Σνάουτσνερ: «Τώρα ο Μπόλονι ξέρει ποιος είμαι»

Σνάουτσνερ: «Τώρα ο Μπόλονι ξέρει ποιος είμαι»

Ευχαριστημένος απ’ την δική του απόδοση, όχι όμως και απ’ το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Άρη, εμφανίστηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», τόνισε ότι έδειξε στον προπονητή του ποιος είναι και αναφέρθηκε στα λάθη που κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:

Για το ντέρμπι με τον Άρη και το αποτέλεσμα: «Ξύπνησα πολύ κουρασμένος. Για μένα δεν είναι εύκολο γιατί έπαιξα μετά από πολύ καιρό στην ενδεκάδα. Κάναμε σαν ομάδα καλή δουλειά χθες. Μπορούσαμε και κάτι παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλός χθες».

Για το μέτριο ξεκίνημα και σε αυτό το παιχνίδι: «Δε γίνεται πρώτη φορά. Δεχθήκαμε γκολ πολύ γρήγορα. Και στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεχτήκαμε γκολ πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι από στημένη φάση. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως μπαίνουμε κάπως χαλαρά, αλλά δε μπορούμε να πάμε έτσι. Πρέπει να μιλήσουμε και να το διορθώσουμε. Γιατί με τέτοια λάθη χάνουμε βαθμούς».

Για την αντίδραση μετά το 1-1: «Πήγαμε πολύ καλά μέχρι να βάλουμε το γκολ και μετά για 10-15 λεπτά. Μετά η ομάδα έπεσε και αυτό έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση. Παίξαμε και την Πέμπτη και πολλοί παίκτες έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Και όταν παίζουμε Πέμπτη-Κυριακή τα τρίτο παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλά 60 λεπτά και μετά πέφτει».

Για τις απουσίες βασικών παικτών: «Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει και στον πάγκο καλούς παίκτες και δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όταν έχουμε απουσίες. Έχουμε 26 παίκτες και ο καθένας μπορεί να παίξει. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά».

Για τις απώλειες σε σχέση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Με τον ΟΦΗ χάσαμε πολλές ευκαιρίες και με τον Εργοτέλη χάσαμε ενώ προηγούμασταν 0-1. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει 3-4 βαθμούς παραπάνω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Κάποια φορά θα πάρουμε εμείς το παιχνίδι στο τέλος, χωρίς να είμαστε καλύτεροι και κάποιες φορές θα γίνει το αντίθετο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι στην Τούμπα. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά ξέρουμε ότι και ο Παναθηναϊκός θα έρθει για να κερδίσει. Αν είμαστε καλά, έχουμε έξι μέρες να ξεκουραστούμε και πιστεύω την Κυριακή να είμαστε καλά και σε φυσική κατάσταση, να πάμε καλά και να κερδίσουμε».

Για τη δική του εικόνα: «Για το ατομικό κομμάτι, ήταν πολύ σημαντικό για μένα που έπαιξα πρώτη φορά 90 λεπτά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος, πιστεύω ο προπονητής και ο κόσμος το ίδιο. Έδωσα ότι μπορώ. Πρώτα είναι η δουλειά για την ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Νομίζω ότι χθες έδειξα κάτι στον προπονητή και νομίζω ότι ξέρει τώρα ποιος είναι ο Σνάουτσνερ και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved