Κασνακίδης: «Το κάναμε για να προστατέψουμε την ομάδα»

Κασνακίδης: «Το κάναμε για να προστατέψουμε την ομάδα»

Για την κίνηση των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που επέλεξαν να γνωστοποιήσουν το βράδυ της Κυριακής την παραίτησή τους, μίλησε ο Μάκης Κασνακίδης.

Ο πρόεδρος των «Supporters» μίλησε στον Sentra FM και τόνισε ότι η συγκεκριμένη κίνηση έγινε για να προστατευτεί η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη γενική συνέλευση και στο… αύριο των «κιτρινόμαυρων».

«Η παραίτηση έγινε αρχές Οκτωβρίου και ο λόγος που η ανακοίνωση βγήκε χθες ήταν για να προστατεύσουμε την ομάδα. Πιστεύω ότι ήταν σωστή κίνηση. Η ομάδα έχει δύσκολα παιχνίδια μπροστά της, όπως αυτά με τον Άρη και την Λοκομοτίβ και έπρεπε να προστατέψουμε την ομάδα με όποιον τρόπο μπορούσαμε. Έτσι, προτιμήσαμε να κάνουμε αυτή την κίνηση, έτσι ώστε μετά την ήττα απ’ τον ΟΦΗ η προσοχή να πέσει εμάς και να προστατευτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο εγχείρημα των «Supporters»:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέτυχε στον βαθμό που θέλαμε. Αυτό που καταφέραμε, όμως, είναι ότι όσοι μετείχαν έχουν ένα 37 με 38% των μετοχών της ΠΑΕ και έχουν λόγο στην επόμενη μέρα. Έχουν μια δύναμη για το τι θα γίνει στο μέλλον της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχει ο κόσμος της ΑΕΚ ουσιαστικό λόγο στο μέλλον της ΑΕΚ.
Ο κόσμος αυτός θα ψηφίσει και στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει. Εκεί θα παρουσιαστούν οι όποιοι υποψήφιοι επενδυτές, θα παρουσιαστούν οι προτάσεις, θα εξετάσουμε όλες τις λύσεις που υπάρχουν και θα ψηφίσει ο κόσμος αυτή που πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη για το μέλλον της ΑΕΚ».

Αναφερόμενος στην γενική συνέλευση και τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές, τόνισε: «Πριν απ’ τη γενική συνέλευση θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν και ποιες προτάσεις θα έρθουν. Στις 27 Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία και στην 1 Νοεμβρίου αυτή της γενικής συνέλευσης, όμως, μάλλον θα αναβληθεί για 10-15 μέρες για να δώσει το παρών και ο κ. Νοτιάς. Στις συζητήσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής με κάποιες ενδιαφερόμενες εταιρείες δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Θα δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη μέχρι τις 27 του μήνα».

Όσον αφορά στο αν έχει υπάρξει κάποια πρόβλημα με την μεταβίβαση των μετοχών του Πέτρου Παππά στους «Supporters», ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η μεταβίβαση έχει γίνει και αυτό που μένει είναι να δοθεί η έγκριση απ’ την ΕΕΑ. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, καθώς η ΕΕΑ τους τελευταίους μήνες ασχολούταν με το θέμα των στημένων. Το θέμα είναι τυπικό. Πέτρος Παππάς δεν υπάρχει στο μετοχολόγιο. Αν γινόταν, βέβαια, σήμερα η γενική συνέλευση, αυτό το 38% θα ήταν σαν να μην υπήρχε. Όμως, πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνεδριάσει η ΕΕΑ και για το θέμα μας».

Για τον Πέτρο Παππά και τον Νίκο Νοτιά, είπε: «Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε ότι οι Supporters ήταν η εύκολη λύση για να φύγει απ’ την ΠΑΕ ο κ. Παππάς ή για να μην βάλει χρήματα. Αυτά δεν ισχύουν. Ο κ. Παππάς είχε πει απ’ τον Φεβρουάριο ότι αν δεν βρεθούν άλλοι οχτώ νομίζω μέτοχοι να βοηθήσουν, θα φύγει. Ακόμα και όταν έφυγε, όμως, έβαλε ένα σεβαστό πόσο. Ο κ. Νοτιάς δεν μας έχει πει κάτι συγκεκριμένο για τις κινήσεις του. Όταν είχαμε συναντηθεί είχε θέσει το ενδεχόμενο να σταματήσει να βάζει χρήματα. Του εξηγήσαμε ότι αν γίνει αυτό είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει η ΠΑΕ».

Για την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, επεσήμανε: «Η κατάσταση της ΑΕΚ οικονομικά είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι ήταν πέρυσι. Με αυτό γίνεται πιο ελκυστική πιστεύω σε κάποιον μελλοντικό επενδυτή. Από θέμα ρευστότητας, όμως, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Κάθε μήνα πληρώνουμε μέσο όρο 500 χιλιάδες ευρώ στην εφορία για παλαιότερες χρήσεις. Βάζω μέσα σε αυτό και το άρθρο 44. Μιλάμε δηλαδή για έξι εκατομμύρια το χρόνο. Είναι τεράστιο ποσό για να το αντέξει μια διοίκηση χωρίς χρηματοδότηση από κάποιον μέτοχο. Εγώ επιμένω ότι αυτός θα μπορούσε να είναι και ο κόσμος της ΑΕΚ. Μαζέψαμε 40 χιλιάδες κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου. Αν όλοι αυτοί, για παράδειγμα, έβαζαν από 200 ευρώ θα είχαμε συγκεντρώσει ένα ποσό που θα έλυνε προβλήματα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved