Αρίας: «Στόχος η νίκη σε όλα τα παιχνίδια»

Αρίας: «Στόχος η νίκη σε όλα τα παιχνίδια»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, δήλωσε ο Ντιέγκο Αρίας.

Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη, σε αυτό που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις τελευταίες εμφανίσεις του «δικέφαλου».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο βρεθήκαμε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα ο στόχος μας ήταν να ισοφαρίσουμε αρχικά και στη συνέχεια να κυνηγήσουμε τη νίκη. Πετύχαμε την ισοφάριση αλλά δυστυχώς όχι και τη νίκη. Πιστεύω ότι είναι ικανοποιητικός ο βαθμός που πήραμε».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ από το γρήγορο γκολ: «Σίγουρα επηρέασε. Βρεθήκαμε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ και αυτό μας ανάγκασε να ψάχνουμε πρώτα από όλα το γκολ της ισοφάρισης. Χάθηκε η ισορροπία για ένα διάστημα και ψάχναμε τα πατήματά μας για να ισορροπήσουμε το παιχνίδι».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα ο μέσος του ΠΑΟΚ: «Η φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα και ο τρόπος που χτίστηκε ο ΠΑΟΚ είναι να υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες που να μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιους άλλους όταν αυτό χρειαστεί. Αυτή είναι η σκέψη. Και νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν χθες στο γήπεδο κάλυψαν τα κενά των ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν».

Αναφορικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια με τη φιλοσοφία του νικητή και να κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Υπήρξαν κάποια άτυχα αποτελέσματα αλλά από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρέψει στις νίκες που θα τον κρατήσουν ψηλά, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοδοξίες μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει και στις δύο διοργανώσεις να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ με τις στημένες φάσεις: «Αυτό που χρειάζεται είναι πολύ δουλειά. Ξέρουμε τις αδυναμίες και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα με τα γκολ που δεχόμαστε από στημένες φάσεις».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ρόστερ που έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειριστεί τέτοια σημαντικά παιχνίδια. Αυτό που προέχει είναι να μπούμε στο γήπεδο με το πνεύμα του νικητή».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved