Κοντρέρας: «Ήμασταν ανώτεροι»

Κοντρέρας: «Ήμασταν ανώτεροι»

Για το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά και το επερχόμενο με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον Sport103.fm, ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη, επεσήμανε ότι απέναντι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι οι ευκαιρία των «ασπρόμαυρων» να δείξουν την δύναμή τους και ευχήθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του να αντέξουν στην πίεση τριών διοργανώσεων όπως και πέρυσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοντρέρας:

Για το αν τον ικανοποίησε ο βαθμός της ισοπαλίας: «Το είπα γιατί ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διεκδικήσει τους τρεις πόντους. Με αυτόν το στόχο μπήκαμε στο γήπεδο, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε».

Για τους λόγους που δε νίκησε ο ΠΑΟΚ: «Ο τρόπος που δούλεψε ο Αρης είχε ως βάση την άμυνα του. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, ο αντίπαλος το κατανόησε και γύρισε πίσω».

Για το ότι πολλές ομάδες θα παίζουν κλειστά φέτος απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει λύση και σε αυτό δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να δεχτούν και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη μεσαία γραμμή για να πετυχαίνουμε γκολ».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις: «Είναι καθαρά θέμα δική μας προσοχής. Δεν ευθύνεται κάποιος άλλος. Ετυχε σε δύο φάσεις να μην έχουμε τη συγκέντρωση και έγινε λάθος. Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Όταν αγωνιζόμαστε με έναν αντίπαλο όπως χθες, που σκυλιάζει να πάρει ένα αποτέλεσμα στο γήπεδο του, ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλή εικόνα. Αυτό που λείπει ακόμα είναι περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια του».

Για το αν λείπει η αυτοπεποίθηση από τους παίκτες: «Δεν το βλέπω έτσι. Σε κάθε παιχνίδια ετοιμαζόμαστε 100% να πάρουμε τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μπορεί να συμβαίνουν κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι έχει το μυαλό του μόνο στη νίκη. Μακάρι κάποια στιγμή αυτό που έχουμε στο μυαλό μας να εξισορροπιστεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε καμία περίπτωση σε θεωρώ ότι υπάρχει έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ισως τα αρνητικά αποτελέσματα να έχουν έρθει από κακή στιγμή. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία τεράστια ομάδα και αυτό δε σε αφήνει να πέσεις ψυχολογικά. Εχουμε μπροστά μας τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Εχουμε πολύ μεγάλη όρεξη και όσο πιο μεγάλος ο αντίπαλος ακόμα καλύτερα. Είναι μεγάλη ευκαιρία μέσα στην έδρα μας που είμαστε πολύ δυνατοί να δείξουμε ποιοι είμαστε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Εύχομαι να μπορέσουμε να αντέξουμε όλη αυτήν την πίεση που αντέξαμε και πέρσι. Πρέπει να αρματωθούμε με δύναμη. Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στη δουλειά που έχει γίνει. Σε αυτόν το δύσκολο καιρό της κρίσης και με το σχεδιασμό που έγινε, είναι ακόμα πιο περίπλοκο να συνεχίσει η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Δε μπορώ να δώσω διαβεβαιώσεις για αποτελέσματα, αλλά καθέ φορά θα κατεβαίνουμε για να παίζουμε στο 100% και για το καλύτερο».

Για το αν φέτος υπάρχει περισσότερο βάθος στην ομάδα: «Φέτος έχουμε πάρα πολλές επιλογές, είναι γεγονός αυτό…»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved