Ράγισε το… γυαλί με τον Ντεμόλ!

Ράγισε το… γυαλί με τον Ντεμόλ!

Τα αγάλματα των προπονητών τα φτιάχνουν από χαρτόνι, για να μπορούν εύκολα να τα κάψουν! Πέρυσι ο Στεφάν Ντεμόλ αισθανόταν κάτι σαν «βασιλιάς» στα Γιάννενα, συνδέοντας το όνομά του με την επιστροφή του ΠΑΣ στην Σούπερ Λίγκα.

Την φετινή σεζόν ωστόσο, ο Βέλγος τεχνικός νιώθει την καρέκλα του να τρίζει συθέμελα, λίγες μόλις ημέρες πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που παραδοσιακά, αποτελεί και το πρώτο μεγάλο στοίχημα των τεχνικών, οι οποίοι έχουν την... τύχη να βγάζουν «τον άρτον τον επιούσιον» στους πάγκους των ελληνικών ομάδων.

Οι ακατανόητες επιλογές του 45χρονου προπονητή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έριξαν κατακόρυφα την μετοχή του, εντός και εκτός αποδυτηρίων και αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση. Οι αλχημείες στην 11άδα σε συνδυασμό με τον παράλληλο παραγκωνισμό πρωτοκλασάτων παικτών και την κακή εμφάνιση της ομάδας, έφεραν τον Ντεμόλ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ισως μάλιστα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να αποκτήσει στην πορεία ιστορικό χαρακτήρα, υπό την έννοια πως ενδέχεται να ήταν  το τελευταίου του στον πάγκο του «Αγιαξ».

Οι διοικούντες την ΠΑΕ αν και δημοσίως τηρούν σιγή ασυρμάτου, στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους δεν κρύβουν την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους για τον προπονητή, ο οποίος κατάφερε στο τελευταίο ματς να παρατάξει την ομάδα με 8 αμυντικογενείς παίκτες και να αφήσει 5 βασικούς παίκτες ( Μπεσέρα, Κεϊτά, Ντε Βισέντι, Γεωργίου, Βάντερσον) στον πάγκο.

Να προσθέσουμε εδώ τους Ζαϊρί και Κουέβας, οι οποίοι παρέμειναν στα Γιάννενα, δεδομένο πως αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ακόμη όμως και εάν οι δύο παίκτες είναι ανέτοιμοι(και διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων με τον προπονητή τους) ο ΠΑΣ δεν τους πήρε για να κάνουν προετοιμασία μέχρι το… Νοέμβριο!

Για πρώτη φορά ο Ντεμόλ γίνεται αποδέκτης τόσο σκληρής κριτικής, όχι μόνο από τα ΜΜΕ, αλλά και από τους ίδιους τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ το κλίμα σαφέστατα και είναι πολύ βαρύ.

Από την πλευρά του, ο ίδιος δείχνει την διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ και να μην πηδήξει σε καμία περίπτωση από το καράβι, παρά το γεγονός ότι κάποιοι «εντός των τειχών», επιχειρούν να του τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια, με βάση τα όσα μεταφέρει ο ίδιος στις οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του, με άτομα που κινούνται στο στενό του περιβάλλον…

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δείχνει έντονα προβληματισμένος και επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν έχει ωριμάσει στο μυαλό του καμία απόφαση, για την οποία ενδεχομένως να μετανιώσει αργότερα. Αδιαμφισβήτητα ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ δεν περιβάλλει με την ίδια εμπιστοσύνη τον Βέλγο τεχνικό, με ότι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, για το παρόν και το μέλλον…

Το ευτύχημα για την ομάδα των Ιωαννίνων στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι προγραμματισμένη στις 20 Νοεμβρίου (με την Ξάνθη), κάτι που σημαίνει πως είναι μια καλή ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων. Είτε με τον Ντεμόλ στον πάγκο, είτε με τον διάδοχό του….

Ο Ντεμόλ πάντως σαν μην συμβαίνει τίποτα γύμνασε κανονικά τους παίκτες του την Δευτέρα(24/10) χωρίς να τους μιλήσει για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι τραυματίες Μιχαήλ και Ντάσιος ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Φεγκρούς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved