Παπάζογλου: «Το ντέρμπι ήταν το τελευταίο μου χαρτί»

Παπάζογλου: «Το ντέρμπι ήταν το τελευταίο μου χαρτί»

Έγινε ο άνθρωπος του ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ, καθώς σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σάκης Παπάζογλου αποθέωσε τον Λάζλο Μπόλονι και μίλησε σε συνέντευξή του για την προοπτική της Εθνικής ομάδας.

Ο 23χρονος φορ του ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει απαντήσεις με την απόδοσή του στο ντέρμπι και τα κατάφερε, μπαίνοντας ξανά στα πλάνα του ΠΑΟΚ.

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Παπάζογλου στη «SportDay»:

Μόλις πέτυχες το γκολ κατευθύνθηκες εκεί που ήταν ο γυμναστής Νίκος Καρύδας και τον πήρες αγκαλιά. Τι προηγήθηκε;

«Πριν την έναρξη της προετοιμασίας κάναμε ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο της Κουλούρας στη Βέροια. Εγώ κατάγομαι από ένα χωριό κοντά στη Βέροια κι εκείνος μέσα από την πόλη. Κάναμε μιάμιση ώρα τη μέρα ειδική προπόνηση σε τεχνική, δύναμη, ταχύτητες κ.α. Με βοήθησε πολύ. Τότε του είπα ότι το πρώτο γκολ που θα σημειώσω θα του το αφιερώσω. Κι έτσι έγινε».

Πόσο καιρό περίμενες αυτή τη μέρα που θα παίξεις βασικός και θα πετύχεις και γκολ;

«Βασικός έπαιξα και πέρυσι (εκτός έδρας ματς με την Μπριζ) όταν ήταν προπονητής ο Παύλος Δερμιτζάκης, όμως το ν' αγωνιστώ βασικός και να πετύχω και γκολ είχα να το κάνω από πρόπερσι, όταν στο ίδιο γήπεδο σημείωσα γκολ στο πλαίσιο των πλέι οφ».

Τον Αρη, την ομάδα απ' όπου ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με το ποδόσφαιρο, πώς τον αντιμετωπίζεις στα ντέρμπι; Είχες ν' αποδείξεις κάτι;

«Το βλέπω σαν κλασικό αντίπαλο, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εγώ παίζω για την ομάδα μου και για ν' αποδείξω στον εαυτό μου τι αξίζω. Σίγουρα, όμως, επειδή άκουσα πολλά ήθελα να δώσω και μια απάντηση».

Το κεφάλαιο Εθνική ομάδα ανοίγει πλέον για εσένα;

«Η Εθνική αν είναι να έρθει, θα έρθει. Ο Αθανασιάδης πήγε καλά στα παιχνίδια, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κλήθηκε στην Εθνική. Μακάρι και για εμένα αυτή η εμφάνιση να είναι η αρχή για κάτι πολύ καλό».

Πως είχες πάρει το γεγονός ότι αναγκάστηκες να φύγεις δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης; Σε πήγε πίσω στην καριέρα σου ή σε βοήθησε;

«Εγώ δεν ήθελα να φύγω δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, ήμουν όμως σε αδιέξοδο, από τη στιγμή που ο προπονητής μου δεν λειτουργούσε σωστά. Ο Χάβος δεν μου έδωσε ευκαιρίες, αφού με έβαζε πέντε λεπτά στον αγώνα και μου έλεγε να αρπάξω την ευκαιρία. Τι να έκανα σε τόσο μικρό χρόνο; Τελικά πήγα στην Τρίπολη και πήρα αρκετά 90λεπτα στα πόδια μου. Δεν το μετανιώνω».

Η ομάδα φαίνεται ότι έχει βάθος στον πάγκο και βρίσκει λύσεις όταν απουσιάζουν βασικοί ποδοσφαιριστές.

«Αυτό ισχύει και καταδεικνύει δύο πράγματα: ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και βρίσκει λύσεις, και δεύτερον ότι ο προπονητής μάς προετοιμάζει όλους για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή. Στις προπονήσεις δουλεύουμε καλά, δεν δείχνουμε μόνο το… μπόι μας. Δεν ήταν τυχαίο ότι ήμουν έτσι... μεταμορφωμένος στο ντέρμπι. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει πολλά απ' αυτή την ομάδα».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Λάζλο Μπόλονι; Είπε τα καλύτερα για εσένα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Είναι ένας αυστηρός άνθρωπος, αλλά παράλληλα κάνει και χαβαλέ. Αυτό, όμως, που αποτελεί το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η σοβαρότητα στη δουλειά του. Ολα όσα είπε για εμένα ήταν πολύ ωραία και κολακευτικά, εγώ όμως μετά το φιλικό στην Επανομή, στο οποίο έπαιξα ένα ημίχρονο, πείσμωσα πολύ, το πήρα εγωιστικά. Δούλεψα ακόμα πιο σκληρά κι αυτό φάνηκε. Μάλιστα, είχα πει σε συμπαίκτες μου ότι αν παίξω, θα βάλω γκολ. Και τελικά αυτό ήρθε… Hμουν στην αφάνεια πολύ καιρό και αυτό ήταν το τελευταίο μου χαρτί».

Σου έχει πει κάτι που σε… αφύπνισε και σε έκανε να δεις διαφορετικά κάποια πράγματα;

«Στο πρώτο φιλικό της σεζόν με τον Ιπποκράτη Σουρωτής με έπιασε και μου μίλησε. Μου είπε ότι έχω καλό σωματότυπο, είμαι δυνατός, αλλά και ότι είμαι 23 ετών και πρέπει να παίξω μπάλα. Αυτό λειτούργησε ως κίνητρο για εμένα. Μπορεί ν' απογοητεύτηκα όταν έμεινα εκτός αποστολής, όπως για παράδειγμα στο ματς με τον ΟΦΗ, από τη στιγμή που αισθανόμουν πολύ καλά και έλειπε και ο Αθανασιάδης, όμως με περίμενε μια καλή εμφάνιση κι ένα γκολ στον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης"».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved