Παπουλής: «Ονειρεύομαι την εθνική ομάδα»

Παπουλής: «Ονειρεύομαι την εθνική ομάδα»

Μεγαλεπήβολα σχέδια έχει για το ποδοσφαιρικό μέλλον του ΟΦΗ αλλά και το δικό του έχει ο Φώτης Παπουλής.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και τη Δευτέρα (24/10) μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» για τα σχέδιά του και τις προοπτικές του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπουλή:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ κατά την διάρκεια του αγώνα που θα μπορούσε να πάρει πολλές διαφορετικές τροπές. Σίγουρα, ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ΑΕΚ και δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι από την ΑΕΚ. Συνεχίζουμε την πορεία μας, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ: «Ο κύριος Αναστόπουλος θέλει να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι η άμυνα της ήταν αργή και θέλαμε να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Ήμασταν πιο καλοστημένοι από την ΑΕΚ, γνωρίζαμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι τα περισσότερα πράγματα από αυτά που μας ζήτησε ο κύριος Αναστόπουλος, εμείς τα κάναμε».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Δείξαμε πλέον ότι ο ΟΦΗ είναι μια υπολογίσιμη ομάδα και αυτό φάνηκε από την Τούμπα. Αρχίζουμε και βρίσκουμε τα πατήματα μας και ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που την υπολογίζουν όλοι, ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα γίνει στην συνέχεια. Δεν είναι ώρα να θριαμβολογούμε. Με ένα καλό παιχνίδι μπορείς να γίνεις θεός και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε προσγειωμένοι σαν ομάδα και κάθε μέρα βάζουμε και έναν στόχο. Δεν χρειάζεται να βάζουμε έναν στόχο και πιστεύω ότι θα το δείξει η πορεία τι μπορούμε να κάνουμε. Αργότερα, θα μπορούμε να μιλήσουμε και για περισσότερα πράγματα. Τώρα είναι αρχή και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι είμαστε σε μια καλή φάση και πιστεύω ότι δεν έχουμε πιάσει ακόμα ταβάνι. Θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και στην συνέχεια θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Συνέχεια, ο ΟΦΗ ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί. Έχουμε μάθε να ζούμε από αυτά τα προβλήματα και εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να δίνουμε το 100% και αυτό φαίνεται στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτός είναι ένας μεγάλος παράγοντας ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ποιος ποδοσφαιριστής δεν έχει στην άκρη του μυαλού του, την κλήση του στην εθνική ομάδα; Σίγουρα, έχω όνειρο να παίξω στην εθνική ομάδα και το θέλω από μικρό παιδί. Θα προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι σαν ομάδα είμαστε σε καλό σημείο. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, θα φανώ και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ γιατί έχω περάσει απίστευτες στιγμές στο «Γεντί Κουλέ». Τέτοια ατμόσφαιρα δεν μπορούσα να την φανταστώ ούτε στα όνειρα μου. Ένα μέρος της επιτυχίας αξίζει να το αφιερώσουμε στον κόσμο και μέσα από την καρδιά μας γιατί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved