Κόντης: «Δεν υπάρχει θέμα Τσιώλη»

Κόντης: «Δεν υπάρχει θέμα Τσιώλη»

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες για αντικατάσταση του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία του Άρη, προχώρησε ο Γιάννης Κόντης.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Μακεδονικής ΠΑΕ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» και υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Έλληνα τεχνικό, αναφέροντας ανάλογα… σενάρια είναι προϊόντα παραπληροφόρησης, ενώ θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Παράλληλα μίλησε και για τις διαιτητικές αποφάσεις που είναι εις βάρος του Άρη.

Αρχικά, ο Γιάννης Κόντης μίλησε για το γεγονός πως οι «κίτρινοι» δεν έχουν ακόμα νίκη: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή και των παικτών και πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Μην ξεχνάμε πως έχουμε περάσει από 40 κύματα. Έχουμε διακοπές λόγω των ομάδων Α και Β. Έχουμε αποβολές παικτών, όπως του Καστίγιο και του Σολτάνι, που λογίζονται ως βασικοί».

Και συνέχισε: «Ακόμα και με αυτές τις ατυχίες που έχουμε, αν δεν είχαμε διακοπή και παίζαμε με τις ομάδες Α και Β και είχαμε κερδίσει θα ήμασταν τρίτοι με 10 βαθμούς».

Όσον αφορά στον Σάκη Τσιώλη και τα σενάρια απομάκρυνσής του, απάντησε: «Αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας. Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό».

Παράλληλα, ο Γιάννης Κόντης διέψευσε τα δημοσιεύματα για τον Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος αποχώρησε από την Μαγιόρκα: «Καταλαβαίνετε πως είναι δημοσιεύματα, τα οποία προέρχονται, είτε από άγνοια, είτε από κακή πληροφόρηση, είτε θέλουν να δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις στην ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σάκη Τσιώλη».

Αναφορικά με τις επαφές που είχε η διοίκηση με τον Έλληνα τεχνικό μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Πάντα γίνονται συζητήσεις μετά τα παιχνίδια. Δεν υπήρχε συζήτηση για το μέλλον του. Απλά κάναμε μια γενική αναφορά στην ομάδα και τι θεωρεί αυτό τι φταίει».

Για τις… εξηγήσεις του Σάκη Τσιώλη για το κακό ξεκίνημα του Άρη, σχολίασε: «Εγώ σας είπα που το εντοπίζω αυτό το πρόβλημα. Δεν θέλω να αναφερθώ εκ μέρους του προπονητή. Αυτός γνωρίζει περισσότερα θέματα και ξέρει τις καταστάσεις».

Για το γεγονός πως ο Άρης για δεύτερο παιχνίδι δεν μπορεί να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ, απάντησε: «Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα και δε πρέπει να κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα. Ο Άρης είχε την υπεροχή. Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο μια σέντρα και πέτυχε το γκολ. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Αν όμως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή διαμορφώνουν το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω πολλά».

Ερωτηθείς για την φάση που διαμαρτύρονται οι «κίτρινοι» για πέναλτι του Μαλεζά στον Γιάκομπ, ανέφερε: «Αν είχε δώσει ο διαιτητής εκεί το πέναλτι, τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά».

Και συνέχισε: «Όλα αυτά μπορούν να συντελέσουν να μην κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πολλοί λένε να φτιάξουν μια ομάδα που να κερδίσει και τον διαιτητή, αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό».

Παράλληλα, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Θεωρώ πως η ομάδα αγχώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο για τη νίκη. Προσωπικά είδα πως υπήρχαν παίκτες που φοβόντουσαν».

Για το αν ο Άρης θα έχει διαφορετική ψυχολογία σε περίπτωση που έρθει η πρώτη νίκη, δήλωσε: «Πιστεύω πως συμβάλει και αυτό πάρα πολύ. Δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης της ποιότητας των ποδοσφαιριστών».

Όσον αφορά στο γεγονός πως του Άρη του λείπει το εύκολο γκολ, ο Γιάννης Κόντης, ανέφερε: «Ο Σολτάνι ήρθε για να είναι βασικός και έχει παίξει σε ένα παιχνίδι. Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Η καλή πλευρά μπορεί να βρεθεί στο μέλλον».

Ακόμα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Άρη, μίλησε και για το αν υπάρχει η υπομονή του κόσμου: «Βεβαίως! Δεν έχουμε περάσει πρώτη φορά από αυτή την πίεση. Πριν από χρόνια, με τον Όγιος ήμασταν προτελευταίοι και καταφέραμε και βγήκαμε στην Ευρώπη. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία».

Αναφορικά για το ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Όπως το περίμενα. Να υπάρχει μεγάλη διαφορά δύο ομάδων από τις υπόλοιπες. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν τέτοιο ρόστερ, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει την πιο πλήρη ομάδα. Έχει παίκτες που έχουν ποιότητα. Αντίθετα, υπάρχουν ομάδες που ζουν τη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας. Προσπαθούν να διαχειριστούν πενιχρά έσοδα και να δημιουργήσουν ένα ρόστερ για να ανταγωνιστούν τις δύο ομάδες. Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ή τριών ταχυτήτων μεγάλες διαφορά ανά γκρουπ».

Παράλληλα, ο Γιάννης Κόντης μίλησε και για τη διαιτησία: «Αυτό που θέλω να δω είναι μια βελτίωση της διαιτησίας. Αν σας βάλω τα παιχνίδια του Άρη, δικαιούται να έχει παράπονα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι σκόπιμα, αλλά είναι εις βάρος μας. Στα Γιάννινα δεν μας δίνεται πέναλτι. Ο Καστίγιο στον αγώνα με την Ξάνθη αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, χωρίς να κάνει τίποτα και ο Καζάκης για την αγκωνιά συνεχίζει κανονικά. Χθες (σ.σ. Κυριακή) δεν μας δόθηκε πέναλτι. Δέχομαι ότι όποιο λάθος γίνεται… ανθρώπινα. Θα πρέπει η διαιτησία, στους καιρούς που είμαστε να μην κάνει τόσο εύκολα το λάθος. Δεν μπορεί να έρχεται ο διαιτητής και να το παίζει αδέκαστος στο Χαριλάου. Αυτή η αντιμετώπιση είναι αυτό που κάνουν οι μεγάλες ομάδες στον τελευταίο. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε πως υπάρχει σκοπιμότητα».

Τέλος, για το πανό των οπαδών του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είναι ένα οπαδικό θέμα και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved