Πίτσος: «Καλύτεροι στο μέλλον»

Πίτσος: «Καλύτεροι στο μέλλον»

Η αγωνιστική επάνοδος του Μηνά Πίτσου στη δράση αναμένεται να συμβεί στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο αμυντικός του ΟΦΗ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στον Νίκο Αναστόπουλο και τους προσωπικούς του στόχους.

Βέβαιος ότι η πορεία του ΟΦΗ θα γίνεται ολοένα και καλύτερη, ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όποτε του χρειαστεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μηνά Πίτσου:

Για το αν η ομάδα έχει ξεπεράσει το «βαρύ» καλοκαίρι: «Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα από τα πλέι – οφ και μετά. Λίγο – πολύ γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε όμως είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Εγώ κρατάω αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Να είναι ‘’φρούριο’’ το γήπεδο μας και αυτός είναι ο στόχος μας. Όποιος έρχεται, να δεινοπαθεί».

Για τους στόχους του φετινού ΟΦΗ: «Καλό είναι πατάμε στα πόδια μας και να μην βάζουμε υψηλούς στόχους. Η ομάδα έχει ποιότητα και δυναμική ώστε να δείξει ακόμα καλύτερα πράγματα. Να ξέρετε ότι αυτή η ομάδα έχει να δώσει ακόμα αρκετά πράγματα. Το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο από ότι τώρα. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα όπως λέει και ο προπονητής μας. Έχει δίκιο σε αυτά που λέει και παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε ακόμα καλύτεροι. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα και σκεφτείτε ότι στον ΟΦΗ υπάρχουν 30 παίκτες που μπορούν να παίξουν άνετα όλοι στην 11αδα».

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Είχαμε αυτά τα δύο στοιχεία που απαιτούνταν, δύναμη και πάθος. Τέλος καλό, όλα καλά. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Έχουμε την πολυτέλεια ώστε να διαθέτουμε παίκτες που μπορούν μέσα από ατομικές ενέργειες να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ήταν σε πολύ καλή μέρα και υπήρχαν στιγμές που ο κόσμος χάρηκε απόλυτα αυτό που έβλεπε».

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας: «Είναι πολύ τυχερή η ομάδα που διαθέτει αυτήν την φουρνιά ποδοσφαιριστών που είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και πολύ καλά παιδιά. Ειδικά, οι Έλληνες μπορούν να κατανοήσουν την κατάσταση που επικρατεί και έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν τα αποδυτήρια. Τα παιδιά που ήρθαν φέτος έχουν εγκλιματιστεί και μπαίνουν μέσα σε αυτόν τον κύκλο».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Βάσει των συνθηκών που επικρατούν, δεν γνωρίζω αν θα άντεχε άλλος προπονητής. Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα, είναι εκείνος που μας κρατάει ενωμένους, κάνει φοβερή δουλειά και του αξίζει ένα μεγάλο μερίδιο από την πορεία της ομάδας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπικός μου στόχος ήταν να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορούσα για να επιστρέψει στην Super League. Είμαι στον ΟΦΗ από 8 χρονών και πλέον βρίσκομαι σε μια ηλικία ποδοσφαιρική που δεν χωρούν εγωισμοί του στυλ ‘’παίζω ή δεν παίζω’’. Όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου, θα παίζω και θα προσπαθώ για να βοηθήσω την ομάδα. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα τραυματισμού και πλέον είμαι έτοιμος για τις υποχρεώσεις της ομάδας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved