Μιχαήλ: «Μας κοροϊδεύει η ΠΑΕ»

Μιχαήλ: «Μας κοροϊδεύει η ΠΑΕ»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρθηκε στην... διαμάχη με την ΠΑΕ και τόνισε ότι δεν έχει διαπιστώσει διάθεση για ενημέρωση από την πλευρά της δεύτερης.

Ο Θανάσης Μιχαήλ, μίλησε στον Sentra FM, αναφέρθηκε στην έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, στο τι πρέπει να γίνει με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλά και στο θέμα του ποσοστού των μετοχών του Πέτρου Παππά, που παραχωρήθηκε στο «Supporters».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Μιχάηλ:

Για την ΑΜΚ και την τιμή της μετοχής: «Εφόσον είναι φτηνή η μετοχή είναι και πιο εύκολο για κάποιους που πραγματικά ενδιαφέρονται να μπουν σε αυτό το καράβι που λέγεται ΠΑΕ. Μιλάμε για ΑΜΚ και μία τιμή η οποία είναι η λογική, η πραγματική, η ουσιαστική, που δικαιούται να έχει αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η ονομαστική αξία της μετοχής της, αν δεν κάνω λάθος, είναι στο 1,20 και με βάση το νόμο μπορεί να φτάσει το κατώτατο 0,30. Το 6,80 είναι ένα νούμερο εξωπραγματικό. Δεν είναι μόνο η τιμή. Έχει να κάνει και με τη διασπορά, πόσες είναι οι μετοχές...

Αλλά αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι ως Ερασιτεχνική και βάση του ποσοστού που έχουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις
Εμείς δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να σηκώσουμε το βάρος μιας ΠΑΕ και ειδικά της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά ζητάμε ό,τι και ο κόσμος. Να ξέρουμε ακριβώς γίνεται και τι έχουν στο μυαλό τους. Δεν είναι κακό να πει κάποιος απέτυχα και φεύγω, αλλά να φύγει με τρόπο που αν μην αφήνει πίσω συντρίμμια. Εμείς ζητάμε ΑΜΚ με λογική τιμή για να μπορεί να έχει κάποιος λόγο, να ακουστεί η άποψή του και να μην είναι μια ΑΜΚ όπως παλιά, που πηγαίναμε, δίναμε τα λεφτά μας και μετά με διάφορους λογιστικούς τρόπους εξαφανιζόταν οι μετοχές και δεν μπορούσαμε να πούμε τη γνώμη μας. Να γίνει μια ΑΜΚ σε λογική τιμή να μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε επιθυμεί. Και κάποιος που θα δώσει σημαντικά χρήματα θα έχει ένα πολύ μεγάλο ρόλο στην αυριανή διοίκηση της οποιασδήποτε ΑΕΚ θα προκύψει».

Για την επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Έχουμε ζητήσει τουλάχιστον από αρχές Σεπτεμβρίου, με έγγραφο που έφυγε από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ, μια σειρά πραγμάτων. Μέσα σε αυτό είναι να με ενημερώσουν για τη σύμβαση με το ομολογιακό δάνειο της Morgan Stanley.
Δεν έχω λάβει τίποτα και με συγχωρείτε δεν μπορώ να πω κάτι χωρίς να έχω κάτι χειροπιαστό. Είχαμε μια συζήτηση, αλλά δεν μας αποδόθηκε κανένα απολύτως χαρτί από αυτά που ζητάμε. Τα ξαναζητάμε, στείλαμε πάλι χαρτί, 10-12 πράγματα ζητάμε, μέσα σε αυτά και οι Supporters».

Για το 38% των μετοχών του Παππά και το τι τελικά ισχύει: «Ως φίλαθλος της ΑΕΚ, διαβάζοντας από τις εφημερίδες, ήξερα όταν ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα είχε γίνει η μεταβίβαση. Στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν έχει γίνει. Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Κασνακίδης ανέφερε πως είναι καθαρά τυπικό το ζήτημα. Αλλά εγώ ερωτώ, αφού αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει τόσο καιρό, γιατί δεν έγινε; Μάλλον κάτι έχει γίνει».

Για τις σχέσεις Ερασιτεχνικής-ΠΑΕ: «Όσον αφορά τις σχέσεις μας με την ΠΑΕ εμείς δεν θεωρούμε πως πρέπει καν να μιλάμε για σχέσεις. Είμαστε ένα σωματείο. Υπάρχει καλή διάθεση από πλευράς μας, παρόλ' αυτά η ανταπόκριση από τον κύριο Αδαμίδη και την ΠΑΕ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Είμαστε σε μια άσχημη θέση, διότι δεν έχουν φανεί συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και το οξύμωρο είναι πως μόνο θετικά θα μπορούσαν να προκύψουν αν ήμασταν σε καλή θέση εμείς η Ερασιτεχνική. Δεν είμαστε σωματείο που σπαταλά τα χρήματα ή δεν τα προσέχει... Πλέον πρωταγωνιστούμε σε ομαδικά αθλήματα, κάτι που δεν γινόταν παλαιότερα. Αλλά δεν είχαμε ανταπόκριση. Ένα ετήσιο συμβόλαιο ενός παίκτη για εμάς είναι σωτήριο. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιζόμαστε έτσι. Φτάσαμε σε αντιπαλότητα και εδώ και 2-3 εβδομάδες διαπιστώσαμε ότι δεχόμαστε μια κοροϊδία από την ΠΑΕ. Πάλι δεν ζητάμε αντιπαλότητα. Όμως είναι λογικό, ο κόσμος θα ζητήσει ευθύνες. Ζητώντας κάποια χαρτιά, απλά και μόνο για ενημέρωση, χωρίς διάθεση να αξιολογήσουμε ή να πούμε ότι έκανες λάθος, αν δεν υπάρχει διάθεση να ανταποδώσει είναι και η δική μας θέση λεπτή. Θα φανεί ότι εκβιάζουμε πρόσωπα και πράγματα. Η μη διάθεση ενημέρωσης είναι ύποπτη. Δε χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί με τα λόγια μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την ΑΕΚ. Να καταλάβουν ότι είμαστε μαζί, δεν είμαστε δυο διαφορετικά πράγματα. Εμείς δεν ήρθαμε επειδή έχουμε ωφέλεια, ήρθαμε επειδή είμαστε οπαδοί της ΑΕΚ. Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στους εφόρους των τμημάτων».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved