Δασκαλάκης: «Δεν τίθεται θέμα Καραγεωργίου»

Δασκαλάκης: «Δεν τίθεται θέμα Καραγεωργίου»

Κατηγορηματικά διέψευσε την φημολογία για την απομάκρυνση του Νίκου Καραγεωργίου από τον πάγκο του Εργοτέλη, ο Γιάννης Δασκαλάκης.

Ο αντιπρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου «Athletic Radio» υποστήριξε πως δεν υπήρξε και δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Καβαλιώτη προπονητή, ενώ τόνισε πως πάνω απ’ όλα είναι η πειθαρχία.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δασκαλάκης μίλησε για:

Τις φήμες της αντικατάστασης του Νίκου Καραγεωργίου: «Έχουμε αποδείξει ότι όταν λέμε πως στηρίζουμε τον προπονητή, το εννοούμε και το κάνουμε. Δεν έχει τεθεί κάτι διαφορετικό και δεν τέθηκε ποτέ. Είμαστε συνειδητοποιημένη ως διοίκηση ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή. Δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει θέμα προπονητή. Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι ένα».

Τις εμφανίσεις του Εργοτέλη στα τελευταία παιχνίδια: «Στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Άρη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό οι δύο εμφανίσεις ήταν τραγικές. Για αυτόν τον λόγο επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο αλλά και η τιμωρία για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Όπως είμαστε αυστηροί στις πληρωμές, το ίδιο αυστηροί είμαστε και στα θέματα πειθαρχίας».

Τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ: «Αναλύθηκε η κακή εικόνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό. Και πέρυσι δεχτήκαμε 4 γκολ όμως όλη η Ελλάδα έλεγε ότι εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι κακή σε σχέση με την περσινή σαιζόν. Είναι ακριβώς η ίδια».

Τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας: «Ο Εργοτέλης δικαιώθηκε ηθικά γιατί βρεθήκαμε ψηλότερα στην βαθμολογία όπως αποδείχθηκε και με την υπόθεση των στημένων αγώνων. Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και κάνουμε νέα αρχή την ερχόμενη Κυριακή και αφού ακολουθεί ένα βατό πρόγραμμα».

Τα κρούσματα απειθαρχίας: «Τα αποδυτήρια θέλουν σκληρή πειθαρχία. Οι δύο από τους τρεις είναι οι αρχηγοί της ομάδας. Αν ο ένας αρχηγός συμπεριφέρεται έτσι κατ’ αυτόν τον τρόπο πετώντας μπουκάλια μπροστά από τον πάγκο, τότε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι; Όλοι έχουν υπογράψει τα συμβόλαια τους που αναφέρουν ότι στις 15 κάθε μήνα πρέπει να πληρώνονται. Όπως ο κύριος Παπουτσάκης θέλει να είναι εντάξει απέναντι στους παίκτες, έτσι και εκείνοι πρέπει να είναι σωστοί απέναντι στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Τον σχεδιασμό της ομάδας: «Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι οι 22 παίκτες της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου θα έμεναν ελεύθεροι και μάλιστα μισοτιμής. Κάναμε τον σχεδιασμό μας δίχως αυτά τα δεδομένα. Ο στόχος της ομάδας δεν αλλάζει και παραμένει ίδιος. Τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα γίνει όμως είναι νωρίς για να συζητήσουμε για μεταγραφές».

Την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών: «Μακάρι ο Καβουσάκης να αξιοποιήσει την ευκαιρία του όπως την πήρε και ο ποδοσφαιριστής Καπίνο του Παναθηναϊκού. Τις ευκαιρίες δεν τις παίρνει κάποιος μέσα από τα δικά μας λόγια. Ένας παίκτης αρπάζει την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις. Επειδή δεν μπορεί να γίνει επαγγελματίας ο Δερμιτζάκης, ο Πίρσον θα είναι στον πάγκο της ομάδας».

Τον αγώνα που έπεται με τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχουμε μια πολύ κακή παράδοση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης όμως ένας καλός Εργοτέλης δεν μπορεί να φοβάται κάτι. Παίζουμε μια ομάδα που θα έρθει για τη νίκη και τα παίζει όλα για όλα».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved