Παπουλής: «Θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες» (photos)

Παπουλής: «Θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες» (photos)

«Ο ΟΦΗ δεν έχει πιάσει ταβάνι και θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες για την ομάδα», δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Οnsports τη Δευτέρα (24/10) μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ ο Φώτης Παπουλής.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, ο οποίος έχει στο πλευρό του την κοπέλα του, Γιώτα, μιλάει για τις δύο ασίστ που έδωσε σε Μάντζιο και Σουμπίνιο και εξυμνεί τους φιλάθλους του συλλόγου τονίζοντας πως «καμία ομάδα δεν θα περάσει με αυτό τον κόσμο από το ‘’Γεντί Κουλέ’’». Παράλληλα, αναφέρεται στα όνειρά του τα οποία συμβαδίζουν -όπως λέει- με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φώτη Παπουλή στο Onsports και τον Τάσο Βαρδάκη:

- Που οφείλεται η μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του ΟΦΗ και ποιά στοιχειά σας έδωσαν τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Όλο αυτό το διάστημα η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία στη Super League. Πολλοί δεν το περίμεναν να έχει τόσο καλή εικόνα ο ΟΦΗ. Μέσα από μία δύσκολη διαδικασία δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα πάρα πολύ σκληρά για να μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε στο πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας και ότι είμαστε σε μια καλή κατάσταση, δεν θα έλεγα στην καλύτερη κατάσταση γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει και καλύτερη μπάλα και δεν έχει πιάσει ταβάνι ακόμα στην απόδοσή του. Θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον σύλλογο και από άποψη βαθμών και από άποψη ποιότητας ποδοσφαίρου».

- Ο κόσμος πάντως χάρηκε από αυτό που είδε από την ομάδα και στο τέλος σας χειροκρότησε…

«Προσπαθούμε να παίξουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο όσο μπορούμε και όσο μας επιτρέπεται. Έχουμε τις μονάδες, έχουμε την ποιότητα σαν παίκτες να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Έτσι κάναμε με την ΑΕΚ. Κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει την ΑΕΚ, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και αυτό δίνει μεγαλύτερη σημασία στη νίκη του ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα και την εμφάνιση αλλά δεν πρέπει και να θριαμβολογούμε. Πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια γιατί συνεχίζουμε να έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε και περισσότερους βαθμούς και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

- Ο ΟΦΗ δείχνει καλά στοιχεία και εντός και εκτός έδρας και πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα για να πάρει αποτέλεσμα…

«Αυτή τη φιλοσοφία μας έχει περάσει ο κ. Αναστόπουλος ο οποίος δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Μας λέει να κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να παίζουμε για συγκεκριμένο σκοπό. Αλλιώς δουλέψαμε για τον ΠΑΟΚ, αλλιώς δουλέψαμε για την ΑΕΚ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή όπως βλέπετε και φαίνεται στο γήπεδο, εμείς ακολουθούμε πιστά αυτά που μας λέει. Έχουμε δείξει ότι με τις δικές του συμβουλές η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Και ο ίδιος θέλει να γίνει ο ΟΦΗ πιο επιθετική ομάδα γιατί είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Εμείς ότι μπορούμε δίνουμε και θα συνεχίσουμε ν’ ακολουθούμε και να εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες του».

- Έχεις κερδίσει με το σπαθί σου και με τις εμφανίσεις σου μία θέση στην ενδεκάδα και με την ΑΕΚ «σέρβιρες» δύο γκολ στους συμπαίκτες σου..

«Η δουλειά μου στο γήπεδο είναι αυτή, κατά κύριο λόγο αν μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω και να προσπαθώ να βγάζω σε πλεονεκτική θέση τους επιθετικούς μας. Ήταν ευχής έργον να το κάνω δύο φορές πολύ καλά με την ΑΕΚ, έτυχε στις συγκεκριμένες φάσεις να δώσω δύο πολύ καλές πάσες στους συμπαίκτες μου και μπήκαν τα γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέσα από τη δική μου παρουσία να μπορούν οι συμπαίκτες μου να σκοράρουν και καλό για την ομάδα να πετυχαίνει τα γκολ».

- Με τέτοιο φανταστικό κόσμο θα περάσει  κάποια ομάδα από το «Γεντί Κουλέ»;

«Χωρίς να φανώ,,, περίεργος, δεν θα περάσει ομάδα από το «Γεντί Κουλέ», τουλάχιστον εύκολα. Πρέπει να περάσει πάνω από τα δικά μας… πτώματα. Το έχουμε δείξει ότι αυτός ο κόσμος που έχει συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα δημιουργεί τέτοια ατμόσφαιρα που κάθε αντίπαλος που έρχεται στο Ηράκλειο φαίνεται… μικρός μπροστά στον ΟΦΗ. Μας δίνει τέτοια δύναμη, γιγαντώνει τόσο πολύ την ομάδα που όλοι κάνουν κατάθεση ψυχής. Και όταν καταθέτεις και την ψυχή σου μέσα στο γήπεδο να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι ότι η ομάδα θα είναι και καλύτερη και θα κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας κάθε φορά που θα παίζουμε».

- Ήρθες πέρυσι στον ΟΦΗ. Ποιές είναι οι φιλοδοξίες σου; Ονειρεύεσαι κάποιον τίτλο ή την συμμετοχή του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

«Από μικρός όταν ξεκινάς να παίζεις ποδόσφαιρο βάζεις κάποιους στόχους στην καριέρα σου. Και πάντα όταν μεγαλώνεις έχεις όνειρα σαν ποδοσφαιριστής. Το δικό μου συμβαδίζει τη δεδομένη στιγμή με τον ΟΦΗ. Θέλω να κάνω μία πολύ καλή πορεία με τον σύλλογο, να έχω εγώ μία καλή χρονιά με την ομάδα και να συνεχίσω εδώ για πολλά χρόνια. Επίσης να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα μπορεί να διεκδικήσει κάποια στιγμή τίτλους και έξοδο στην Ευρώπη. Από κει και πέρα ότι άλλο καλύτερο έρθει για μένα θα είναι καλοδεχούμενο. Αλλά κυρίως αυτή τη στιγμή συμβαδίζουν τα όνειρά μου με τον ΟΦΗ».

-Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πως αντιμετωπίζετε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Έχουμε αποδείξει, όπως συνέβη και στην Τούμπα, ότι δεν πάμε πουθενά για βόλτα. Έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος στη δυσκολότερη έδρα όπως είναι το Καραϊσκάκη. Νομίζω ότι είναι παρόμοια με την έδρα μας, δημιουργείται μία ατμόσφαιρα φανταστική. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε μία τέτοια έδρα. Θα κλείσουμε πάρα πολύ καλά τους χώρους και αν μας δοθεί η ευκαιρία και είμαστε τυχεροί θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι. Δεν ξέρω αν θα είναι ο ένας βαθμός ή οι τρεις, όσο κι αν αυτό ακούγεται υπερβολή. Ποδόσφαιρο είναι, κανείς δεν ξέρει, ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved