρο Ψωμιάδη, συζήτησα με τον Σταύρο, του είπα να έρθει να βρούμε μία λύση. Πρέπει η ΑΕΚ να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται. Με τον κ. Ψωμιάδη βρισκόμαστε στα δικαστήρια και εγώ και ο Νικολαΐδης, κυνηγάμε την υπόθεση με πάθος γιατί έχει και ηθικά και οικονομικά οφέλη. Υπάρχουν κάποια στοιχεία και ευελπιστούμε ότι ο Ψωμιάδης θα εμφανιστεί στο δικαστήριο. Για το θέμα του τηλεφώνου, με πήρε τηλέφωνο μία μέρα μετά τα ταξί και μιλήσαμε για αυτό το θέμα».

Για τον διαχειριστικό έλεγχο που έγινε και τα στοιχεία που προέκυψαν κατά της διοίκησης Νικολαΐδη, τόνισε:

«Έχω συναντηθεί 3 φορές με τον Ντέμη και του έχω πει ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Του εξήγησα τι συνέβη με τον διαχειριστικό έλεγχο, που για μας ήταν περίεργα. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον Ντέμη».

Για την «έχθρα» της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και την άποψη ότι η «Ένωση» έχει καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, απάντησε:

«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Για τρία πράγματα δεν μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος. Για την τιμιότητα, την ειλικρίνεια και το πάθος με το οποίο υπερασπίζομια τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Κατά την περσινή περίοδο απειλήθηκα πολλές φορές τηλεφωνικά και για αυτό είχα αστυνομική προστασία. Δεν λέω ότι ήταν ολυμπιακοί. Αντίθετα, με τον Παναθηναϊκό δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Με τον κ. Μαρινάκη δεν έχω κάτι προσωπικό, αν και εκείνος το πήρε προσωπικά . Όμως πέρσι υπήρξαν προβλήματα».

«Άδειασμα» σε Αδαμίδη από Δέλλα – Λυμπερόπουλο για Τζιμπούρ

Την τηλεφωνική παρέμβαση των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα στην εκπομπή προκάλεσε η ατάκα του Σταύρου Αδαμίδη «ρωτήσαμε τους αρχηγούς και τον προπονητή για τον Τζιμπούρ και μας είπαν ότι πρέπει να φύγει».

Οι δύο αρχηγοί τη ΑΕΚ τηλεφώνησαν στον τηλεοπτικό σταθμό και διέψευσαν ότι οι ποδοσφαιριστές είχαν ερωτηθεί για την απομάκρυνση του Τζιμπούρ από την ομάδα, ενώ «άδειασαν» τον Αδαμίδη στον «αέρα» τονίζοντας ότι τα λόγια του ήταν προϊόν πίεσης!

Το… κακό προκάλεσε το σχόλιο του Σταύρου Αδαμίδη για την αποπομπή του Ρέφικ Τζιμπούρ από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» είπε:

«Δεν έγινε λάθος χειρισμός για τον Τζιμπούρ. Ευτυχώς που υπήρχε τρίτος άνθρωπος στο γραφείο και ήταν ο μάνατζερ του. Συμφωνήσαμε για συγκεκριμένα πράγματα και δύο εβδομάδες μετά μας ζήτησε αναπροσαρμογή με 30% αύξηση. Η συμφωνία με τον Τζιμπούρ ήταν για 900.000 ευρώ και ήρθε και ζήτησε 1,2 εκατ. Δημιουργείται το επεισόδιο, λέω στον προπονητή, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, σίγουρα υπάρχει. Μιλάω και με τον προπονητή και τους αρχηγούς, ρώτησα και τους δύο τι να κάνω. Να φύγει; Μου είπαν να φύγει και έφυγε», ήταν τα λόγια του Αδαμίδη που προκάλεσαν την παρέμβαση των δύο ποδοσφαιριστών.

Αρχικά, ο Δέλλας βγήκε στον «αέρα» και είπε: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ρέφικ Τζιμπούρ από την ομάδα. Άκουσα τι ειπώθηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον πρόεδρο. Αυτά τα αποφασίζει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση, δεν μας ζητήθηκε η άποψη και δεν είπαμε κάτι εμείς ως αρχηγοί και το λέω εκπροσωπώντας όλους τους αρχηγούς».

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν λίγο αργότερα και τα λόγια του Λυμπερόπουλου που τόνισε: «Καταλαβάινω την πίεση που δέχεται ο κ. Αδαμίδης. Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη δική μας, των τριών αρχηγών σε καμία υπόθεση πλην των αρμοδιοτήτων μας και ειδικά στο θέμα του Τζιμπούρ. Εμείς τον βρήκαμε στην ομάδα, δεν ήρθε μετά από εμάς».

Παράλληλα, οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν και στην κίνηση του Κωστένογλου για το γυάλισμα των παπουτσιών. Αρχικά ο Δέλλας δήλωσε: «Το έχουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Μακάρι να ήταν αυτό το θέμα της ΑΕΚ. Και στην Αγγλία συμβαίνουν αυτά».

Η άποψη του Λυμπερόπουλο για το θέμα ήταν η εξής: «Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν θέλω να μου καθαρίζουν τα παπούτσια, ούτε θέλω να με σέβονται. Ειδικά εκείνοι που δεν έχω σε εκτίμηση. Ο προπονητής ήθελε να περάσει ένα μήνυμα με αυτό που είπε πιστεύω εγώ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved