«Πρώτη» για Μαρτίν στην Κέρκυρα

«Πρώτη» για Μαρτίν στην Κέρκυρα

Σήκωσε τα μανίκια και στρώθηκε στην δουλειά με το «καλημέρα» ο Χουάν Μαρτίν στην Κέρκυρα!

Ο Αργεντινός επιθετικός έπειτα από την συμφωνία του με τους Φαίακες – όπως έγραψε αποκλειστικά το Onsports- συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (25/10) και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο 29χρονος γκολεαδόρ έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και έδειξε ότι βρίσκεται σε υψηλούς βαθμούς αγωνιστικής ετοιμότητας. Να σημειώσουμε ότι ο Μαρτίν συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έπειτα από την αποχώρησή του από την θεσσαλική ομάδα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, ούτως ώστε να μην χάσει την «φρεσκάδα» του.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της νησιώτικης ομάδας θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής (28/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για την χρησιμοποίηση του στις επίσημες αναμετρήσεις, οι Φαίακες περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έξτρα μεταγραφική περίοδο και ειδικότερα για τους παίκτες και τις ομάδες που διατηρούν δικαίωμα μεταγραφών, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί την προσεχή Δευτέρα (31/10).

Επειδή σύμφωνα με τα δεδομένα και το δίκαιο της FIFA οι έξτρα μεταγραφικές περίοδοι ανοίγουν και κλείνουν για τους ποδοσφαιριστές και όχι για τις ομάδες, στην Κέρκυρα δηλώνουν αν όχι σίγουροι, κάτι παραπάνω από αισιόδοξοι για την άμεση έκδοση δελτίου στον ποδοσφαιριστή, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για την χρησιμοποίησή του στα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς (6/11) με την Ξάνθη.

Στο περιθώριο της «πρώτης» του Μάρτιν, οι Φλαβίνιο και Βιόπουλος επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων, ο Καλαντζής συνέχισε θεραπεία και οι Τσίγκας, Μίχος το πρόγραμμα αποκατάστασης.

(*) Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι η γενική είσοδος για τον φιλικό αγώνα της Παρασκευής (28/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι 10 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθεται καθημερινά (10.30 – 15.30) από τα γραφεία του ΑΟΚ στη Σαμάρα 22 και τις Αλυκές Ποταμού, ενώ την ημέρα του αγώνα θα βρίσκονται προς διάθεση στα εκδοτήρια του ΕΑΚ. 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved